featured

Çift Saat Anlamları Nedir? Hangi Çift Saatler Ne Anlam İfade Eder?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gün içerisinde defalarca saate bakarız. Bazen yan yana gelen çift saatler ile karşılaşırız. 00:00, 01:01, 02:02… Peki nedir bu çift saatlerin anlamı ? İşte, belki de hayatınıza yön verecek saat anlamları!

Saatlerin de anlamı mı olur demeyin! Olur. Tabii sıradan saatlerden bahsetmiyoruz. Her zaman denk gelmeyeceğiniz, tamamen tesadüfi şekilde evrenin size saatine bak! Mesajını verdiği çift saat dilimlerinden söz ediyoruz. Bakın mucizevi çift saat anlamları sana ne anlatmak istiyor?

00:00 Çift Saat Anlamı Nedir ?

00:00 çift saati size aşk konusunda mutluluk dolu günlerin geleceği haberini verir. Çift saat anlamları arasında en uğurlu gelen saat 00:00’dır. Bu saat dilimi kendini tesadüf bir şekilde görene der ki: Hoşlandığın kişi de seni düşünüyor ve senden hoşlanıyor. Hislerin asla karşılıksız değil. Kim bilir belki de şu an seni rüyasında görüyordur? Hatta seninle aynı hayalleri görüyor.

Gecenin bir yarısı saatinize ya da telefonunuza baktığınızda 00:00 saatini görmeniz düşük bir olasılıktır. Bu düşük olasılığa rağmen, hiç aklınızda yokken bu saati gördüyseniz, hoşlandığınız ya da sevdiğiniz kişiye doğru birkaç adım daha atabilirsiniz. Çünkü o da sizi düşünüyor ve sizinle alakalı hayaller kuruyor. Daha fazla gecikmeyin!

01:01 Çift Saat Anlamı Nedir ?

01:01 çift saat anlamları size aşkı müjdeler. Bu saat anlamı, hoşlandığınız ama açılamadığınız kişinin sizi resmen sevdiğini gösterir! Haftalardır, belki de aylardır hoşlandığınız ve içten içe sevmeye başladığınız o özel insan da sizi seviyor. Bu çift saati gördükten hemen sonra ona bir mesaj atın ve olacaklara bakın.

Artık belirsiz ve sıradan bir aşk hayatı yaşamanıza, platonik bir aşık olarak acı çekmenize, melankolik yaşamanıza gerek yok. Eğer bir an evvel o’na açılırsanız, sonsuz bir mutluluğunda kapısını aralamış olacaksınız.

02:02 Çift Saat Anlamı Nedir ?

Bir anda uykunuzdan kalktınız, aslında amacınız bir bardak su içmekti. Gözünüzü telefonunuza çevirdiniz ve o da ne? saat tam 02:02! Sizce bu bir tesadüf mü? Hiç zannetmiyoruz… Çift saat anlamları görenlere her zaman bir şeyler anlatmak isterler. 02:02 çift saat anlamı sevdiğiniz kişinin tam da bu saati gördüğünüz anda sizi düşündüğü anlamına gelir.

 

Zaten hoşlandığınız kişiye ufaktan da olsa ondan hoşlandığınızı gösterdiyseniz sıkı durun! Aklında yer etmeyi başardınız. Tam da bu saati gördüğünüz zaman ona minicik ama anlamlı bir mesaj atmayı ihmal etmeyin. Seni çok seviyorum mesajı bir işaret olabilir.

03:03 Çift Saat Anlamı Nedir ?

03:03 çift saat anlamları her ne kadar çok fazla iyi haber vermese de aslında altında iyilik barındırıyor. Şu an bir ilişkiniz varsa ve siz tesadüfi bir şekilde bu saate denk gelerek karşılaştıysanız, sorunlu bir ilişkinin içindesiniz demektir. Fakat üzülmeyin. Partneriniz birkaç gündür aranızdaki bu soğukluğun çözülmesi konusunda düşünüyor. Eğer siz de sevgilinize karşı bir adım atarsanız, aranızda ki soğukluk son bulacak.

Ancak siz hiçbir şey yapmazsanız ve tek çabalayan kişi sevgiliniz olursa kötü haber! Çabalamadığınız için sevgiliniz barışmak istemeyebilir. Sevgilisi olmayan kişiler eğer 03:03 çift saat dilimini gördülerse, bir süre daha sevgilisiz kalmaya hazır olsunlar. Fakat belli bir zaman sonra öyle bir aşka yelken açacaksınız ki, yaşayacağınız mutluluğun sınırı olmayacak!

04:04 Çift Saat Anlamı Nedir ?

04:04 çift saati yan yana görmek hiç kolay değildir. Herkesin uykuda olduğu, sabahın en karanlık saatlerinden biridir 04:04… Bu saat de ayaktaysanız ve bu saat dilimiyle karşılaştıysanız bunun mutlaka bir anlamı olmalı. Peki nedir bu saat de çift saat görmenizi sağlayan şey?

Hangi anlamlar yatar bu saat diliminin altında. Çift saat anlamları genelde bize aşktan haber verirler. Bingo! Eğer saatiniz 04:04’ü gösteriyorsa oldukça şanslısınız. Hayatınızda sizi, sizden çok daha seven biri var demek. Eğer hayatınızda biri yoksa da en kısa zamanda sizi çok sevecek, sizi kendinden bile fazla düşünecek biri ile karşılaşacağınızı kesin olarak söyleyebiliriz.

05:05 Çift Saat Anlamı Nedir ?

05:05 çift saati ne yazık ki size aşktan iyi haberler vermez. Bunu söylediğimiz için üzgünüz ancak, doğrusu bu. Çift saat anlamları maalesef her zaman iyi haberler vermeyebilirler. İşte 05:05’de bu zaman dilimlerinden bir tanesidir. Eğer hayatınızda biri varsa bu saati gördükten sonra ayrılık çanlarının sizin için çalacağını bilmelisiniz.

Gereksiz konulardan meydana çıkacak tartışmalar ilişkinizi kısa bir sürede yıpratacak ve karşılıklı olarak ayrılık kararı alacaksınız. Fakat biraz çabalar ve tartışmaları alttan alırsanız ilişkinizi daha az zararla, bitmeden kurtarabilirsiniz.

06:06 Çift Saat Anlamı Nedir ?

06:06 çift saati , size sevgilinizle aranızda geçecek tartışmalara dikkat etmeniz gerektiği anlamını taşır. Bu saat dilimini gördükten sonra eğer sevdiğiniz insanla bir tartışmaya girerseniz, uzatmayın. Bu tartışma ilişkinizin sonu olabilir. 06:06 saati ilişkinizde yolunda gitmeyen şeyler var demektir.

Bunu düzeltmek her ne kadar sizin elinizde olsa da, kader bağı bazen buna izin vermez. Yani bazı ilişkilerin bitmesi gerekiyorsa bitmelidir. Yani bu saat diliminden sonra ilişkiniz bitebilir, dikkat etmeniz gerekir. Çift saat anlamları sizi ilişkiniz konusunda şimdiden uyarıyor.

07:07 Çift Saat Anlamı Nedir ?

Sabah uykulu bir şekilde gözlerinizi açtınız, gözünüzün ucu saate değdi ve saat 07:07! İşte tüm mucizelerin kapısı size açılıyor. Çift saat anlamları bazen öyle şeyler anlatır ki şaşar kalırsınız. 07:07 çift saati size bir bebeği müjdeliyor. 7 sayısı mitolojide de her zaman önemli bir yere sahip olmuştur ve doğurganlık anlamını taşır. Eğer bebek isteyen bir çift iseniz, çok yakın zamanda müjdeli haberi alacağınız anlamına gelir.

Eğer bir sevgiliniz yoksa da üzülmeyin. Pek yakında size şans ve bereket getirecek olan bir aşk kapınızı çalacak. Ayrıca bekar olanlara bir müjdemiz daha var. Bu çift saat dilimi aynı zamanda ummadığınız yerlerden para geleceği anlamını da taşır.

08:08 Çift Saat Anlamı Nedir ?

08:08  çift saati, çift saat anlamları arasında en iyi anlama sahip olanlardan bir tanesidir. 8 sayısının sonsuzluk işaretini ifade ettiğini de düşünürsek, sonsuz bir aşk sizi bekliyor demektir. Hastalıkların son bulduğu, ekonomik durumunuzun düzeldiği, hayatınızın aşkının karşınıza çıkacağı harika bir zaman sizi bekliyor. 08.08 saat dilimini tesadüfi olarak görmek öyle kolay değildir. Ancak gördüğünüz zaman ne kadar şanslı olduğunuzu da unutmayın!

09:09 Çift Saat Anlamı Nedir ?

09:09 çift saati ilişkinizin olumsuz bir yöne doğru ilerlediğini gösterir. Sanki iç dünyanız karışmış ve siz bu yüzden ilişkinizi ihmal etmiş gibisiniz. Çift saat anlamları sizin ruh haliniz hakkında da bilgi verir. Bu yüzden bu yorumu ciddiye alıp, ruh halinizi düzeltmek için uğraşmalısınız.

Yoksa içinizde bulunduğunuz bozuk ruh hali güzel ilişkinizi de etkileyecek ve zarar verecek. Bu saat dilimini gördüğünüz an ruh halinizi düzeltmeye başlamanız gerektiği mesajını alarak, olumlu yönde hareket etmeniz gerekir. Eğer bu şekilde davranırsanız, aslında güzel giden ilişkinize zarar vermemiş olursunuz.

10:10 Çift Saat Anlamı Nedir ?

10:10 çift saat anlamları ne yazık ki olumlu bir anlama sahip değil. Bu çift saati gördüğünüz de sevdiğiniz ve sürekli aklınızda olan kişiden ret cevabı alabilirsiniz. Bu yüzden bu saati gördükten sonra hemen açılmayın. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 10:10 çeşitli kısmetsizlikleri içinde barındırır.

Gerek manevi gerek maddi zor bir döneme gireceğiniz anlamı taşır. Ancak umutsuzluk yok! Sadece bir dönem sizi zorlayacak bir zaman dilimine gireceksiniz hepsi bu. Unutmayın, her zorluk sonunda bambaşka bir çiçek bahçesine çıkar…

11:11 Çift Saat Anlamı Nedir ?

11:11 çift saati harika anlamlar taşır. Eğer gerçekten tesadüf bir şekilde bu saati gördüyseniz oturun, ve olacakların tadını çıkarın! Çift saat anlamları gördüğünüz çift saate göre olumlu, olumsuz, maddi, manevi anlamlar taşır. İşte 11:11 saat dilimi öyle uğurludur ki gördüğünüz andan itibaren hayatınız değişir.

İş hayatınızda da aşk hayatınızda da okul hayatınızda da çok iyi noktalara geleceğiniz anlamını taşıyan bu çift saat, aynı zamanda gözyaşlarınızın biteceğini de size müjdeler. Bu saat üzerinde fazla konuşmaya gerek yok. 11:11’ i gördükten sonra hayatınızda adeta yeni bir döneme gireceksiniz.

12:12 Çift Saat Anlamı Nedir ?

Okulda ya da iş yerindesiniz, yemeğe çıkacaksınız ve gözleriniz saate kaydı ve saatin 12:12 olduğunu gördünüz. İtiraf edin, yüzünüzü bir gülümseme kapladı öyle değil mi? Gülümsemek de ve mutlu olmak da o kadar haklısınız ki…

Çift saat anlamları içinde evliliğe doğru gideceğiniz anlamını taşıyan 12:12 çift saati, yakın bir zamanda, hiç beklemediğiniz bir anda çok güzel sürpriz ile karşılaşacağınızı gösterir. Bu sürpriz büyük ihtimalle evlilikle ilgilidir. Zaten oldukça güzel giden ilişkiniz daha da sağlam bir hal alarak, ömür boyu mutluluk yolunu size açacaktır.

13:13 Çift Saat Anlamı Nedir ?

13:13 çift saati bir çok anlam taşır. Çift saat anlamları sizin hayatınızda ne yaşadığınıza bağlı olarak değişebilir. Örneğin şu an bir ilişkiniz varsa, bu saat dilimi ilişkinizde karmaşık bir zamana gireceğinizi gösterir. Yani anlamsız kavgalar, gereksiz küslükler sizi bekliyor demektir.

Eğer bekarsanız ve 13:13 saati ile karşılaştıysanız o zaman sizi yeni bir aşkın beklediğini fakat bu aşkın ilk zamanlar size pek iyi gelmeyeceğini de söyleyebiliriz. İlk zamanlar her ne kadar ruhen yıpransanız da sevgilinizden göreceğiniz ilgi ve sevgi sizi iyileştireceği anlamını taşıyan bu saat dilimi, karışıklıklarında kendi içerisinde güzellikler barındırdığını bizlere en açık şekliyle gösteriyor.

14:14 Çift Saat Anlamı Nedir ?

14:14 çift saat anlamları bu saati gören kişiye dümdüz, engebesiz ve keyifli bir ilişkiyi işaret eder. Sevgilisi olmayan kişiler öyle güzel bir ilişkiye başlayacaklar ki o ilişki de ne kavga, ne anlaşmazlık ne de ayrılık olmayacak. Zaten ciddiyetle başlayacağınız bu ilişkinin sonunda hayatınızda ki kişi ile evlilik serüvenine doğru yol almak isteyeceksiniz.

Hali hazırda sevgilisi olan kişiler ise, ilişkisini evlilikle taçlandırmak isteyecek ve bunun için harekete geçip olumlu yanıt alacak. Eğer evliyseniz bebeğinize kavuşmak için günleri saymaya başlayabilirsiniz.  Yani 14:14 çift saati hangi açıdan bakarsanız bakın yeni oluşumları ve güzellikleri ayağınıza serecek.

15:15 Çift Saat Anlamı Nedir ?

15:15 saat dilimi çift saatler içinde en uğursuzu desek abartmış olmayız. Bu saat dilimi günün ortası olduğu için tesadüfen görülmesi zor bir saattir. Ama evren size bazı mesajları vermek istiyor ise, istemeseniz de gözünüze çarpar.

Durgun olan aşk hayatınızın uzun bir süre daha böyle gideceği anlamını taşıyan bu çift saat, eğer bir ilişkiniz varsa ne yazık ki biteceği mesajını verir. Hastalıklardan korunmanız gerektiği, yakın zamanda hasta olabileceğinizi de haber verir. Eğer çift saatler ve anlamları bilirseniz, kendinizi gelecek uğursuzluklara karşı korumanız daha kolay olacaktır.

16:16 Çift Saat Anlamı Nedir ?

16:16 çift saati size aşk ilişkiniz için değil de arkadaşlık ve dostluk ilişkileriniz için haber verir. Bu çift saat, bu saat dilimini gördüğünüz andan itibaren yeni arkadaşlıklara açık olmanız gerektiğini gösterir.

Hayatınıza kısa bir süre sonra gelecek olan yeni bir arkadaş ile sonsuz bir dostluk kurabilirsiniz. Eğer okula, iş yerine yeni gelen birini gözden kaçırmaz iseniz, biliniz ki o sizin en yakın arkadaşınız olabilir. Böylelikle uzun zamandır şikayet ettiğiniz yalnızlıktan güzel bir dostluk ilişkisi ile kurtarabilirsiniz.

17:17 Çift Saat Anlamı Nedir ?

Çift saatler ve anlamları gerçekten görmek istediğinizde size çok şey anlatırlar. Bu saatler onları gördüğünüz an size adete bağıra bağıra mesaj vermek isterler. İşte 17:17 çift saat anlamları size hem psikolojik hem de maddi açıdan çok değerli mesajlar verir. Eğer bu saati gördüğünüz zaman ruhen kendinizi iyi hissetmiyorsanız bilin iyi artık hissedeceksiniz.

Psikolojinizi bozan her şey hayatınızdan yavaş yavaş gidiyor. Maddi açıdan çektiğiniz sıkıntılar da psikolojik açıdan çektiğiniz sıkıntılara bağlı olduğundan, ruhunuz iyileşince maddi durumunuzda iyileşiyor. Tüm bu güzelliklere bir de aşk yaraşır tabi. Bu saat dilimi siz iyileşince harika bir aşkın sizi bulacağını da ifade ediyor.

18:18 Çift Saat Anlamı Nedir ?

18:18 çift saati hakkında aslında pek de söylenecek bir söz yok. Bekarlara yeni aşk, ilişkisi olanlara evlilik, evli olanlara bebek, parası olmayana para, işsize iş… Yani her neyiniz yoksa bu saat dilimini gördükten sonra kavuşacaksınız. Yalnız unutmayın. Bu saatin anlamını öğrendikten sonra sadece görmek için saatinizin tepesinde beklemeyin. Burada önemli olan bu saatleri tamamen tesadüfen görmenizdir. 18:18 çift saat anlamları ihtiyacınız olan her şeyi size vadediyor.

19:19 Çift Saat Anlamı Nedir ?

19:19 çift saat anlamları birden fazladır. Maalesef olumlu anlamları yoktur. 19:19 çift saati sevgilinizin kısa bir süre sonra belki de hiç nedensiz yere sizi terk edeceği anlamını taşır. Bu terkedilişten sonra içine gireceğiniz ruh halinizden de kolay kolay çıkamayacağınızı gösterir. Ancak yine de umudunuzu yitirmeyin! En azından artık bu çift saatin anlamını ve ne getireceğini biliyorsunuz. Buna göre önleminizi alabilir, çarkı lehinize döndürebilirsiniz.

Tüm bunlar olurken sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekir. Sadece aşk acısına kapılıp önünüzde ki güzellikleri görmez iseniz, aşkınızla beraber sağlınızdan da olabilirsiniz.

20:20 Çift Saat Anlamı Nedir ?

Çift saatler ve anlamları adeta farklı bir dünyanın kapısını açar. İşte 20:20 çift saati bu farklı dünyanın adeta en güzel çiçeğidir. Bu saat dilimini gördüyseniz bilin ki aklınızda ki kişi de sizi seviyor ve hatta belki sizden önce size aşık oldu! Bu yüzden fazla zaman kaybetmemeniz gerekiyor.

Hemen ona açılın. Olumlu cevap alacaksınız. Yeni aşkınızla beraber birçok da müjde alacaksınız. Belki uzun süredir geçemediğiniz bir dersten geçecek ya da uzun zamandır aradığınız işi bulacaksınız. Yani aşkınızla olmaya başladığınızda gerisi kendiliğinden gelecek.

21:21 Çift Saat Anlamı Nedir ?

21:21 çift saat anlamları için hayatınızın uğur böceği diyebiliriz. Bir uğur böceği nasıl hiç beklemediğiniz bir anda tüm sevimliliği ile elinize, saçınıza gelip konuyorsa, 21:21 saat dilimi de aynı tesadüfle gelir ve yaşadığınız anı değiştirir. Bu saatin anlamı anlıktır.

Sevgilinizle kavga ettiğiniz bir gün bu saatle karşı karşıya mı geldiniz? Sevinin. Sevgiliniz hatasını anlayıp sizi arayacak. Sevgiliniz yok ve yalnızlıktan çok mu sıkıldınız? Mutlu olun. Aşk çok yakında kapınızda olacak. Bu uğurlu saatin anlamını unutmayın. Unutmayın ki gördüğünüz de geceniz aydınlansın.

22:22 Çift Saat Anlamı Nedir ?

22:22 çift saati ilk bakışta ne kadar sevimli geliyor öyle değil mi? Ne yazık ki anlamı o kadar da sevimli değil… Çift saatler ve anlamları birçok şeyi anlatırken bazı hastalıklara ve kötü haberlere de işaret ederler. Bu saat dilimini gördükten sonra alacağınız kötü haberlere kendinizi hazırlasanız iyi edersiniz.

Belki sevgiliniz hastalanacak, belki sizden ayrılacak, belki de siz hasta olacaksınız ve bir takım işleriniz yarım kalacak. Yine de bunların olmamasını temenni ediyor, hep mutlu ve sağlıklı kalmanızı diliyoruz.

23:23 Çift Saat Anlamı Nedir ?

Gece yarısına az bir zaman kaldı. Ufaktan uykunuz geldi ama içinizde nedenini bilmediğiniz bir heyecan uyumanıza engel oluyor. Elinizi telefonunuza attınız bir de ne göresiniz saat 23:23 ! Artık mutlu olmanızın zamanı geldi.

23:23 çift saati yeni gelecek günün sizin için şans ve mutlulukla dolu olduğunu müjdeler. Öyle ki saat gece 12’den sonra hiç beklemediğiniz haberler alabilir, hiç hesapta olamayan bir aşk kapınızı çalabilir, bir anda kendinizi bambaşka bir dünyada bulabilirsiniz.

Çift saat anlamları, gördüğünüz saatler ne anlama gelir size anlattık. Unutmayın ki çift saatleri gördükten sonra yaşayacağınız her şey içinde bulunduğunuz durumla doğru orantılıdır. Her saatin mutluluğa çıkması dileği ile…

Çift saatlerin anlamı nedir ? Ters saatlerin anlamı nedir ? Sana aşık olan kişi ile çift saatlere denk geldiyseniz bu saatlerin anlamları nedir ? Senden nefret eden kişi ile aynı anda bir yerde bulunduğunuzda saatler ters saat ise bunun anlamı nedir ? sorularına yanıt bulduğumuz yazımız hakkında yaşadığınız deneyimleri yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!