Duvar Kağıtları Markanızı Nasıl Temsil Eder?

Duvar Kağıtları Markanızı Nasıl Temsil Eder?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ofis dekorasyonu, verimli ve keyifli bir çalışma ortamı sunması açısından tüm detaylarıyla önem taşıyor. Çalışanlar için olduğu kadar, ofise ziyarete gelen müşteriler ve iş ortakları açısından da önemli olan ofis duvar kağıtlarında, markanın kimliğini yansıtan seçimler yapmak önemli. Ofis duvar kağıdı konusunda profesyonel çözümler sunan buypeli.com kurucusu Betül Turan, duvar kağıtlarının markalar için taşıdığı önem konusunda açıklamalar yaptı.

Markanın Kimliğine Uygun Seçim Önemli

Dekorasyon, basit bir tasarımın çok ötesinde, yaşam alanlarının enerjisini belirleyen bir konsept. Evlerde her dönem popüler olan duvar kağıtları, artık ofislerde de tercih ediliyor. Ofis duvar kağıdı da farklı sektörlerden birçok marka için ön planda. Betül Turan, ofisler için doğru duvar kağıdı seçimi konusunda şu ifadeleri kullandı:

Ev ve ofis dekorasyonunda duvarlar sanılandan çok daha fazla öneme sahip, tamamlayıcı birer unsur. Tabii ki evlerde tercih edilen duvar kağıtları kişisel zevklere daha çok hitap etse de, işin içine ofis, marka ve kurumsal kültür girince işler değişiyor. Tabii ki tercih edilen dekoratif konsept, ofisin ortamına uygun seçim önemli. Ancak ofis duvar kağıdı seçiminde markanın genel duruşu, karakteri ve sektörü önemli.

Duvar Kağıtları Markanızı Nasıl Temsil Eder?

Farklı amaçları olan, farklı mesajları olan markaların ofisleri buna uygun duvar kağıtları ile dekore edilebilir. Örnek vermek gerekirse bir dijital ajansın ofisinde renklerin, enerjinin ön plana çıktığı bir ofis duvar kağıdı, bir muhasebe bürosunda ise daha ciddi bir tarz öne çıkabilir. Reklam ajansına adım atan müşteriler, onlara yaratıcılığı çağrıştıran mesajlar beklerken, muhasebe bürosunda ise güven veren bir tema ön plana çıkmalı. Bu nedenle, marka algısına yönelik seçimler, ofis duvar kağıdı tercihinde önemli.

Kalite Standartlarına Uygun Duvar Kağıtları

Buypeli Turan, duvar kağıdı satın almayı düşünen şirketler için, önerilerini şöyle sürdürdü:

Ofis duvar kağıtlarında marka algısına uygun bir tercih tabii ki çok önemli. Ancak bununla birlikte, çalışanlar açısından da değerlendirmek gerekiyor. Ofislerde, çalışma ortamını bozmayan, verimliliği artıran bir dekoratif konsept önemli. Bu nedenle, ofis duvar kağıdı seçeneklerinde göz yormayan bir dekoratif yaklaşım düşünülebilir. Çalışanların dikkatini bozmayacak, iş verimliliğine engel olmayacak auraya sahip bir seçim yapılabilir.

Duvar Kağıtları Markanızı Nasıl Temsil Eder?

Ofis duvar kağıdı tercihinde, gerekli kalite standartlarına uygun bir tercih de önemli. Her şeyden önce, duvar kağıtlarının alevlere karşı dayanıklı olması ve insan sağlığı açısından zararlı bir bileşen içermemesi gerekiyor. Buna ek olarak silinerek kolay bir şekilde temizlenebilmesi de, ofislerde şık bir konsept için önemli. En çok tercih edilen ofis duvar kağıtlarından kısaca bahsetmem gerekirse, son dönemde sıvalı duvar, tuğla deseni, mermer deseni ve yığma taş konsepti, markaların ofislerinde en çok tercih ettiği duvar kağıdı modelleri içinde yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!