bal

Bal

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Faydaları saymakla bitmeyecek olan bal birçok kimsenin sabah kahvaltılarındaki en önemli yiyecektir. Eğer bir sağlık sorununuz yoksa sabahları yiyeceğiniz bir kaşık bal sizin enerji dolmanızı sağlayacaktır. Tek başına temek istemezseniz müsli ya da yulafa karıştırarak da tüketebilirsiniz. Ama unutmamanız gereken birçok uzman bal ile sıcak ürünlerin tüketilmemesini önermektedir.

Çünkü bu şekilde tükettiğinizde baldan alacağınız vitamin ve minerallerin yok olacağı söylenilmektedir. Her yaştan insanın severek tükettiği bir ürün olan bal güvenilir markalardan yenilirse size yararlı olacaktır.

bal

Bal Çeşitleri

Son dönemlerde gıda sahtekarlıklarının yaptıkları dolandırıcılıkların için sahte balda eklenmiştir. Dolandırıcılar glukoz ile aynı bal gibi görünen ürünler oluşturup bunları organik olarak pazarlamaktadır. Bu nedenle bal alırken yılların güvenilir markalarından şaşmamak en doğrusu olacaktır. Balı süzme şekilde alabileceğiniz gibi petek olarak da alabilirsiniz.

bal

Süzme bal yemesi daha pratik bir ürünken petek olarak alacağınız balın içinde polen gibi yararlı ürünlerde olduğundan tercih edilmektedir. Yine farklı yararları bulunan kara kovan balı, kestane balı gibi ürünleri de internette bulmak mümkündür. Farklı bal çeşitlerini incelemek isterseniz https://www.arifoglu.com/bal sitesine gidebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!