featured

Ece Yaşar Kimdir | Annemizi Saklarken Derya Kim | Annemizi Saklarken Derya Ece Yaşar Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Ece Yaşar kimdir? Annemizi Saklarken Derya kim? Annemizi Saklarken Derya Ece Yaşar Kaç Yaşında? Ekranların yeni dizisi Annemizi Saklarken’in Derya’sı Ece Yaşar bugünlerde en çok merak edilen oyunculardan birisidir.

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren olay örgüsü ile seyirciden beğeni toplayan Annemizi Saklarken dizisi izleyici tarafından oldukça sevildi. Diğer tarafından başarılı ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Genç oyuncu Ece Yaşar Annemizi Saklarken dizisinde ‘Derya Güven’ karakterine hayat veriyor.

Çok genç olmasına rağmen kısa sürede başarısını kanıtlayan Ece Yaşar, Annemizi Saklarken oyuncu kadrosunda en çok merak edilen isimler arasında da yerini almayı başardı.

Ece Yaşar Biyografi | Ece Yaşar Ailesi Hakkında Merak Edilenler

Oldukça genç ve oyunculuğu ile de bir o kadar başarılı olan Ece Yaşar’ın biyografisi ve ailesi de hayranlarının radarına giren konular arasında yer alıyor.

Ece Yaşar yeni dizi Annemizi Saklarken dizisinde ‘Derya Güven’ karakterini canlandıran güçlü oyuncu kadrosunun bir parçasıdır. Rol aldığı diğer dizi projelerinde olduğu gibi Annemizi Saklarken dizisinde de kendisini göstermeyi başarmıştır.

Annemizi Saklarken Derya Güven Kim?

İlk bölümünden itibaren oldukça sevilen Annemizi Saklarken dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizideki Derya Güven, Handan’ın en büyük çocuğu ve evin en büyük çocuğu aynı zamanda en küçük annesidir.

Yaşına göre oldukça zor bir hayatı olan Derya, hiç çocuk doğurmasa da kendisini hem annesinin hem de kardeşlerine annelik yapıyor. Yani Derya’nın hayatı oldukça zordur.

Çalışkan ve sorumluluk sahibi ola Derya Güven, Mimarlık Üniversitesi’nde son sınıf öğrencidir. Kimseye boyun eğmeyen Derya Güven, açık sözlü ve dobra bir karakterdir. Alımlı bir kız olmasına aşka kapılarını kapatan Derya Güven’in kendisinin de ifade ettiği gibi kalbine ateş karıncaları bastıran Bora ile tanışıncaya kadar aşktan hep uzak durmuştur.

Annemizi Saklarken Derya Ece Yaşar Kimdir? Ece Yaşar Kaç yaşında?

Şimdilerde Annemizi Saklarken dizisinin sempatik, genç ve başarılı oyuncusu olan Ece Yaşar; 17 Haziran 1994 tarihinde Ankara’da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Ankara’da tamamlayan Ece Yaşar yaş konusunda da merak ediliyor.

28 yaşındaki Ece Yaşar, lisans eğitimini de Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Lisans eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra vakit kaybetmeden oyunculuk kariyerinin ilk basamaklarını tırmanmaya başlamıştır.

Ece Yaşar Ailesi Nereli? Ece Yaşar Aslen Nereli?

Ece Yaşar nereli sorusu hayranlarının ok sorduğu sorulardan birisidir. Ece Yaşar, Ankara’da doğmuş ve eğitimini de Ankara’da tamamlamıştır. Ancak genç ve güzel oyuncu Ece Yaşar’ın aslen Denizlili olduğu biliniyor.

Ece Yaşar Kimin Kızı?

Başarılı oyuncu Ece Yaşar, Ümmühan Yaşar ve Mehmet Ali Yaşar’ın kızlarıdır. Özellikle annesinin tanınan bir kimliği olması çoğu zaman hayranlarının Ece Yaşar’ın ailesini araştırmaya da yöneltiyor.

Ece Yaşar Annesi Kimdir?

Ece Yaşar’ın annesinin adı Ümmühan Yaşar’dır. Genç oyuncu Ece Yaşar’ın annesi de edebiyat alanında tanınan önemli bir Türk yazardır. Türk edebiyatı kategorilerinden eserler kaleme alan Ümmühan Yaşar, özellikle son kaleme aldığı “Kayıp Halkanın Sırrı” eseri ile bilinen bir yazardır.

Ece Yaşar Kaç Kilo? Ece Yaşar Boyu Kaç?

Annemi Saklarken Derya Güven karakterine hayat veren Ece Yaşar boy ve kilosu da merak ediliyor. Güzel ve göz alıcı fiziği ile göz kamaştıran Ece Yaşar’ın hayranları oyuncunun boyu, kilosu ve burcu gibi özelliklerini de merak ediyor.

Oyunculuk kariyerinin henüz çok başında olmasına rağmen başarısı ile konuşulan Ece Yaşar, 54 kilo ve 1.66 boyundadır. 17 Haziran’da doğan güzel oyuncu, ikizler burcudur.

Annemizi Saklarken Derya Kimdir | Annemizi Saklarken Derya Ece Yaşar Sevgilisi Kimdir?

Annemizi Saklarken dizisinin Derya Güven’i Ece Yaşar, bir dönem ekranların en çok izlenen başka bir dizisi olan Çukur dizisinde rol almıştı. Çukur dizisinde rol aldığı dönemlerde adı aş dedikodularına karışan Ece Yaşar Öner Erkan ile anılmaya başladı.

Halen görüştüklerine dair söylentiler olsa da Ece Yaşar, bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. O dönemde ikilinin arasındaki 14 yaş farkı da farklı söylentilere orta hazırlamıştır.

Ece Yaşar Alperen Duymaz ile de yakıştırılmış ve bir dönem sevgili olduğu iddia edilmiştir. Ancak ilerleyen dönemlerde Ece Yaşar ile Alperen Duymaz’ın çok samimi iki dost olduğu görülmüştür.

Annemizi Saklarken Derya Kim? Ece Yaşar Oynadığı Diziler Hangileridir?

Oyunculuk ile Ankara’da eğitim hayatı sırasında tanışan ve bu yolda yürüyen Ece Yaşar Kara Sevda dizisi ile oyunculuğa ilk adımı attı. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün başrol oynadığı Kara Sevda dizisinin ikinci sezonunda Ece Yaşar, Eda karakterine nefes oldu.

2017 yılında Ece Yaşar çukur oyuncu kadrosuna dahil oldu. Güzel oyuncu için son derece uzun soluklu olan çukur dizisi sonrasında da boş durmayan Ece Yaşar Üç Kuruş dizisiyle ekranlarda olmaya devam etti.

Şimdilerde ise Üç Kuruş dizisinden sonra Annemizi Saklarken dizisinde ‘Derya Güven’ karakterini oynuyor. Ece Yaşar’ı @ece.yasar kullanıcı adı ile İnstagram hesabından takip edebilirsiniz.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!