Demirhan Demircioğlu Kimdir

Demirhan Demircioğlu Kimdir | Bahar Dizisi Uras Kimdir Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demirhan Demircioğlu kimdir? Ekranlara bomba gibi düşen Bahar dizisi yepyeni yüzleri de karşımıza çıkardı. Oldukça yeni oyunculardan oluşan kadroda daha ilk bölümlerden dikkat çekmeyi başaran bir isim bulunuyor. Dizideki adıyla anılan ve kim olduğu merak edilen Demirhan Demircioğlu kimdir? Demirhan Demircioğlu kaç yaşında? Demirhan Demircioğlu doğum günü ne zaman sizler için derledik.

Demirhan Demircioğlu Kimdir Yaş Bilgisi Nedir?

Demirhan Demircioğlu Kimdir

Demirhan Demircioğlu kimdir, yaş bilgisi ne? 1999 doğumlu olan oyuncunun 2024 yılı itibariyle 25 yaşında olduğunun altını çizelim. Demirhan Demircioğlu burcu ne sorularına yanıt verebilmek ise imkansız, çünkü oyuncunun doğum tarihi net olarak paylaşılmamış.

1- Demirhan Demircioğlu Nereli?

Demirhan Demircioğlu Kimdir

Yakışıklı oyuncu Demirhan Demircioğlu İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ailesinin aslen nereli olduğu ise bilinmiyor.

2- Demirhan Demircioğlu Ailesi Kimdir?

Demirhan Demircioğlu Kimdir

Demirhan Demircioğlu kimdir soruları arasında yer alan bir diğer konu ise ailesinden tanınan birinin olup olmadığıdır. Mütevazi bir aile hayatına sahip olan oyuncunun ailesinden herhangi birinin tanınıp tanınmadığı paylaşılmamış. Oyuncu özel hayatını ekranlardan uzak yaşamaya gayret gösteriyormuş.

3- Demirhan Demircioğlu Ne Mezunu?

Demirhan Demircioğlu Kimdir

Demirhan Demircioğlu ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Daha sonrasında ise Mimar Sinan Üniversitesi devlet Konservatuvarı Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.

Küçüklükten beridir oyunculuk hayalleri kuran Demircioğlu ilk olarak önemli diyebileceğimiz reklam filmlerinde yer almış, daha sonrasında ise dizi sektörüne atılmıştır.

4- Demirhan Demircioğlu Boyu ve Kilosu Nedir?

Demirhan Demircioğlu Kimdir

Yakışıklı oyuncu Demirhan Demircioğlu kimdir? Sevilen oyuncu 1.80 cm boyunda 74 kilodadır. Düzenli spor yapan oyuncu bir dönem basketbol ile ilgilenmiştir.

5- Demirhan Demircioğlu Sevgilisi Var mı Kim?

Demirhan Demircioğlu Kimdir

Demirhan Demircioğlu şu sıralar dizi sektörünün yeni yüzlerinden bir tanesidir. Bu sebeple özel hayatına dair paylaşımlar yapılmamaktadır. Oyuncunun medyaya yansıyan ya da sosyal medya üzerinden açık ettiği bir ilişkisi bulunmuyor.

6- Demirhan Demircioğlu Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Demirhan Demircioğlu Kimdir
Demirhan Demircioğlu Kimdir

Demirhan Demircioğlu kimdir? Yakışıklı oyuncu 2018 yılında bir reklam filminde oynamış ve hafızalarda yer etmiştir. Bu reklamlar dönemin Vakıfbank ve Fuse Tea reklamlarıdır. İlk rol aldığı TV dizisi ise 2020 yılında yayınlanan Hekimoğlu olmuştur. Bu dizide Kerem karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu dizinin reyting yüzünden sonlandırılması ile kadrodan ayrılmıştır.

Daha sonra ise 2022 yılında İçimizdeki Ateş adlı dizide Mert karakterine can vermiştir. Oyuncunun son projesi ise Barbaros Hayreddin: Sultan’ın Fermanı adlı dizi olmuştur. Barbaros’un yeğeni Yahya karakterine iki yıl boyunca hayat veren oyuncu şimdilerde ise Bahar dizisinin kadrosuna girmeyi başardı.

7- Aziz Uras Bahar Dizisi Kimdir? Demirhan Demircioğlu Bahar Dizisinde Hangi Rolde?

Demirhan Demircioğlu Kimdir

Demirhan Demircioğlu kimdir? Bahar dizisinde hangi rolde? Yakışıklılığı ve sempatikliği ile gündeme bomba gibi düşen oyuncu dizide Aziz Uras rolündedir. Bahar ve Timur’un oğlu olan Aziz Uras babası ile aynı hastanede asistan doktordur. Babasının zorlamaları ile tıp okuyan Aziz Uras, mesleğini layığıyla yerine getirebilmek için büyük uğraş verir.

Ancak annesinin de asistan olarak onunla aynı hastaneye gelişi, hayatını büyük ölçüde zorlaştırır. Annesi olduğunu açıklayamayan Aziz Uras, sevgilisi Seren ve arkadaşları ile annesi Bahar yüzünden ters düşer. Babasının rencide etmelerine maruz kalan Aziz Uras’ın tek desteği kardeşi Umay ve annesi Bahar’dır.

Bu listeye son olarak Evren hocanın da dahil olmasıyla biraz olsun rahatlayan Aziz Uras’ı neler bekliyor yakında göreceğiz. Bahar her Salı Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Uras’ın sevgilisi Selen’i canlandıran Nil Sude Albayrak kimdir merak ediyorsanız yazımızı incelemenizi öneririz.

8- Demirhan Demircioğlu Kimdir? Demirhan Demircioğlu Instagram Hesabı Nedir?

Demirhan Demircioğlu Kimdir

Demirhan Demircioğlu kimdir, bir sosyal medya hesabı var mı? Kısa zamanda 70 binlik bir takipçi hesabına sahip olan oyuncu, özel yaşantısına dair paylaşımlar yaparak hayranları ile buluşuyor. Oyuncuyu takip etmek ve paylaşımlarını incelemek isterseniz @demirhan.demircioglu hesabı üzerinden aratabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!