ChefCar
ChefCar

ChefCar’dan Deprem Bölgelerine 10 Araç Dolusu Erzak Yardımı Geldi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş dünyasının doğal afetten etkilenen illere yaptıkları yardımların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye’nin profesyonel oto yıkamalarından biri olan ChefCar’da yaptığı yardımlarla adeta göz doldurdu.

Kurucusu Alptuğ Muslu olan ve Türkiye’nin 15 farklı noktasında şubesi bulunan ChefCar ekibi, doğal afetten etkilenen illere yardım elini uzattı. İlgili valilik iznini alan Pendik ve Kavacık şubesi yetkilileri Yakup Kesik ile Gökhan Çobanoğlu her bir bölge için araç temin etti.

YouTube video

Araç içerisinde başta bebek ve çocuk malzemeleri olmak üzere bez, mama, gıda ürünleri ve çadır gibi malzemeler yer alırken; bu malzemelerin tamamı ihtiyaç sahiplerine yetkililer aracılığıyla dağıtıldı.

YouTube video

Ülkemizin başına gelen bu doğal afetten dolayı büyük üzüntü duyduğunu kaydeden ChefCar kurucusu Alptuğ Muslu, ChefCar ailesi olarak deprem bölgelerine yapacakları yardımlarının devam edeceğinin de altını çizdi.

Chef Car Kurucusu Alptuğ Muslu Kimdir? Chef Car Şubeleri Nerelerde Var?

YouTube video

ChefCar profesyonel araç yıkama hizmetleri sunan kurumun kurucusu olan Alptuğ Muslu 29.09.1991 doğumludur. Beykent Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun olan Muslu, mezuniyeti sonrasında hep var olmayı istediği bu sektöre atılmayı tercih etmiştir. Yakın zamanda hizmet vermeye başlayan ChefCar, şu an Türkiye’de 15 farklı noktada aktif olarak faaliyet göstermektedir.

İstanbul’da merkez şubesi Esentepe olan firmanın; Pendik, Maltepe, Kavacık, Yalı, Dragos, Ümraniye, Avcılar, Cevizli, Tuzla, Bilecik, Niğde ve Türkmenistan gibi önemli noktalarda şubeleri de bulunmaktadır. Henüz sektörde yeni bir yüz olan ChefCar kısa zamanda büyük işler yaparak sektörde adından söz ettirmeyi başarmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!