Dubalı Bayrak
Dubalı Bayrak

Dubalı Bayrak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok adı buluna bu tanıtım ürünü ayakta duran ve yan tarafından afiş bulunan reklam malzemesidir. Olta bayrak, plaj bayrağı, yelken bayrağı gibi isimlerle de anılan dubalı bayrak kullanımı çok pratik ürünlerdir. Çeşitli tanıtım organizasyonlarında kullanılan bu afişler üzerine özel tasarım tanıtımlar yapılır. Grafik tasarımcısı tarafından hazırlanan reklam özel yapım bez üzerine basılmaktadır. Bu basıl işlemi ile ortaya çıkan afiş ayaklı dubanın üzerine gerilmektedir. Plastik çubuklar üzerine gerilen reklam afişi rüzgarda sallandığı için dikkat çekme özelliği bulunmaktadır.

Dubalı bayrak tanıtım ürününde kullanılan kumaş kaliteli ve dayanıklı bir kumaştır. Bu kumaş sudan etkilenmez ve üzerine baskısı yapılan reklamın renkleri akmaz. Bu kumaşı düşük ısıda makinede yıkayabilirsiniz.

Dubalı Bayrak Modelleri

Tanıtım ve reklam sektöründe en çok kullanılan yöntemlerden biri olan dubalı bayrak oldukça pratik bir kullanıma sahip bulunmaktadır. Dubalı bayrak modelleri bezin boyutları ve şekli bakımından farklılık göstermektedir. Reklam amaçlı bu hizmeti almak ve uzun süre kullanmak istiyorsanız bu konuda https://bayraksantekstil.com.tr/kategori/yelken-bayrak-imalati/ sayfasını inceleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!