Disney Plus Animasyon Filmleri Listesi | En Sevilen Animasyon Filmleri Disney+

Disney Plus Animasyon Filmleri Listesi | 22 En Sevilen Animasyon Filmleri Disney+

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi Disney Plus animasyon filmleri listesini sizler için hazırladık! Eğer bugün animasyon ne izlesem, Disney Plus’da ne izlenir, en iyi animasyon filmleri Disney seçenekleri nelerdir diye araştırıyorsanız, 7’den 70’e herkesin izleyebileceği animasyon filmlerinin listelendiği bu yazımıza mutlaka göz atın. İşte, eski ve yeni yüksek puanlı Disney Plus animasyon filmleri listesi sizlerle…

IMDb Puanı Yüksek En İyi 22 Disney Plus Animasyon Filmleri

Animasyon filmleri Disney Plus platformunda da oldukça çeşitli. Gelmiş geçmiş en sevilen animasyon filmleri izlemek için listemizden yararlanabilirsiniz. İşte, her yaşa uygun ve IMDb puanı yüksek en iyi Disney Plus animasyon filmleri…

1- Aslan Kral (IMDb:8.5)

Vizyona girdiğinde gişe rekorları kıran animasyon filmi Aslan Kral artık Disney+’ta! Her yaştan insanın izleyebileceği en sevilen animasyon filmleri arasındaki Aslan Kral konusu ise; Simba adlı aslanın bir olay sonrasında hükümdarlık etmesi gerektiği sürüsünden ayrılması ve Pumbaa ile Timonla yaşamaya başlayarak değişen hayatı… Orijinal adı The Lion King olan Aslan Kral, kendi döneminde tekniğiyle, müziğiyle ve konusuyla oldukça beğenilmişti.

YouTube video

2- Coco (IMDb: 8.4)

En iyi Disney Plus animasyon filmleri izlemek isteyenlerin tercih edebileceği IMDb puanı yüksek animasyon filmlerinin başlarında Coco geliyor. Coco adlı animasyon filminde Miguel 12 yaşındadır ve n büyük hayali; Meksikalı gitarist Ernesto de la Cruz ile tanışmaktır. Ancak ünlü gitarist hayatta değildir. Bir gün Miquel bu ünlü sanatçının gitarını bulur ve Ölüler Diyarı’na adım atar…

YouTube video

3- Wall-E (IMDb: 8.4)

Disney Plus ve Pixar ortak yapımı olan Wall-E en iyi animasyon filmleri Disney Plus seçenekleri arasında. 8.4 IMDb puanına sahip olan bu animasyon filminde, insanların korkunç derecede yarattığı kirlilik nedeniyle dünyayı terk ederek başka bir gezegene giden Wall-E’nin hikayesi anlatılıyor.

Eğer ailecek izleyecek en iyi animasyon filmleri Disney+ seçeneği arıyorsanız, Wall-E sizin için iyi bir seçenek olabilir. Çünkü bu en sevilen animasyon filminin bir de Oscar ödülü bulunuyor.

YouTube video

4- Up – Yukarı Bak (IMDb: 8.3)

Hem çocukların hem de yetişkinlerin izleyebileceği en güzel, en iyi animasyon filmleri Disney seçeneklerinden biri de Up animasyon filmi. En çok izlenen Disney Plus animasyon filmleri arasında yer alan Yukarı Bak filminde, 78 yaşındaki Carl Fredricksen’in tek hayali; bir macera yaşamaktır. Bunun için evine binlerce balon bağlar ve Güney Amerika’nın vahşi doğasına doğru bir yolculuğa çıkar.

YouTube video

5- Toy Story / Oyuncak Hikayesi (IMDb: 8.3)

En sevilen animasyon filmleri birer birer Disney+’ta izleyicileriyle buluşuyor. Bu animasyon filmlerinden biri de; yetişkinlerin de izlemekten keyif aldığı Toy Story filmi. Pixar’ın ilk animasyon filmi olan Toy Story adeta klasik hale gelen filmlerden biri.

YouTube video

6- Inside Out / Ters Yüz (IMDb: 8.1)

En sevilen animasyon filmleri Disney Plus seçenekleri arasında Ters Yüz de bulunuyor. Ters Yüz animasyon filminin konusu ise; 11 yaşında olan Riley’in ailesi ile beraber başka bir kente taşınması ve bu süre zarfında yaşadıkları… Ailesinin aldığı bu taşınma kararı Riley’in iç dünyasını nasıl etkilediği seyircilere aktarılıyor. Çocukların iç dünyasını anlamaya yönelik bu film, Disney Plus animasyon filmleri listesinde bulunuyor.

YouTube video

7- Soul (IMDb: 8)

Disney ve Pixar işbirliği ile yayına giren Soul animasyon filmi de oldukça beğenilenler arasında. Bu animasyon filminde, jazz piyanisti olmanın hayalini kuran ortaokul öğretmeni Soul’un başına gelenler anlatılıyor. Çünkü Soul New York sokaklarında gezerken bir kanalizasyon çukuruna düşer ve bambaşka bir dünyaya adım atar!

YouTube video

8- Ratatouille / Ratatuy (IMDb: 8)

Oscar ödüllü animasyon filmleri Disney Plus seçeneklerinden biri de; Ratatuy. Remy, oldukça sevimli ve emeğe düşkün bir faredir.hayali ise; aşçı olmaktır. Bu animasyon filminde aşçı olmak isteyen Remy’nin hayalinin peşinden koşarken yaşadıkları konu ediliyor.

YouTube video

9- The Incredibles / İnanılmaz Aile (IMDb: 8)

En sevilen ve en iyi Disney Plus animasyon filmleri arasında İnanılmaz Aile filmi de yer alıyor. İnanılmaz Aile animasyon filminde Bob Parr, Mr. Incredible adıyla dünyadaki kötülüklerle mücadele etmektedir ve insanları korumaktadır. Bir süre sonra artık yorulur ve emekli olmaya karar verir. Ancak emekli olmak ve sıkıcı bir hayat sürmek ona göre değildir; onun artık gizli bir görevi vardır!

YouTube video

10- Zootropolis: Hayvanlar Şehri (IMDb: 8)

Pek çok en sevilen animasyon filmleri Disney Plus üzerinden izleniyor ve bu filmlerden biri de; Zootropolis: Hayvanlar Şehri. Bu ilgi çekici animasyon filminde, polis olma arzusundaki bir tavşanın hayallere koşması, hayalini gerçekleştirdikten sonra da yaşadığı hayal kırıklıkları konu edinilmektedir.

YouTube video

11- Fantastic Mr. Fox / Yaman Tilki (IMDB: 7.9)

Disney Plus’ta animasyon filmleri izlemek isteyenlerin tercih edebileceği filmlerden biri de; Yaman Tilki. Yaman Tilki animasyon filminde Mr. Fox, ailesinin yemesi için her akşam üç farklı çiftçiden hindi, tavuk ve ördek çalan bir tilkidir. Ancak bir gün çiftçilere yakalanır ve yakalandığı yerden çıkmanın yollarını arar.

YouTube video

12- 6 Süper Kahraman (IMDb: 7.8)

Disney Plus animasyon filmleri izlemek isteyenler için 6 Süper Kahraman animasyon filmi de oldukça iyi bir seçenek. Aksiyon ile karışık bu animasyon filmi hem yetişkinlerin hem de çocukların beğeneceği türde. Bu en sevilen animasyon filmleri arasındaki filmde Hiro Hamada bir robot dahisidir ve tehlikede olduğunu fark ettiğinde, en yakın arkadaşı Baymax adlı robottan yardım ister…

YouTube video

13- Wreck It Ralph / Oyun Bozan Ralp (IMDb: 7.7)

En iyi Disney Plus animasyon filmleri listesinde Oyun Bozan Ralph da bulunuyor. Bu güzel animasyon filminin konusu ise; atari oyununda kötü bir adam olan Ralph’in artık kahraman olmak istemesi! Ancak Ralph bu kahaman olma hayalini gerçekleştirmek için bütün atari salonunu alt üst edecektir!

Disney Plus Animasyon Filmleri Listesi | En Sevilen Animasyon Filmleri Disney+

14- Frozen / Karlar Ülkesi (IMDb: 7.4)

Karlar Ülkesi en sevilen animasyon filmleri arasında bulunuyor. Özellikle çocukların çok ilgi gösterdiği bu animasyon filminde, Snow Queen’in laneti sonrasında sonsuza dek devam edecek olan kış mevsimine mahkum edilen bir krallık anlatılıyor. Bu animasyon filminin en bilindikve sevimli kahramanı ise; Anna. Eğer bu büyülü yolcuğa siz de eşlik etmek istiyorsanız çocuklarınız ile birlikte bu animasyon filmleri Disney Plus seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

Disney Plus Animasyon Filmleri Listesi | En Sevilen Animasyon Filmleri Disney+

15- Luka (IMDb: 7.4)

En sevilen animasyon filmleri Disney Plus seçenekleri arasında bulunan filmlerden biri de; Luka. Üstelik yüksek görüntü kalitesine sahip bu animasyon filmi ‘’En İyi Animasyon Filmi’’ dalında Oscar’a aday oldu. Eğer animasyon ne izlesem diye düşünüyor ve Oscar’lık bir Disney Plus animasyon filmi izlemek istiyorsanız Luka’yı tercih edebilirsiniz.

YouTube video

16- The Emperor’s New Groove / Şaşkın İmparator (IMDb: 7.4)

Animasyon filmleri Disney Plus seçenekleri arasında Şaşkın İmparator animasyon filmi de bulunuyor. Bu güzel animasyon filminin konusu ise; kendini övmeyi seven megolaman bir imparator olan Kuzco’nun, kendi doğum günü için, yalnızca kendine özel bir su parkı yaptırmaya karar vermesidir. Bu oldukça önemlidir çünkü megolaman imparator Kuzco bunu gerçekleştirmek için bir köyü tamamen haritadan silmek isteyecektir.

YouTube video

17- Lilo & Stitch / Lilo ve Stiç (IMDb: 7.3)

Lilo ve Stiç de Disney Plus animasyon filmleri arasında seyirciyle buluşuyor. Hawai’de yaşam süren Lilo yalnızlıktan sıkılmıştır ve bir gece yıldız kayarken kendisine arkadaş diler. Ancak bu dileğin karşılığında kendisine arkadaş olarak uzay hapishanesinden kaçan Stiç düşer.

YouTube video

18- One Hundred and One Dalmatians / 101 Dalmaçyalı (IMDb: 7.3)

Hiç eskimeyen ve en sevilen animasyon filmleri arasında bulunan filmlerden biri de; 101 Dalmaçyalı. Ailecek izlenebilecek animasyon filmlerinden biri olan 101 Dalmaçyalı’da Porgo ile Perdita’nın hikayeleri maceraları anlatılıyor. Ve artık bu en eski animasyon filmlerinden olan filme Disney Plus’tan erişilebiliyor.

Disney Plus Animasyon Filmleri Listesi | En Sevilen Animasyon Filmleri Disney+

19- Raya and The Last Dragon / Raya ve Son Ejderha (IMDb: 7.3)

En sevilen animasyon filmleri arasında Raya ve Son Ejderha animasyon filmi de yer alıyor. Yalnız bir savaşçı olan Raya’nın Lumandra’yı kurtarmak için son ejderhanın izini sürmesine Disney Plus animasyon filmleri sayesinde şahitlik edebilirsiniz.

YouTube video

20- Enkanto: Sihirli Dünya (IMDb: 7.2)

En iyi Disney Plus animasyon filmleri izlemek isteyenlerin bir seçeneği de; 7.2 IMDB puanına sahip Enkanto: Sihirli Dünya. Bu animasyon filminde, sihirli Enkanto’da yaşayan Madrigal’lerin hikayesi konu ediniyor.

YouTube video

21- Treasur Planet / Define Gezegeni (IMDb: 7.2)

Jim Hawkins, 15 yaşında ve evrendeki yerini arayan bir gençtir. Babasız olan Hawkins kendisini çok yalnız hisseder ve oteli olan annesine yardım ederken her fırsat bulduğunda kendi yapımı olan güneş sörfü aracılığıyla gökyüzünde gezinir. Bir gün bir uzay kruvazörü otelin yakınına düşer ve her şey değişir!

Eğer siz de macera ve aksiyon dolu Disney Plus animasyon filmleri izlemek istiyorsanız, Define Gezegeni’ni izlemeyi tercih edebilirsiniz.

YouTube video

22- Turning Red / Kırmızı (IMDb: 7)

Kırmızı animasyon filmi de Disney ve Pixar ortak yapımı. Bu Disney Plus animasyon filmleri arasındaki filmde, 13 yaşında olan Mei Lee’nin hikayesi anlatılıyor. Mei Lee, şapşal ama özgüveni yüksek bir ergendir. Annesi Ming ise baskıcıdır ve kızının yanından neredeyse hiç ayrılmaz. Bu da Mei Lee’nin hiç de istemediği bir şeydir. Ayrıca Mei Lee her heyecanlandığında, koca bir pandaya dönüşür!

Disney Plus Animasyon Filmleri Listesi | En Sevilen Animasyon Filmleri Disney+

Disney Plus Filmleri Nelerdir? Disney Plus’da Ne İzleyelim?

En iyi Disney Plus animasyon filmleri nelerdir, en yüksek imdb puanından 7 puana kadar sıraladık. Eğer listemiz dışında animasyon ne izlesem, Disney Plus filmleri nelerdir, Disney Plus animasyon dizileri nelerdir, hangi sürükleyici filmler izlenmeli merak ediyorsanız, Disney Plus üyeliğini var ise buradan seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: 36 Başlıkta Netflix En İyi Film Önerileri | Türlerine Göre Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Netflix Filmleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!