featured

Dinlerin Ritüelleri | Sevdiğiniz Kişiyi Elde Etmek için Başka Dinlerin Ritüelleri Uygulanmalı mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dinlerin ritüelleri kendi arasında oldukça farklılık gösteriyor. Dininiz dışında yer alan bu ritüelleri sırf sevdiğiniz için uygulamayı düşünür müydünüz?

Sevdiğini bağlamak için dua, tapma ve birden fazla ritüel… Eğer bu yazıyı okuyorsanız büyük ihtimalle bu konuda bazı araştırmalar yapmışsınızdır.

Günümüzde üç büyük din dışında binlerce dine inanılmaktadır. Her bir dinin ise kendi arasında çok farklı ritüelleri mevcut.

Sevdiğiniz kişiyi elde etmek, etkilemek adına bu ritüelleri uygular mıydınız? İşte şaşıracağınız farklı dinlerin ve inanışların ritüelleri!

2/7

Dua Etmek

Dua Etmek

Dua etmek sadece İslamiyet kapsamında değerlendirilmiyor elbette. Hristiyanlık ve Yahudilik kapsamında da sevdiğini etkilemek adına dua eden birçok kişi bulunuyor.

Listede bahsedilecek diğer ritüellere göre belki de en masum davranışlar arasında bulunuyor. Hem masum hem de can acıtmayacak bir inanış.

3/7

Buda'ya Tapınmak

Buda’ya Tapınmak

Başta Hindistan olmak üzere Güney Asya’da Buda’ya tapınıldığını göreceksiniz. Büyük Budalara giderek dua etmek kadar, onlara bir şeyler sunmanız gerekir.

Eğer biraz araştırma yaptıysanız Buda’ya dua etmenin yeterli kalmadığını görürsünüz. Önüne meyve, para koymak gibi işlemleri de yerine getirmeniz gerekiyor.

4/7

Şaman Ritüelleri

Şaman Ritüelleri

Belki de en farklı ritüellerden birisi Şamanlar tarafından gerçekleştirilenler. Eski Türk atalarımızın da inandığı bu dinde grup halinde ya da yalnız bir şekilde ritüeli yerine getirebiliyorsunuz.

Yalnız bu ritüellerin temelinde vücut ve zihninizin uyuşması adına doğal uyuşturucu bitkilerin kullanıldığını hatırlatmak gerekiyor. Ritüel öncesi bu malzemeyi alarak dünyadan soyutlanmanız hedefleniyor.

Karanlık alanda ve bir çadır içerisinde çoğu zaman gerçekleşen bu davranış herkesin kaldırabileceği bir ortama sahip değildir.

5/7

Şişleri Vücuduna Geçiren Kızılderililer

Şişleri Vücuduna Geçiren Kızılderililer

Erkeklere özel gerçekleştirilen bu ritüel Güneş için yapılmaktadır. Kızılderili erkekler hem kadınları etkilemek hem de Güneş’ten istediğini elde etmek adına vücuduna şiş batırıyorlar.

Vücudunda şiş olacak şekilde iki gün boyunca ortada dolaştığınızı bir hayal edin… Her ne kadar sevdiğiniz insan söz konusu olsa da bu katlanılacak bir ritüel değil bizce.

6/7

Matasu Ayini

Matasu Ayini

Matasu ayini yine genç erkekleri kapsayan bir ayin ve can yakıcı ritüellere sahip olduğunu da söylemek gerekiyor.

Evlenme yaşına erişmiş erkeklerin hem kadınlara bunu kanıtlamak hem de bir yandan sevdiği kadına karşı hazır olduğunu belirtmek amacıyla ağızlarına, boğazlarına ya da dillerine ‘sopa’ sokmaları gerekiyor.

7/7

Brezilya'da Karınca Ayini

Brezilya’da Karınca Ayini

Dini ritüellerin birçoğu erkeklerin, erkekliğini kanıtlamak üzerine kurulu olduğunu söylesek yanlış olmaz. Brezilya’da bulunan azınlık grup tarafından da aynı durum gerçekleştiriliyor.

Bir bakıma yine ‘erkek’ olduklarını kanıtlamak ve sevdiğini etkilemek adına yapılıyor. İçi tamamen zehirli karıncalarla dolu bir eldiveni tam 20 dakika boyunca takmak zorundalar.

Yalnız bunlar bildiğimiz karıncalardan değil oldukça can acıtıyor bunun yanı sıra yüzlerinde acı ifadesi de göstermemek zorundalar!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!