featured

Dünyanın Sonu NASA Tarafından Açıklandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın sonu için bugüne kadar pek çok teoriler ve komplo teorileri üretildi. Peki, bilimsel çalışmalar dünyanın sonunun nasıl gerçekleşeceğini söylüyor? Dünyanın sonuna neden olacak olay ne? Bizleri dünyanın sonu filmi gibi bir son mu bekliyor? Dünyanın sonu hangi yılda gelecek? NASA tarafından Dünya’nın sonu için tarih verildi. İşte ayrıntılar…

Dünyanın Sonu NASA Tarafından Açıklandı

Dünyanın Sonu NASA Tarafından Açıklandı

2/6

Dünyanın Sonu Geldi

Dünyanın Sonu Geldi

NASA’da araştırma yapan bir ekip tarafından dünyanın sonu hakkında açıklama yapıldı. Dünyanın nasıl yok olacağı ve bu yokoluşun hangi sebeple gerçekleşeceği bilimsel olarak ortaya konuldu. Dünyanın sonuna neden olacak olay ise; güneşteki radyasyon olacak.

3/6

Dünya'nın Sonu İçin Tarih Verildi

Dünya’nın Sonu İçin Tarih Verildi

NASA ekiplerine göre dünyada hayatın bitmesine neden olacak olay; güneşteki radyasyonun artması olacak. NASA’nın Dünya’nın sonu teorisine göre; zaman içerisinde güneşteki radyasyon artacak ve güneş dünyadaki oksijeni tüketecek. Ancak bu yakın zamanda gerçekleşmeyecek. Bunun için önümüzde daha bir milyar yıl kadar zaman var.

4/6

Dünyanın Sonu Ne Zaman Gelecek 2021

Dünyanın Sonu Ne Zaman Gelecek 2021

NASA araştırma ekiplerince yapılan çalışmalar ve modellemeler sonucunda dünyanın sonu için verilen tarih tam olarak bir milyar yıl sonraya tekabül ediyor. Yani modellemeler sonucunda ulaşılan Dünya’nın sonunun tarihi; 1.000.002.021 olacak.

5/6

Dünyanın Sonu Hangi Yılda Gelecek ?

Dünyanın Sonu Hangi Yılda Gelecek ?

Günümüze kadar Dünya’nın sonuyla ilgili pek çok teoriler ortaya atıldı. Tükenen kaynaklar, dini inanışlar, eriyen buzullar ve benzeri gibi nedenlerle farklı farklı Dünya’nın sonu söz konusu oldu. Ancak dünyadaki oksijenin bitmesi nedenine bağlı olarak yaşanacak olan son için tam olarak 1 milyar yılımız daha var. Tarihler 1.000.002.021’i gösterdiğinde dünyada yaşamın devam etmesi için oksijen olmayacak.

6/6

Bonus: Yeni Dünyamız Mars mı Olacak? Mars'ta Hayat Var mı?

Bonus: Yeni Dünyamız Mars mı Olacak? Mars’ta Hayat Var mı?

Son yıllarda özellikle ünlü girişimci Elin Musk, Mars ile ilgili çalışmalarına; Mars’ta koloni kurma çalışmalarına devam ediyor. NASA ise 1993 yılında Mars’ı keşif programına başlamıştı. Yapılan tüm çalışanların sonucunda görülüyor ki; bir zamanlar Mars’ta yaşam vardı. Tuzlu su, su kaynakları, volkanlar ve akıntı bulguları bunu doğruluyor. Kısacası; Mars’ta yaşam şu an mümkün olmasa da yaşam alanları için çalışmalar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!