featured

Doğru İnsanı Bulduğunuzun 8 Göstergesi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sizin için doğru insanı bulmak zor olabilir. Ancak bazı işaretler, sizin doğru insanla birlikte olduğunuzu gösterebilir. İşte, doğru insanın göstergesi 8 işaret!

Doğru insanı bulmak, mutlu ve huzurlu bir yaşam için oldukça gerekli… Eğer hayatınızdaki insanın ‘’doğru kişi’’ olup olmadığı hakkında bir fikriniz yoksa bunu bazı işaretlerle test edebilirsiniz. İşte, hayatınızdaki insanın size iyi gelip gelmediğini anlayabileceğiniz, onun doğru kişi olup olmadığı hakkında fikir sahibi olabileceğiniz 8 önemli işaret…

Kendinizi Güvende Hissedersiniz

Eğer hayatınızdaki kişi, sizin için doğru kişi ise; o yanınızdayken hissedeceğiniz duygulardan bir tanesi ve belki de en önemlisi; güven duygusudur. Yanınızdayken de yanınızda değilken de, o kişinin hayatınızda olması, size kendinizi daha güvende hissettirir.

Yanındayken Ego Savaşı Vermezsiniz

Yanındayken Ego Savaşı Vermezsiniz

Çoğu ilişki, yaşanan ego savaşları nedeniyle bitme noktasına ve zaten biter de… Ancak hayatınızdaki kişi ‘’doğru kişi’’ ise onunla yaşantınızda ego savaşlarına yer olmaz. Eğer yanınızdayken egonuzu tatmin etmeye çalışmıyor ve egonuzu doyurmaya çalışmıyorsanız, doğru kişiyi bulmuş olabilirsiniz.

Hissettiğiniz Huzurdur

Hissettiğiniz Huzurdur

Hayatınızdaki kişi eğer doğru insan ise hissedeceğiniz temel duygulardan bir tanesi de; huzurdur. O yanınızdayken kendinizi daima huzurlu hissediyorsanız mutlu bir ilişki içinde olma ihtimaliniz oldukça yüksek.

İyi Günde ve Kötü Günde Yanınızdadır

İyi Günde ve Kötü Günde Yanınızdadır

Tıpkı nikah memurlarının da söylediği gibi; iyi günde ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hayatınızdaki kişi daima yanınızdaysa doğru kişi denebilir… Her yükselişe olduğu gibi düşüşte de onu yanınızda görüyorsanız, hayatınızdaki kişinin doğruluğu oldukça yüksek.

Üzerinizde Baskı Kurmaya Çalışmaz

Üzerinizde Baskı Kurmaya Çalışmaz

Hayatınızdaki kişi sizin üzerinizde sürekli baskı kurmaya çalışıyorsa zaten ilişki kaosla ve mutsuzlukla geçiyordur. Ancak ne siz ne de o, birbiriniz üzerinde baskı kurmuyorsanız birbiriniz için doğru insan olabilirsiniz.

Hayallerinizi Gerçekleştirmek için Destek Verir

Hayallerinizi Gerçekleştirmek için Destek Verir

Birinin size iyi geldiğini ve size ne kadar çok değer verdiğini anlamak için hayallerinizi gerçekleştirmeniz için neler yaptığına bakabilirsiniz. Eğer partneriniz, hayallerinizi gerçekleştirmeniz için size destek oluyor veya bu bunun için size yeni bir yol açıyorsa doğru insan olabilir!

Birlikte Zaman Geçirirken de Sonrasında da Mutlu Hissedersiniz

Birlikte Zaman Geçirirken de Sonrasında da Mutlu Hissedersiniz

Birinin hayatınızdaki yerine karar veremiyor ya da doğru kişi olup olmadığını anlayamıyorsanız hem yanınızdayken hem de yanınızda değilken nasıl hissettiğinize odaklanın. Eğer birlikte geçirdiğiniz zamanlarda ve sonrasında kendinizi daima mutlu hissediyorsanız, o kişi gerçekten size iyi geliyor olabilir.

Yanınızdayken Tamamen Kendiniz Olursunuz

Yanınızdayken Tamamen Kendiniz Olursunuz

Aslında bir insanın sizin için doğru insan olduğunu anlamak ya da anlamamak çok kolay… Eğer partnerinizin yanındayken rol yapmıyorsanız, istemsiz davranışlar sergilemiyorsanız, o sevsin ya da beğensin diye kasıtlı hareketlerde bulunmuyorsanız kısacası; tamamen kendiniz olabiliyorsanız, o kişi sizin tam da aradığınız insan olabilir!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!