Barış Atay Babala TV Konuğu Oldu, Türkiye İşçi Partisi’ne Üyelik Başvurusu Yağdı!

Barış Atay Babala TV Konuğu Oldu, Türkiye İşçi Partisi’ne Üyelik Başvurusu Yağdı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Barış Atay Babala TV konuğu oldu adeta Türkiye İşçi Partisi’ne üyelik başvurusu yağmaya başladı. Barış Atay’ın Oğuzhan Uğur Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olmasının ardından, TİP’e yoğun olarak telefonlar ve mesajlar geldiğini TİP Genel Başkanı Erkan Baş Twitter hesabında duyurdu. İşte ayrıntılar…

Barış Atay Babala TV Konuğu Oldu, 6 Saatte 1.3 Milyon İzlenmeye Ulaştı!

Oğuzhan Uğur Babala TV Mevzular Açık Mikrofon programıyla gündem olmaya devam ediyor. Yaptığı programlarla kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaşan Oğuzhan Uğur sadece Türkiye’de değil; dünyada da yakından takip ediliyor.

Barış Atay’ın konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programından sonra Twitter’da paylaşım yapan Oğuzhan Uğur şu sözlerle Barış Atay Babala TV bölümünün kısa sürede 1.3 milyon izleyiciye ulaştığını açıkladı:

‘’Yeni rekor! Barış Atay bölümü 6 saatte 1.3 milyon izlendi. Her hafta kendi rekorumuzu kırıyoruz. Teşekkürler.’’

Böylelikle Oğuzhan Uğur Barış Atay Babala TV bölümünün, şimdiye kadar yayınlanan ve kısa sürede en çok izlenen bölüm olduğunu ilan etmiş oldu.

Barış Atay Babala TV Konuğu Oldu, Türkiye İşçi Partisi’ne Üyelik Başvurusu Yağdı!

TİP Genel Başkanı Erkan Baş Duyurdu: Başvurular Yağıyor

Barış Atay Babala TV konuğu olduktan sonra TİP Genel Başkanı Erkan Baş Twitter’da paylaşım yaptı ve parti telefonlarının susmadığını, internet üzerinden başvurular yağdığını açıkladı. Erkan Baş’ın paylaşımları şu şekilde:

‘’Sevgili Barış’ın ağzına, yüreğine sağlık. Sabahtan beri parti telefonlarımız susmuyor, internet üzerinden de başvurular yağıyor. Tüm başvuruları il ve ilçe örgütlerimize iletiyoruz, herkese mutlaka ulaşacağız.’’

Barış Atay Babala TV Konuğu Oldu, Türkiye İşçi Partisi’ne Üyelik Başvurusu Yağdı!

‘’Bu vesileyle ekleyeyim;

TİP kurulurken, sosyalizmi şimdiye kadar hep sol düşmanlarından dinleyen milyonlarca insanın bir defa da sosyalistlerden dinlemelerini sağlayalım demiştik. Şimdi milyonlarca insan kalbinin solda olduğunu hissetmeye başladı 🙂 ‘’

Barış Atay Babala TV Konuğu Oldu, Türkiye İşçi Partisi’ne Üyelik Başvurusu Yağdı!

Barış Atay Mevzular Açık Mikrofon Programı Sonrası Çok Konuşuldu!

Eski oyuncu olan ve en popülerliği Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Saffet karakteriyle yakalayan Barış Atay Mengüllüoğlu 2018 yılından beri milletvekili… Günümüzde TİP Hatay Milletvekili olarak görev yapan Mengüllüoğlu, bugüne kadar yaptığı Twitter paylaşımları ile konuşuluyordu. Ancak Barış Atay MAM konuğu oldu ve daha geniş kitlelere ulaştı.

Mevzular Açık Mikrofon programında konukların sorularını yanıtlayan Mengüllüoğlu verdiği cevaplarla, tavrıyla, sakinliğiyle ve hiç bir soruyu yanıtsız bırakmamasıyla dikkatleri üzerine topladı. Programın sahibi Oğuzhan Uğur da yayın sırasında, en kolay çekilen bölümün bu olduğunu, kimseye müdahale etmek zorunda kalmadığını ifade etti.

Barış Atay Babala TV Konuğu Oldu, Türkiye İşçi Partisi’ne Üyelik Başvurusu Yağdı!

Barış Atay Kimdir?

Barış Atay Babala TV konuğu olduktan sonra çok kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaştı. 2 günde 5,6 milyon izleyiciye ulaşan Mevzular Açık Mikrofon Barış Atay bölümü sonrası da internette en çok araştırılan konular arasına ‘’Barış Atay kimdir’’ girdi.

Barış Atay kimdir kısaca; TİP Hatay milletvekilidir. Mengüllüoğlu Çukurova Üniversitesi Biyoloji bölümü son sınıf terk, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Pek çok tiyatro oyunu, dizi ve filmde rol alan Barış Atay Mengüllüoğlu’nun en bilinen karakteri; Ara Sıradakiler dizinde oynadığı Saffet karakteridir.

Siyasete atılmadan önce muhalif kişiliği ile ön plana çıkıyordu ve attığı bir Tweet nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Beste Sultan Kasapoğulları ile evli olan Mengüllüoğlu 2018 yılında HDP’den Hatay milletvekili oldu.

Türkiye İşçi Partisi kurucu üyesi olan Barış Atay HDP’nin ısrarı üzerine HDP’den milletvekili adayı olmuştur ve mv. olduktan hemen sonra HDP’den istifa ederek TİP çatısı altında siyaset hayatına devam etmiştir.

Barış Atay kimdir hakkında daha ayrıntılı bilgi için yazımızı ziyaret edebilirsiniz: Barış Atay Kimdir Nerelidir | 16 Yaşında İşkence Gördüğünü İddia Eden Barış Atay Mengüllüoğlu HDP’den Neden İstifa Etti?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!