featured

Bu Filmlerin Neden Devamı Gelmedi ki? İşte Devam Filmi Gelmeyip Hayal Kırıklığına Uğratan 5 Film!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı filmler var ki vizyona girdiği andan itibaren izleyicilerin beğenisi kazandı. Saçma filmlerin devamı gelmişken bu filmlerin devamı neden gelmedi?

Bu Filmlerin Neden Devamı Gelmedi ki İşte Devam Filmi Gelmeyip Hayal Kırıklığına Uğratan 5 Film!

Filmler beğenisine bağlı olarak biliyorsunuz ki devam filmlerini çekerek hedef kitlesini memnun edip arttırmaya çalışır.

Film sektöründe devam filmi oldukça önemli ve kritik bir konu baktığınızda. İlk filmin beğenisine ulaşabilmek adına ciddi bir emek sarf edilmesi gerekiyor.

Ancak öyle filmler var ki, izlendikten sonra izleyiciler üzerinde ciddi etkiler yaratsa bile bir türlü devam filmleri gelmedi. Haliyle bu da izleyenleri bir miktar üzdü.

‘Neden bu filmlerin devamı gelmedi ki?’ ve hatta ‘Nasıl olurda bu filmlerin devamı olmaz?’ diyebileceğiniz o filmler…

Inception

Inception

Leonardo di Caprio’nun başrolde olduğu ve gerçekten beyin yakan filmler listesinde ilk sıralarda olan bu film o dönem herkesin dilindeydi malum.

Hatta belirli bir kesim tarafından filmin konusu sonu tam olarak anlaşılabilmiş değildi. Filmin senaryosu kadar özellikle sahnelerinden ötürü dikkat çekmemesi elde değildi.

Bu kadar başarılı olup dünya çapında etki yaratmış bir filmin ikincisi neden gelmedi, inanın bilmiyoruz.

In Time

In Time

O dönemin belki de en farklı senaryolarından birisiydi. Başrolünde Justin Timbarlake yer alıyordu ve güzel bir oyunculuk da ortaya kondu denebilir.

Ancak bir kesim tarafından beğenilse de böyle güzel bir konunun çok daha değişik ele alınabileceği ve bu dönemin imkânlarıyla farklı şekillerde işlenebileceği konuşuluyor.

Bu kadar izleyici filme bir devam filmi şansı verilmesi gerektiğinde hem fikir.

Her Çocuk Özeldir

Her Çocuk Özeldir

Hollywood filmleri kadar Bollywood filmlerinin ününün olduğuna dair bir fikir beyan etmemize gerek yok. Özellikle dünya çapında Amir Khaan çok fazla izleniyor.

En güzel filmlerinden birisi olan Her Çocuk Özeldir milyonlarca izlendi. Bu filmde küçük bir çocuğun yaşadığı sorunlar göz önüne getirilmişti.

Her ne kadar film güzel bitse de izleyiciler tarafından bir yarım kalmışlık hissediliyordu. Okulda oluşan değişimler, gelecekte neler yaşadığı gibi hatta farklı eğitim problemlerine de dikkat çekmesi adına keşke bir devam filmi gelseydi!

6. His

6. His

Altıncı his filmi belki de döneme en çok damga vuran sonuyla şaşkınlık yaratan filmler arasında ilk beşte alan bir yapıt.

O döneme kadar bu derece şaşırtıcı sonlu bir film gerçekten parmakla sayılacak kadar azdır. Filmde yaşananlar ve sonunda izledikleriniz sizi şaşkına uğrayacak cinsten.

Bu derece kaliteli ve beğenilen bir film sunan yönetmen Split filminin de yönetmeni ve bu filme devam filmi çektikten sonra ciddi eleştirilerin odağı oldu.

Ondan mıdır bilinmez belki de devam filmlerine bu derece sıcak bakmıyor olabilir.

Fight Club

Fight Club

Fight Club geçmişte de günümüzde de en çok beğenilen, sevilen filmlerden birisi. Gerçi seveni kadar sevmeyeni de çok sayıda var.

Bu filmin devamı gelebilir miydi, gelse nasıl olurdu tam kestiremiyoruz. Filmi izleyenler ne demek istediğimizi anlayacaktır.

Ancak yine de bir devam filmi olsa acaba nasıl olurdu demekten kendimizi alamıyoruz!

İlginizi Çekebilir: Film Çekimi Sırasında Hayatını Kaybeden 10 Ünlü! 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!