featured

Burçların Evlilik Yaşı Olduğunu Biliyor muydunuz? İşte Burçlara Göre Evlilik Yaşları!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanların doğdukları aylara göre burçlar belirlenir ve burçlar 12 takım yıldızından oluşur. Astrologların yaptıkları araştırmaların neticesinde hangi burç kaç yaşında evlenmeli sorusunun cevabı ortaya çıkmış. Anlaşılan odur ki, astroloji haritası burçların evlilik yaşı hakkında çok fazla bilgi veriyor. Peki, burçlara göre evlilik yaşı kaçtır? İşte, astrologların araştırmalarına göre burçların evlilik yaşı!

Burçların Evlilik Yaşı!

1- Koç Burcu Evlilik Yaşı

Koç burcu insanları hem sabırsız hem de öfkeli olabilir. Bu nedenle evlilik için karar verirken aceleci davranabilirler. Verdikleri kararlarında arkasında dururlar. Erken yaşta evlilik yapabilirler.

2- Boğa Burcu Evlilik Yaşı

Duygusal bir kişilik yapısına sahip olan boğalar, sonsuz sevgiye ve aşka inanırlar. Mükemmel bir eşle karşılaşmak ve onunla evlenebilmek için sabırla beklerler. Tabi bu bekleyişleri 30 yaşını bulur. Boğalar için evlilik yaşı bu nedenle en erken 30’lu yaşlardır.

3- İkizler Burcu Evlilik Yaşı

Kendilerini çok seven ve bencil bir yapıya sahip olan ikizler burcu insanları öyle her burçla anlaşamazlar. Bu nedenle ilişkileri de kısa sürer ve birden fazla evlilik yaptıkları görülür. Bu burcun evlilik yaşı 36’dır.

4- Aslan Burcu Evlilik Yaşı

Aslan burcu insanı kendisine iyi davranıldığı zaman çok kısa bir zamanda evlilik için adım atar. Aslan burcunun evlilik yaşı ise 38 – 41 yaşları arasındadır.

5- Başak Burcu Evlilik Yaşı

Hayatlarında en önemli şey kariyer olan başak burcu insanları eşlerini bulurlarken kolaylıkla bulabilirler. Erken tanışır ve erken evlenirler. Bu burcun evlilik yaşı ise 21 – 24 ya da 27 – 29’dur.

6- Terazi Burcu Evlilik Yaşı

Terazi burcu insanları çoğunlukla 20’li yaşların üzerinde evlenmeyi tercih ederler. Ancak boşanma ihtimalleri vardır ve dikkat etmeleri gerekir.

7- Akrep Burcu Evlilik Yaşı

Duygusal bir burç olan akrep burcu insanları ani kararlar veririler. Çok çabuk aşık olurlar ya da çok çabuk soğurlar. Evlilik yaşı akreplerde oldukça erkendir.

8- Yay Burcu Evlilik Yaşı

Özgürlüklerine düşkün olan yay burcu insanları, ilişkilerinde bunaltıldıkları takdirde o ilişkiyi hemen bitirirler. Bu sebeple geç evlenirler.

9- Oğlak Burcu Evlilik Yaşı

Oğlak burcu insanlarının evlilik yaşı erkendir, çünkü hem uyumlulardır hem de çabuk eş bulabilme yetenekleri vardır.

10- Kova Burcu Evlilik Yaşı

Kova burcu insanları bayağı geç evlenirler. Eş bulmakta zorlanırlar bu nedenle yalnız yaşamayı tercih ederler ve evlenme yaşları genellikle 40’dır.

11- Balık Burcu Evlilik Yaşı

İç dünyaları zengin olan bu burcun insanları hayalleri doğrultusunda yaşarlar. Genellikle bu burcun evlilik yaşı 25 – 27 arasındadır.

12- Yengeç Burcu Evlilik Yaşı

Evlenmeyi erken yaşta isterler. Ailelerine düşkün olan bu burcun evlenme yaşı 23- 25 yaşları arasındadır.

Günlük Burç Yorumları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!