İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?
İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?

Çim Adam Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çim Adam Nedir?

Değişik ve güzel bir tasarımdır çim adamlar. İsterseniz, çocuklarınız için isterseniz de evinizde güzel bir dekor elde edebilmek için sizde eviniz de çim adam yapabilirsiniz. Yapılışı çok zor gibi görünse de aslında göründüğü kadar zor değildir. Birkaç malzeme kullanarak sizde çim adama sahip olabilirsiniz. Ayrıca çim adam yapıp çocuklarınıza hediye edebilirsiniz. Çocuklarınız için oldukça öğretici ve eğlenceli bir hediye olacaktır.

Çim Adam İçin Gereken Malzemeler

Eski bir çorap veya kullanılmayan kilotlu çorap
Çim tohumları
Saksı için toprak
Koymanız için bir kab
Su geçirmeyen bir adet tutkal
1 adet fincan
1 çay kaşığı normal toprak
Farklı renkte 2 adet keçe

Çim Adam Yapımı

Çorabınızın yaklaşık 15-20 cm kadarını kesin ve bir fincan içerisine yerleştirin. Daha sonra yerleştirdiğiniz çorabınızın içine 1 çay kaşığı normal toprak koyun. Ardından koyduğunuz toprağın üzerine çim tohumlarını serpin. Tohumun, toprağın içine iyice karıştığına emin olun. Sonra küçük bir top şeklini elde edebilmek için çorabın tepe kısmına düğüm atın. Eğer çim adamlarınıza kulak veya burun yapmak isterseniz, çorabı orta ve yan yerden gererek istediğiniz kulak ve burunu yapmış olursunuz. Ardından ağız ve göz yapmak için keçeleri kullanın. Hazırladığınız yapay ağız ve gözleri su geçirmeyen tutkal ile güzelce yapıştırın. Daha sonra çim adamınızın sabit durabilmesi için tercih ettiğiniz kaba koyup yerleştirin. Böylelikle kolay bir şekilde çim adamlarınızı hazırlamış olursunuz. Çim adamlarınıza kıyafet çizebilir hatta karikatür tarzında da yapabilirsiniz.

Çim Adamı Yaptıktan Sonra Yapmanız Gerekenler

Öncelikle çim adam denmesinin en büyük sebebi saç gibi çimler çıkmasıdır. Sadece çim adam yapmak yeterli değildir. Çim adamı yaptıktan sonra yapmanız gerekenler arasında, çim adamınızı düzenli bir şekilde sulamak olacaktır. Ayrıca çimlerin çıkması ve büyümesi için sabırlı olmalı ve beklemelisiniz. Ardından çim adamlarınız her zaman güzel gözüksün diye fazla uzayan veya çıkan çimleri düzenli olarak kesmenizde yarar var.

Çim Adam Farklı Kablarda Yapılabilir Mi?

Çim adam yapmak için istediğiniz kabları tercih edebilirsiniz. İsterseniz bir bardak içinde isterseniz yoğurt kabında ya da birçok alternatif arasına bütün kab çeşitlerinde yapabilirsiniz demek oldukça mümkün.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!