featured

Body Seçenekleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyyoğlu body koleksiyonu, ister fermuarlı body, ister tek omuzlu body, tartışmasız en etkileyici ve kozmopolit tasarım koleksiyonudur. İster günlük ister dekolte bir kıyafet arıyorsanız Beyyoğlu’nun vücut modellerinde herkes için bir şeyler var. Şık bir tül body mi arıyorsunuz? Yoksa düz vücut modeli mi arıyorsunuz? Önemli değil. Tüm stilleri birleştirmek için önerilerimiz var. O halde emniyet kemerini bağla ve gidelim!

Body Modelleri

Body modelleri yılın her döneminde giyilebildiği için özellikle popülerdir. Bir giyim mağazasına gittiğimizde ilk baktığımız şey vücudumuzdur ve iç çamaşırımız ne olursa olsun mutlaka bir vücut modeline ihtiyacımız vardır. Düz renkler daha çok casual ve sade kombinler için tercih edilirken, tül body biraz daha şık bir kombin için kullanmak istediğimiz bir model.

Fermuar modeli, sportifliğini ve şıklığını aynı anda kaybetmeyenler için önerilir. Etek veya pantolon üzerine giyerseniz makyajınız ve aksesuarlarınız istediğiniz tarza göre değişebilir. Makyajınıza puan katar ve fermuar detaylarını öne çıkarırsanız çok şık görünebilirsiniz. Giyeceğiniz aksesuarlar elbette fermuarın rengiyle uyumlu olmalıdır.

Günlük Giyim Bodyler

Günlük giyim dediğimiz nedir? Bazen evde, bazen sokakta kendimizi en rahat hissettiren bir kombin oluşturmuyor muyuz? Şu anda vücut modellerinin payının yüksek olduğu söylenebilir.

Bayo Glue Body Koleksiyonu’nun Bayo Glue Body Koleksiyonu, günlük giyimin vazgeçilmezi V yaka body’nin yarattığı soft renklerin tatlılığı ile hayranlarını bekliyor.  En güzel modeller için https://www.beyyoglu.com/collection/body sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!