featured

Efenin Oyuncak Günlüğü Annesi ve Efe Slime Saklama Oynuyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efenin Oyuncak Günlüğü Youtube kanalı Efe, Emir ve annesinin hikayeleri ile dolu. Çok sayıda eğitici oyun ve etkinlik videosu paylaşılan Efenin Oyuncak Günlüğü kitap önerilerinde de bulunan bilgi verici bir kanal haline geldi. İşte, Efe ve annesinin slime saklama oyunu.

Efenin Oyuncak Günlüğü : Efe Odasını Topluyor

Her zamanki gibi Efe odasındaki eşyalarını toparlamamış bir şekilde ödevini yapmaktadır. Efe’nin annesi odaya geldiğinde yerdeki eşyaları göstererek Efe’den toplamasını ister. Efe önce odasını toplar ve annesi ile etkinlik yapmaya hazırlanır. İşte, Efe ve annesinin ilgi çekici oyunu.

Efenin Annesi Ataş Getiriyor

Ödev yapan Efe, defterinin kenarına kolunu yaslamış ve defterinin bükülmesine neden olmuştur. Efenin annesi ona ataş getirerek, Efe’ye ataş nedir, nasıl kullanılır öğretecektir. Efe paket ilk açıldığında ataşları iğne zannetse de annesi ataşları, ona güzelce anlatacaktır. Birlikte ataş paketini açarlar ve ataşla defterin kenarlarını sabitlerler. Böylece Efe’nin defterinin kıvrılma sorunu ortadan kalkacaktır.

Annesi Efe’ye Kalem Silgi Kullanmayı Öğretiyor

Efe’ye plastik bir mekanizma içerisine yerleştirilmiş kalem silgiyi nasıl kullanacağını öğrettiği videoda Efenin Oyuncak Günlüğü Annesi ile eğlenceli dakikalar geçiren Efe, öğrendiği yeni bilgi ile çok şey yapacak gibi duruyor.

Efe’nin Annesi Emir’den Milk Shake Kaçırıyor

Efe ile Emir için atıştırmalıklar getiren Efe’nin annesi, Emir’den Milk Shake’i alarak Efe’ye doğru götürecektir. Emir peşlerinden bağırırken, annesi Efe’nin kendisini çağırdığını duyar ve Efe’nin yanına gider.

Efe Odasını Yeniden Dağıtmış

Efenin Oyuncak Günlüğü Annesi ve iki çocuğun yaşadığı maceraları konu edinirken, Efe odasında Milk Shake içmeden önce annesini yardıma çağırır. Milk shake’i açması için annesinden yardım almak isteyen Efe, annesini bir sürpriz ile beklemektedir. Efe’nin oyuncakları müthiş bir şekilde dağılmıştır. Annesi gördüğü bu manzara karşısında bir oyun üretir ve Efe ile oynamaya başlar.

Efe Odasını Toplarsa Slime Saklama Oynayacaklar

Efe oyuncaklarını toplarsa birlikte oyun oynayacaklarını söyleyen annesi başarılı olmuştur. Efe odasını toplar ve oyun oynamaya başlarlar. Efe odadan çıkar ve annesi elindeki 5 farklı renkteki slime kutusunu odadaki farklı yerlere saklar. Sizce Efe slimeları bulabilecek mi? Yoksa annesi mi yardım edecek? İzleyelim ve görelim…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!