caner-topcu-kimdir

Caner Topçu Kimdir? Duy Beni Dizisi Kanat Kim, Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Caner Topçu kimdir araştırması son zamanlarda özellikle genç kızlar tarafından sık sık araştırılmaktadır. Lise yıllarından itibaren başladığı tiyatro macerasını televizyon dizilerine kadar taşıyan genç oyuncu, kısa sürede geniş bir takipçi kitlesi edindi. İlerleyen oyunculuk serüveninde şu zamanlarda Duy Beni dizisi Kanat karakterine yol vermektedir.

Kimi zaman Duy Beni Kanat kimi zaman ise Barbaroslar İlyas Reis olarak dilden dile getirilen Caner Topçu hakkında bilgiler internette kısıtlı. Sizin için detaylıca araştırılan oyuncu için merak ettikleriniz fazlaysa bu yazı tam size göre! İşte Caner Topçu kimdir, Caner Topçu eğitimi ve hakkında diğer merak edilen soruların cevapları.

Caner Topçu Kimdir? Duy Beni Kanat Karakteri için Tüm Merak Edilenler!

caner-topcu-kimdir

Caner Topçu sahip olduğu fiziksel özellikleri ve göstermiş olduğu oyunculuğu ile her kesimden kitleye kısa sürede ulaşmış durumdadır. Özellikle Duy Beni gibi son zamanlarda dikkat çeken bir dizide başrol oynaması onun ilk oyunculuk ödülünü almasını bile sağladı! Genç kızların hayranı olduğu Caner Topçu yaşı ve diğer konular hakkında merak konusu oldu. Caner Topçu kimdir diye merak ediyorsanız işte detayları:

1- Caner Topçu Yaş Kaç?

25 Haziran 1997 yılında dünyaya gelen Caner Topçu, 25 yaşındadır. Genç olduğu duruşundan da belli olan oyuncunun erken yaşta bu kadar dikkat çekmesi takdir edilesidir. Kendisi lise yıllarında başladığı tiyatro eğitimi sayesinde genç yaşında birçok önemli dizide oynama fırsatını elde etmiştir.

2- Caner Topçu Nereli?

Genellikle Caner Toplu kimdir sorusu kadar nereli olduğu merak edilmektedir. İstanbul’da doğup İstanbul’da büyüyen oyuncu aslen Kastamonuludur. Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesine bağlı Uzla Köyü’ndeki Tarakçılar Mahallesinde dedesi ve babası büyüyüp yaşamıştır. Baba tarafından Caner Topçu Kastamonuludur.

caner-topcu-kimdir

3- Caner Topçu Kardeşleri Kimler? Caner Topçu Ailesi Hakkında Bilgiler

Yakışıklı oyuncunun kardeşleri var mı yok mu tam olarak belli değil… Ailesi hakkında da detaylı bir açıklama da bulunmadığı için bilgiler oldukça kısıtlıdır. Kendi ailesine ait bilinen tek bilgi babasının Kastamonulu olduğudur. Caner Topçu babasının adı  Kazım Topçu’dur. Dedesi ise Recep Topçu olarak bilinmektedir. Annesi ve anne tarafına dair bir bilgi bulunmamaktadır.

4- Caner Topçu Burcu Nedir?

Özellikle astrolojiye meraklı olan kızlar tarafından Caner Topçu kimdir, burcu nedir araştırması çok sık yapılıyor. Biraz da oyuncunun kişilik özelliklerini anlamak ve tahmin etmek temel amaç… 25 Haziran doğumlu olan Caner Topçu’nun burcu Yengeç burcudur. Yengeç burçlarının anaç ve merhametli yapısı olduğu bilinmektedir.

5- Caner Topçu Boyu Kaç?

Sadece yüzüyle değil genel fiziğiyle de dikkat çeken Caner Topçu boy olarak 1.85 cm olduğu biliniyor. Kendisinin fiziki anlamda iyi olup beğenilmesi de sık sık gündemdedir. Kilosu 77 kilodur. Genelde spor ile bağlantılı paylaşımları olmasa da İnstagram üzerinden basketbol oynarken fotoğrafları bulunuyor. Basketbolun da etkisiyle fiziğini zinde tutuyor olabilir.

caner-topcu-kimdir

6- Caner Topçu Eşi Var mı? Caner Topçu Evli mi?

Genç kızların sevgilisi olunca Caner Topçu kimdir, eşi kim ya da sevgilisi kim araştırmaları da doğal olarak ortaya çıkıyor. Henüz 25 yaşında olan yakışıklı oyuncunun evliliği bulunmamaktadır. Herhangi bir şekilde geçmişte de evlilik yapmadığı görülmektedir. Kendisi bekardır ve bir eşi yoktur.

7- Caner Topçu Sevgilisi Kim? Caner Topçu Rabia Soytürk Sevgili mi?

Caner Topçu’nun sevgilisi olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Bizzat kendisi İnstagram üzerinde de sevgilisi ile paylaşım yapmadığından olmadığı yönünde düşünceler yoğunluktadır. Duy Beni dizisinde başrol karakter eşlikçisi ve dizide de yakınlığı bulunan Rabia Soytürk gerçek sevgilisi mi diye merak ediliyor. Fakat ikili sevgili değildir.

caner-topcu-kimdir
Caner Topçu Kimdir?

8- Caner Topçu Oyunculuk Hayatına Nasıl Başladı?

Caner Topçu kimdir ve yakından tanımak amacıyla bazı siteler üzerinde röportajlar gerçekleşmiştir. Gerek buradaki açıklamaları gerekse yaptığımız araştırmalar ile ayrıntılı bilgi sizin için elde edildi. Genç oyuncu Topçu, aslında ilk başta bir oyuncu olma hayaline sahip değildi. Tam tersine futbolcu olma hayali bulunuyordu. Fakat durum onun için tam tersi yönünde ilerledi.

Sancaktepe Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okudu. Lise zamanlarının başındayken Sancaktepe’de gençlerin eğitimi ve gelişimi için kurulan Sancaktepe Genç Gelecek kurumunun kayıt kağıtlarını ve tanıtımını okulunda denk geldi. Yakın arkadaşı Fatih’in ısrarı ile hevesi olmadan kayıt kağıdını doldurdu. Hatta yaptığı açıklamada asıl amacının derslerden kaçmak olduğunu da belirtiyor.

Başta her ne kadar hayır dese de arkadaşı ve annesinin ısrarı sonrasında tiyatro kursuna kayıt oldu. Tatil Kitabı filminde oynayıp ‘Geleceğin Umut Vadeden Erkek Oyuncusu’ ödülünü alan Harun Özüağ yönetiminde ilk tiyatro eğitimine başlamış oldu. Kendisi gibi genç yaşlarda bulunan lise öğrencileri ile birlikte tiyatroya dair ilk bilgilerini burada aldı.

caner-topcu-kimdir
Tiyatro Dekor ve Sahne Hazırlıkları (Ortada Caner Topçu sağ tarafta tiyatro eğitmeni Harun Özüağ)

Sinema ve tiyatro oyuncusu aynı zamanda tiyatro eğitimi Harun Özüağ’ın yazıp yönettiği ilk tiyatro oyununa da burada katılmış oldu. 18 Mart için yazılan ve oynanan tiyatro oyununda bir asker rolünü üstlendi. Buradan itibaren ciddi bir serüven onun için başlamış oldu. Fakat kendisi henüz bu durumun farkında değildi…

Oyunlara katıldıktan oyunculuğa olan ilgisi giderek arttı. Tiyatro ve oyunculuk alanında ilerleme hedefini kendisine koydu. Çoğu zaman farklı film ve dizileri izleyerek ‘ben daha iyi oynardım’ diyebilecek kadar özgüveni de kendinde buldu. Gerek Sancaktepe Genç Gelecek Tiyatro Kulübü bünyesinde gerekse bu kurumdaki Sinema Kulübü kapsamına da farklı projelerde yer aldı.

Daha sonra ise durum giderek gelişmeye başladı ve bugünümüzün Caner Topçu kimdir araştırmalarının temeli atılmaya başladı. Çocuk oyunları ile artık yaşadığı semt Sancaktepe ve çevre ilçelerde sahnelerde rol aldı. Bununla kalmadı yetişkin oyunlarına da el atarak rolünü en iyi şekilde gerçekleştirdi.

caner-topcu-kimdir

İlerleyen dönemlerde Gergedan Yapım imzalı bulunan ve başrolünde Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nun yer aldığı Ölü’n Bizi Ayırana Dek tiyatro oyununda yan karakterlerde oynamaya başladı. Gergedan Yapım imzalı farklı tiyatro oyunlarının arka planında da yer aldı. Gerektiği zamanlarda büyük ya da küçük karakterlerle sahnenin de tozunu yutmaya devam etti.

Yaklaşık 6 yıl boyunca tiyatro oyunlarında yer alan Caner Topçu daha sonra ajansa kayıt olmasıyla birlikte artık dizi sektörüne de atılmış oldu. Başta yan karakterlerde yer alan zamanla büyük isimlerin yanında kendini bulan Topçu, günümüzde Duy Beni dizisinin başrol oyuncusudur.

9- Caner Topçu Hangi Tiyatrolarda Oynadı?

Caner Topçu kimdir sorusunu daha iyi yanıtlamak ve belki de oynadığı tiyatrolara dair görüntü bulmak istiyorsanız yapımların isimlerini bilmelisiniz. Caner Topçu’nun oynadığı tiyatro yapımları şu şekildedir:

  • Sarıkamış Harekatı: İlk oynadığı tiyatro oyunudur. Adından da anlaşıldığı üzere Sarıkamış Harekatı’nda asker ve halkın yaşadığı tarihi zorluğu izleyicilere aktarmıştır. Tiyatro oyununda bir askeri canlandırmıştır. Oyun Sancaktepe’de defalarca kez sahnelenmiştir.
caner-topcu-kimdir
Caner Topçu’nun Rol Aldığı Sarıkamış Harekatı Tiyatro Oyununun Afişi (Sol arka tarafta Caner Topçu)
  • Beyaz Cehennem: Madde bağımlılığı yaşayan gençlerin yaşadığı sorunlar ve iç dünyası anlatılan bir tiyatro oyunudur. Yazan ve yöneten Harun Özüağ tarafından birbirinden farklı ve geniş oyuncu kadrosuyla izleyicilere sunulmuştur. Oyunu şuradan izleyebilirsiniz:

YouTube video

  • Dikkat İnternet Var: Adından da anlaşılacağı üzere internete karşı oluşmuş olan bağımlılık ele alınmıştır. Yer yer güldüren yer yer düşündüren bu tiyatro oyunu Caner Topçu kimdir araştırması yaparken karşılaşacağınız bir yapıttır. Yine bu oyunda Genç Gelecek bünyesinde oynanan bir tiyatrodur. Kendisi Youngboy karakterini canlandırmıştır. Tiyatroyu şu videodan izleyebilirsiniz:

YouTube video

  • Renkler Ülkesine Yolculuk: Çocuk tiyatrosudur. Temelde çocuklara eğlenmeyi ve 30 kelime kadar İngilizce öğretmeyi amaçlamaktadır. Caner Topçu bu oyunda farklı ve renkli bir karakterle yer almıştır. Green Boy karakterine rol vermiştir. Kısa süreli de olsa Sancaktepe bölgesinde sergilenen bir oyundur.

caner-topcu-kimdir

  • İnançtan Zafere: Askeri ve savaş temalı bir oyundur. Caner Topçu’nun ilk tiyatro oyunlarından birisidir. 18 Mart anısı için özel olarak uyarlanan ve canlandırılan bir oyun olmuştur. Sergilendiği yerlerde seyircileri fazlaca duygulandıran ve ağlatan oyun olduğunu söylemek mümkündür.
caner-topcu-kimdir
Tiyatro Oyunu Sonrası Dönemin Belediye Başkanı ile Fotoğraf (Sol Arkada Caner Topçu)
  • Ölü’n Bizi Ayırana Denk: Başrol oyuncusu olarak olmasa da ilk resmi tiyatro oyunlarından birisidir. Aslında Caner Topçu kimdir hikayesini oluşturan ciddi oyunlardan birisidir. Sahnede ve prodüksiyon kısmında yer alarak şehir şehir gezerek oyunu sergilediğini söylemek mümkündür.
caner-topcu-kimdir
Ölü’n Bizi Ayırana Dek Oyuncuları 

10- Caner Topçu TV Dizileri Hangileri?

Kendisini tanıtarak şüphesiz Caner Topçu kimdir araştırmalarının temelini oluşturan diziler olmuştur. Tiyatro oyunlarından sonra ajans ile birlikte farklı dizilerde oynadığını söylemek mümkündür. İlk olarak Show TV’de yayınlanan Nöbet dizisinde oynayarak dizi serüvenini başlatmıştır. Burada adı gibi Caner karakterine rol vermiştir.

Daha sonra kendisi için de ilk ve ciddi dizi olarak gördüğü Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde rol almıştır. TRT 1’de yayınlanan bu dizi aslında büyük isimlerle kısmi de olsa başrol olarak oynadığı ilk yapımdır. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe ile rol arkadaşlığı yaparak İlyas Reis karakterine hayat vermiştir. Yıllar önce tiyatro hocası Harun Özüağ sayesinde uzaktan tanıdığı Engin Altan ile bu dizi sayesinde yıllar sonra bir arada oynama fırsatı elde etmiştir.

caner-topcu-kimdir

2022 yılında hayata başlayan ve Duy Beni Kanat olarak da sık sık sosyal medyada anılan Caner Topçu aktif olarak Duy Beni dizisinde yer almaya devam etmektedir. Gençlik dizisi olarak izleyicilere sunulan yapımda lise öğrencisi olarak Rabia Soytürk ile oynamaya devam etmektedir. Kanat Günay rolü ile birçok genç kızın sevgilisi olmuştur. Ve bu dizi sonrası özellikle Caner Topçu kimdir aramalarında patlama meydana gelmiştir.

11- Caner Topçu Filmleri Neler, Hangi Filmlerde Oynadı?

Her ne kadar birçok internet sitesinde Caner Topçu kimdir, Caner Topçu filmleri neler diye araştırdığınız da sonuç çıkmasa da durum bununla sınırlı değildir. Caner Topçu tiyatro döneminde Sinema Kulübü hocası Tuğba hocanın desteği ile Furkan Kopuz tarafından yönetilen bir filmde oynamıştır.

caner-topcu-kimdir

Furkan Kopuz tarafından yazılıp yönetilmiş olan ilk sinema filmi olan Bilinçsizler yapımında 2015 yılında rol almıştır. Recep karakterine rol verdiği bu filmde karanlık bir dünyayı ve gençler arasındaki sorunlar ele alınmıştır. Daha sonra yine Furkan Kopuz tarafından yazılıp yönetilen Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk ve devam filmi olan Evrensel Döngü 2: Zamansal Yolculuk filmlerinde Ömer Ali karakterine hayat vermiştir.

12- Caner Topçu İnstagram Hesabı Nedir? Caner Topçu TikTok Kullanıyor mu?

Aktif olarak özel hayatına dair bilgi edinmek ve daha yakından Caner Topçu kimdir tanımak isterseniz, İnstagram hesabından takip edebilirsiniz. Instagram kullanıcı adı: @canrtopcu olarak kullanılmaktadır. TikTok hesabını aktif olarak kullanmaya da devam etmektedir. Hatta hesabında 39.1 K beğenisi de mevcuttur. Kullanıcı ismi: canrtpcu şeklindedir.

Caner Topçu’nun Hiç Bilmediğiniz Fotoğrafları!

Dikkat İnternet Var tiyatro oyununun bitiminden bir fotoğraf… (Ortadaki beyazlı Caner Topçu)

caner-topcu-kimdir

Genç Gelecek Tiyatro Kulübü oyun hazırlık döneminden bir kare:

caner-topcu-kimdir

Sarıkamış Harekatı Sahne…

caner-topcu-kimdir

Renkler Ülkesine Yolculuk çocuk tiyatro oyunu sonrası bir hatıra fotoğrafı. Sol taraftaki Caner Topçu:

caner-topcu-kimdir

Renkler Ülkesine Yolculuk tiyatro oyunu sahne arkası

caner-topcu-kimdir

Renkler Ülkesine Yolculuk oyunu için provalar

caner-topcu-kimdir

Beyaz Cehennem tiyatro oyunundan bir kesit…

caner-topcu-kimdir

Dönemin kurs katılımcıları ile Caner Topçu. (Sol arka tarafta beyazlı)

caner-topcu-kimdir

Tiyatro Sertifikası kazanan Caner Topçu (sol tarafta)

caner-topcu-kimdir

Harun Özüağ yönetmenliğinde bir sahneden kesit.

caner-topcu-kimdir

Dikkat İnternet Var tiyatro oyunu

caner-topcu-kimdir

Dönemin bir etkinliği sonrası çekilen hatıra fotoğrafı. (Ortadaki siyahlı Caner Topçu)

caner-topcu-kimdir

Tiyatro dönemlerinden kalan bir video:

YouTube video

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!