Birini Kendine Bağlama Ritüeli Nedir?

Birini Kendine Bağlama Ritüeli Nedir? Bir Erkeği Kendimize Aşık Etmek İçin Ne Yapmalıyız?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birini kendine bağlama ritüeli diye bir şey var mı? Bu terimi ilk defa duyuyor olabilirsiniz. Ancak söylemeliyiz ki, bu durum son günlerin en popüler konuları arasında bulunuyor.

Bir tür doğaüstü ilişki kurma yöntemi olarak adlandırılan ritüellerin, doğru olduğuna inananların bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki, amansız bir aşka tutunan binlerce insan bu yöntemle güzel bir ilişkiye yelken açmak istiyor. Birini kendine aşık etmek için neler yapmalıyız diyorsanız yazımızı mutlaka okumalısınız.

Birini Kendine Bağlama Ritüeli Ne? Ritüeller Nasıl Gerçekleşir?

Birini Kendine Bağlama Ritüeli Nedir?

Birini kendine bağlama ritüeli, yapan pek çok kullanıcıya göre işe yarıyor. Ancak bu ritüellerin uygulanışı konusunda inancının büyük önem arz ettiği belirtilmektedir. Yani inanmayan ve bu ritüeli uygulayan kişilerin sonuç alma ihtimali oldukça düşüktür. Dua, niyet veya imgeleme ile kabul olacağına inanılan birini kendine bağlama ritüeli birçok yöntemi kullanarak olabilecektir.

Bir Erkeği Kendimize Aşık Etmek İçin Ne Yapmalıyız?

Birini Kendine Bağlama Ritüeli Nedir?

Bir erkeği kendine aşık etmek isteyen kadınların ilk etapta karşısındaki erkeğin ilgisini çekmesi gerekiyor. Ancak bunu başaramayan ve karşısındaki erkeği etkileyemeyen kadınların şansı bitmiş değil! Nasıl mı? Birini kendine bağlama ritüeli yaparak da onun gönlüne girebilmesi mümkün oluyor. Gelin, birlikte bakalım!

Bağlama Ritüeli Nasıl Yapılır? Denenmiş Aşk Ritüelleri Neler?

Birini Kendine Bağlama Ritüeli Nedir?
Birini Kendine Bağlama Ritüeli Nedir?

Denenmiş aşk ritüelleri mi arıyorsunuz? İşte, şimdi tek tek yazacağımız ritüeller tamda size göre olacak. Sevgiliniz ya da eşiniz ile aranızda soğukluk olabilir yahut ayrılmayı düşünebilirsiniz. Tüm bunların dışında birine ilgi duymanız ve onun sizinle ilgilenmiyor oluşu da birini kendine bağlama ritüeli yaptırmaya nedendir.

1- Birini Kendine Bağlama Ritüeli: Mesaj Attırma Kağıt Ritüeli

Birini Kendine Bağlama Ritüeli Nedir?

Kişinin kendine bağlama ritüeli yaptırması için bir medyumdan destek alması daha doğru olacaktır. Çünkü yapılan bu ritüelde doğaüstü ilişki kurma niyetinde bulunulmaktadır.

Bu anlamda medyumlardan yardım almak ritüelin gerçekleşme olasılığını arttıracak detaydır. Birini kendine bağlama ritüeli için gerekli malzemeler ise şu şekildedir;

  • Bir adet yuvarlak masa ve kırmızı masa örtüsü,
  • Üçgen haline kesilmiş bir adet beyaz kağıt,
  • Bir adet kalem ve kırmızı mum

Malzemeler temin edildikten sonra üçgen beyaz kağıt üzerine ‘’Tarapagas’’ yazılmalıdır. Daha sonra ise mum yakılarak, niyetlerini ve kelimelerinizi söylemeniz gerekecektir. Bu ritüeli sıkça tekrarlayarak, dilediğiniz kişiyi kendinize bağlamanız mümkün olabilecektir. Ritüel tekrarlanmadığı sürece 7 ila 21 gün tesirini koruyabilmektedir.

2- Erkeği Aşık Etme Ritüeli Nasıl Yapılmalı?

Birini Kendine Bağlama Ritüeli Nedir?

Erkeği ya da birini kendine bağlama ritüeli çeşitleri arasında en çok tercih edilenlerden bir diğeri sabun ritüelidir. Bu ritüel için ilk olarak hiç kullanılmamış bir sabun temin edilmelidir.

Daha sonra sıcak bir su geniş ağızlı bir kaba dökülerek içerisine alınan sabun eklenir. Sabun bir süre sıcak su içerisinde kalarak dinlendirilir. Dinlendirme süresi sonrasında sabun bulunan suya 14 defa bağlamak istenen kişinin ismi söylenmelidir.

O düşünülerek onunla ilgili güzel şeylerden de bahsedilebilecektir. Birkaç dakikalık bu işlem sonunda suyun içerisinden sabun alınmalı ve kurutulmalıdır. Sabun kuruduktan sonra aynı işlem bir kez daha tekrarlanır. Birini kendine bağlama ritüeli tam 21 güne kadar tesirli olabilecektir.

Dinlerin ritüelleri neler merak ediyorsanız bu yazımızı mutlaka okumalısınız.

3- Deli Gibi Aşık Olma Ritüeli Nasıl Olur?

Birini Kendine Bağlama Ritüeli Nedir?

Bir erkeği kendine bağlama ritüeli arasında öne çıkan bir diğer ritüel ip ile yapılan aşk ritüelidir. Özellikle kırmızı ipin bir kişiyi kendine bağlamada oldukça güçlü olduğu düşünülmektedir. Bu ritüel için bir kırmızı ip temin edilmeli ve bir koltuğa rahatça oturulmalıdır. Sehpaya bir kırmızı mum konulduktan sonra yakılmalı ve muma dileğin söylenmesi gereklidir.

Arkasından kırmızı ipe o kişinin ismi 3 kez söylenerek düğüm atılır. İpe düğüm atıldıktan sonra sol kola ip bağlanır ve kendi kendine kopması beklenir. İp kopunca tesirin geçtiğine inanıldığından tekrarlanması tavsiye edilmektedir. Birini kendine bağlama ritüeli seçenekleri arasında bu ritüel oldukça popülerdir.

4- Kesin Tutan Ritüel: 9722 Ritüeli Nasıl Yapılır?

Birini Kendine Bağlama Ritüeli Nedir?

9722 ritüeli birçok kişi tarafından denenen ve başarısı adeta kanıtlanmış bir ritüeldir. 9722 aslında bir sayı sekansıdır. Bu sayı sekansının sık bir şekilde tekrar edilmesi halinde, hoşlandığınız kişiyi hızlı bir şekilde kendinize çekeceğiniz düşünülür.

9722 sekansı genelde bir mumun etrafında sevilen kişi hatırlanarak tekrarlanmalıdır. Sayısı kişi tarafından belirlenmeli, tekrarlama bittikten sonra niyet ya da istekten bahsedilmelidir. Sık tekrarlanması takdirde sonuç verdiğine ve güzel bir aşkı doğurduğuna inanılmaktadır. Tekrarlandığı sürece tesirini koruduğu da paylaşılan bilgiler içerisindedir.

5- Birini Kendine Aşık Etmek İçin Ritüeller Yapmak Günah mı?

Birini Kendine Bağlama Ritüeli Nedir?

Birini kendine bağlama ritüeli içerisinde sayısız ritüelden bahsedebilmek mümkündür. Biz genel olarak memnuniyet uyandıran ritüel içeriklerinden bahsettik. Peki, ya bu ritüelleri yerine getirmek günah mı?

Ritüeller büyü yerine mi geçiyor? Bu konuda ne yazık ki net bilgi verebilmek imkansızdır. Kimi bilgine göre yapılan bu ritüeller büyü yerine geçer. Bazı bilginler ise büyüde daha farklı nesneler ve düşüncelerin var olduğunu öne sürmektedir.

Büyülerde metafizik kullanımı söz konusudur. Ancak ritüellerde düşünce ve imgeleme gücünün daha yaygın olduğu, metafiziğin kullanılmadığı açıktır. Özellikle iyi niyet ve düşünce gözetilerek yapılan tüm ritüellerin günah olduğu bilgisi asılsızdır.

Ritüellerin günah olmadığı birçok İslami site ve yayın üzerinden de açıklanmıştır. Büyünün direkt olarak günah olduğu söylenebilecektir. Ancak ritüeller ile ilgili böyle söylemlerde bulunmak güç olacaktır.

Bağlama ritüeli nedir nasıl yapılır kısmında benzer ritüel örnekleri için burayı inceleyebilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!