featured

Continental Lastik Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomobillerin sürüş konforunu artıran en önemli araçlardan biriside lastiklerdir. Continental lastik firması, 1871 yılından günümüze kaliteli lastik üretimi yapıyor. Lastik borsası online sitesi de araç sahiplerinin bu lastiklere kolay ulaşmasını ve en iyi fiyat seçenekleri ile satın almalarını sağlıyor.

Online sitedeki markalar kategori başlığı altında tüm markaları ve tüm araç tiplerine uygun lastik çeşitlerini gösteriyor. Continental markası, Alman teknolojisi ile lastik üretimi yaparak dünyanın dört bir tarafına ürünlerini ulaştırıyor. Türkiye’de online satış sitesi üzerinden, lastiklerin tüm özelliklerini inceleyerek satın alabiliyorsunuz.

Continental Özellikleri

Continental lastik özellikleri araç türüne göre farklı belirleniyor. Otomobil ve arazi araçları için en güvenli ve konforlu sürüş özelliklerine sahiptir. Kuru ve ıslak zeminlerde fren performansı çok yüksek, en iyi yol tutuş özelliğini vardır. Lastik kategori başlıklarını incelerken, mevsim, ebatlar, yük ve hız endeksi, ses yalıtımı, tipi gibi çok sayıda özelliği kullanabiliyorsunuz. Online satış hizmeti verirken müşterilerinin araçlarına en kaliteli lastikleri seçmelerini sağlıyor.

Continental Lastik Raf Ömrü

Continental lastik firması, üretmiş olduğu tüm araç lastik türleri için normal şartlarda 10 yıl raf ömrü belirliyor. Aracınıza taktığınız Continental marka lastiklerin diş derinlik ölçüleri standartların altına düşmediği sürece üretim tarihinden itibaren 10 yıl güvenli bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Online satışlarda lastiklerin üretim tarihleri ve kalan raf ömrü hakkında bilgi veriyorlar. Yüksek yol tutuş özelliğinden dolayı otomobillerde ve tüm araçlarda güvenli seyahat için tercih edilen en iyi lastiklerden birisidir. Farklı iklim koşullarına göre kaliteli lastik seçenekleri sunuyor.

Continental Lastik Avantajları

Continental lastik yorumları continental lastik fiyatları gibi birçok bilgiyi bir arada bulabiliyorsunuz. Online satış işlemlerinde müşteri memnuniyetine önem veriyor ve hizmetlerinden dolayı avantajlar elde edilmesini sağlıyorlar. Continental araç lastiklerinin avantaları şunlardır;

  • Continental oto lastik ürünleri dünyanın en iyi markalarından birisidir.
  • 150 yıllık deneyimden dolayı rakiplerine göre üstünlük sağlar,
  • Yol tutuşu yüksektir,
  • Islak ve kuru zeminlerde frenleme performansı yüksektir,
  • Uzun ömürlüdür.
  • 4 mevsim özelliklerine göre seçenek sunar,
  • Fiyatları uygundur.

Araçlarına lastik alacak olanlar, seçtikleri modellerin tüm özelliklerini ürün sayfasında görebiliyor ve sipariş listesine ekleyebiliyor.

Neden Continental Lastik Kullanmalıyım?

Araçların güvenli olması, yolculuklarda can güvenliğini en iyi şekilde sağlar. Continental 4 mevsim lastik seçimini yapanlar, sitenin kendilerine sunduğu müşteri destek hizmetleri ile denen continental markasını seçmeleri gerektiğini daha iyi anlayabiliyorlar. İleri teknoloji ile üretilen lastikler, sürüş konforu ile birlikte güvenliğini de sağlıyor.

Yol tutuşunun iyi olması, uzun ömürlü ve uygun fiyat avantajı sağlaması gibi nedenler neden tercih etmeniz gerektiğini gösterebiliyor. Tüm araç modelleri lastikleri için yüksek verimlilik üretim yöntemleri kullanılıyor. Online işlemler yaparken, lastik borsası elemanlarından merak ettiğiniz konularla ilgili bilgi alabiliyorsunuz.

Continental Lastik Hangi Ülkenin?

Continental marka tüm ürün çeşitlerini, marka kategorisinde seçim yaparak görüntüleyebiliyorsunuz. Continental lastik pompası ve lastik ürünleri, Almanya merkezli olarak kurulan ve dünyanın en kaliteli lastiklerini üreten Continental firmasına aittir.

Almanya’nın araç lastik markasıdır ve 1871 yılında kurulmuştur. Günümüzde yeni teknolojilerle her araç türü için farklı ölçülerde lastik üretimlerini devam ettiriyor. Continental- Caotchouc & Gutta- Percha – Compangnie kuruluşu olarak dünyada en kaliteli lastik markası olarak tanınıyor.

Sık Sorulan Sorular

Online lastik satış hizmetlerinde müşterilerinden gelen soruları, sık sorulan sorular olarak diğer müşterilerine gösterebiliyor. Continental lastik basıncı dahil birçok soru geliyor ve gelen her soruya müşteri temsilcileri ile en doğru cevapları veriyor.

  • En çok satılan continental lastikleri türleri hangileri?
  • Continantal lastikleri fiyatları ucuz mu?
  • İndirimde olan lastik çeşitleri hangileri?
  • Lastik alırken nelere dikkat etmeliyim?

Araçları için lastik seçimi yapacak olanlar bu ve buna benzer çok sayıda soruyu sormakta ve aradığı cevabı bulmaya çalışıyor. Lastiklerle ilgili aradığı cevabı bulanlar online sitede lastik seçimi yapmaya başlıyor.

Tüm marka ve model Lastik, Jant, Akü, Motor Yağı ürünleri için lastikborsasi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sonuç

Continental lastik markası, otomotiv sektöründe her zaman tercih edilen firmasıdır. Yüksek yol tutuşu özelliği ve online sitede sunulan uygun fiyat seçenekleri ile güvenle satın alabileceğiniz otomobil lastiğidir. 150 yıllık deneyim ve bilgi birikimi ile üretilen kaliteli lastik çeşitlerini, lastik borsasında her zaman bulabiliyor, fiyat karşılaştırmalarını yaparak satın alabiliyorsunuz.

Online satın alma işlemleri, filtreleme özelliklerinden dolayı kolay yapılıyor. Güvenli ödeme, taksit seçenekleri, ücretsiz kargo ve 7/24 müşteri destek hizmetleri ile Türkiye’nin her yerindeki müşterilere ürünleri teslim ediliyor.

Continental Lastik Tarihi Nerede Yazar?

Kışlık lastik goodyear ve continental marka gibi tüm lastik markalarında üretim tarihleri, belirlenen standarda göre lastik üzerinde gösteriyor. Lastik tarihi üretim tarihidir ve DOT ile başlayan kod sıralamasının en sonunda yer alıyor. İlk iki rakam lastiğin üretildiği haftayı, son iki rakam ise yılı gösterir.

Continental Lastik’in Sahibi Kimdir?

Continental lastik 195 65 r15 ebatlarında aracınıza lastik alırken, üretici firmanın kime ait olduğunu sorgulayabilirsiniz. Continental, Almanya merkezli şirkettir ve 1871 yılında Continental Caoutchouc & Gutta – Percha – Compagnie kuruluşu olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Continental Lastik Türkiye’de Üretiliyor Mu?

Continental lastik 205 55 r16 ölçüleri otomotiv sektöründe en çok kullanılan lastikler arasında yer alıyor. Continental lastikler, Almanya’daki ve Bursa’daki fabrikalarda üretiliyor. Türkiye’de 2013 yılında Bursa’da kurulan fabrikada üretilen lastikler, otomotiv sektörünün en önemli tedarikçilerinden birisidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!