Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları

Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa toptan nevresim kumaş fiyatları yıldan yıla hatta bazen aydan aya oldukça farklılık göstermektedir. Kumaş modelleri zaman zaman düz desen olmasından veya renk içeriğinin çok olmasından dolayı farklı müşterilerin tercih edilen modeli olur. 

Nevresim kumaş çeşitleri de birçok birbirinden farklı seçenek ile alıcıların dikkatini çekmektedir. Bazı müşteriler saten kumaş tercih ederken bazıları pamuk saten, keten kumaş, poplin kumaş gibi çeşitleri tercih ederler. Peki bu nevresimlik kumaşlar için fiyatlar nelerdir, işte Bursa toptan nevresim kumaş fiyatları ile ilgili bilmeniz gerekenler.

2023 Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları Nelerdir?

Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları
Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları

Güncel nevresim takımı için pek çok kumaş düz renk ve desenli olarak çeşitlidir. Kot kumaş krep kumaşlar, ayrobin ve %100 pamuklu gibi seçenekleri bulunan nevresim kumaşları bulunur. 2023 Bursa toptan nevresim kumaş fiyatları ise top olarak hesaplanır ve sunulur.

Pamuklu 1 Top Nevresim Fiyatları Nelerdir?

Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları

Bursa toptan kumaş firmaları içinde fiyatlar farklılık gösterir. Bursa kumaş pazarı gibi geniş satış sahalarında 2023 içinde nevresim için 1 top kumaş, yani 30 metrelik kumaşlar 1200 TL civarındadır. Tabi bu Bursa toptan nevresim kumaş fiyatları fiyat aralığı kumaş düz renk veya desenli ise farklılık gösterebilir. 

2023 Kilo ile Nevresim Kumaş Fiyatları 

Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları

Her cebe uygun fiyat seçeneği olan nevresim kumaşı bulmak Denizli kilo ile nevresim kumaşlarıyla çok kolay. Pazen kumaş, pamuklu kumaş ve nevresimlik poplin kumaş gibi pek çok farklı doku seçeneği bulunan bu kumaşları Denizli tekstil ana sayfa kısmında bulabilirsiniz. Günümüz fiyatları ise bazı kumaşlar için şöyledir: 

Kumaş Türü Metrelik Fiyatı (TL)
Pamuklu 54
Nevresim İçin Poplin 62
Polikoton  36

 

1 – Denizli Kilo ile Nevresim Kumaşı Çeşitleri Nelerdir?

Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları

Kilo ile sepete ekle yapıp alacağınız nevresim kumaşları çeşitleri rahatlık ve sağlıklı bir uyku adına büyük önem taşımaktadır. Bursa toptan nevresim kumaş fiyatları ve çeşitleri gibi Denizli Tekstil’in de tüm hakları saklıdır ve pek çok nevresim kumaş için çeşidi bulunur. Tercih edebileceğiniz bazı doku ve kumaş çeşitleri ise şöyle sıralanabilir: 

  • Pamuk
  • Pamuklu Saten
  • Saten
  • Keten
  • Müslin 
  • Pazen
  • Poplin

2 – Denizli Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları Nelerdir?

Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları

Bursa toptan nevresim kumaş fiyatları için nasıl bir artış gözleniyorsa Denizli toptan kumaşlarda da bu gözlenir. Saten kumaş metre fiyatı ve pamuklu kumaşların metre fiyatları yeni güncelleme ile değişiklik göstermiştir. Pamuk kumaş yaklaşık 54 TL iken poplin kumaş yaklaşık 62 TL olmuştur. 

Taç Nevresimlik Kumaş Toptan Fiyatları 

Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları

Nevresim ve uyku kalitesinin önemi son yıllarda daha iyi anlaşıldıkça nevresim kumaşlarına olan ilgi eskiye nazaran daha çok artmıştır. Bursa toptan nevresim kumaş fiyatları ve Taç marka kumaşların fiyatları bu anlamda önem kazanmıştır. 

Bursa toptan nevresim kumaş fiyatları gibi Taç’ta da poplin nevresim kumaşları ortalama 100 ila 150 lira arasında değişiklik göstermektedir. Aynı şekilde flanel pazen kumaşın da fiyatları poplin kumaş ile hemen hemen aynıdır. Akfil olarak adlandırılan nevresim yapısına uygun kumaşın metresi ise diğerlerine nazaran daha uygun gözükmektedir. 

Taç ile Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları Uygun mudur?

Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları

Son yıllarda artan kaliteli kumaş fiyatlarına rağmen Bursa toptan nevresim kumaş fiyatları içinde fiyat performans gerçeğini görmek mümkün. Sağlıklı ve yumuşak dokulu olması önerilen nevresimler için pek çok çeşitten pek çok cebe uygun kumaşları bulabilirsiniz.

Ucuz Nevresim Kumaşı Zararlı mıdır? 

Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları

Pek çok farklı yerden alabileceğiniz nevresim kumaşları bazen cep yakan derecede pahalı olabiliyor. Bu açıdan kimi müşteri ucuz nevresim kumaşlarına yöneliyor. Fakat aşırı ucuz satılan kumaşlarda defo olabileceği gibi sağlık açısından da sakıncalı olabilir. Bundan dolayı kumaş içeriğinin pamuk gibi doğal materyaller içermesine dikkat ediniz. 

Defolu Nevresimlik Kumaş Nereden Alınır? 

Bursa Toptan Nevresim Kumaş Fiyatları

Alınan bazı yeni ürünlerde defo çıkabilmektedir. Bu yüzden Bursa toptan nevresim kumaş fiyatları listesine göz atıp güvenilir bir kumaş seçmek çok önemlidir. Fakat eğer ucuz bir yolla bu işi halletmek istiyorsanız defolu kumaş satan sitelerden alışveriş yapabilirsiniz. Bu sitelerde pek çok defolu ürünün ucuza satışa sunulması ekonomik kolaylık sağlar. 

Bursa toptan nevresim kumaş fiyatları ve diğer markaların kaliteli dokusu ve yumuşak yapısı olan kumaşlarının fiyatlarına güvenmeniz daha uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Ama eğer defolu ürün kullanılabilir durumdaysa o malı almak çevreye katkı sağlamakla beraber ev ekonominize de küçük miktar da olsa fayda sağlar.

Kaynak : https://dekorasyonmodelleri.com/saten-kumas-metre-fiyatlari/ 

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!