Elektrikli Süpürge

Elektrikli Süpürge Alırken Bu 5 Noktaya Dikkat Edin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrikli süpürge alırken tereddüt mü yaşıyorsunuz? Hangi elektrik süpürgesini tavsiye edersiniz diye mi soruyorsunuz işte tüm sorularınızın cevabı için doğru yerdesiniz! Elektrikli süpürge alırken dikkat edilmesi gereken, kalitesini belirleyen bazı detaylar vardır. Bu detaylar ile birlikte kullanıcı yorumları ve kaliteleri baz alınarak sizler için hazırlanan önerileri okumak için yazının devamına bakabilirsiniz.

Elektrikli Süpürge Alırken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Detay!

Elektrikli Süpürge
Elektrikli Süpürge

Öncelikle elektrikli süpürge alırken bakmanız gereken belli bazı unsurlar vardır. Elektrik süpürgesi modelleri aynı zamanda tiplerine göre de farklılık göstermektedir. Önerilere geçmeden evvel en çok dikkat edilmesi gereken 5 detay sizler için hazırlandı. Bu 5 detay şu şekildedir;

1 – Kullanım Kolaylığı: Kullanım kolaylığı, rahat bir kullanım sunmasına ve ergonomik yapısına bağlıdır. Küçük boyutlu olması, her zemine uygun ayarları ve farklı başlıkları olması kullanımı kolaylaştıracak unsurlar arasındadır.

2 – Performans – Emiş Gücü: Emiş gücü süpürgenin vakumlamadaki hava gücünü gösterir. Emiş gücü yüksek olan elektrikli süpürge tozu, kiri, kırıntıları ve tüyleri çok daha iyi toplayacaktır. Emiş gücünün yüksekliği süpürgenin etkili ve verimli olmasında büyük bir etkendir.

3 – Motor Gücü – Watt: Watt değeri süpürgenin gücünü gösterir. Yüksek olan watt değeri yüksek bir emiş gücü sağlar. Bu da makinenin performansını artırır.

4 – Filtreleme Sistemi – Hepa Filtre: İyi bir filtreleme sistemi daha temiz bir hava kalitesi sağlayarak evinde özellikle astım, alerji gibi solunum rahatsızlıkları olan bireyler için daha sağlıklı bir tercihe sebep olur.

5 – Ses Seviyesi: Ses seviyesi gürültüye neden olduğu için çoğu durumda rahatsız edici bir durum olabilir. Evinde bebeği olan, çalışan ve gece temizlik yapmak zorunda kalan bireyler için sessiz çalışan bir elektrik süpürgesi tercih etmesi bu durumdaki bireyler için çok daha avantajlı olacaktır. Sessiz çalışması birçok etkeni önleyecektir de.

Elektrikli Süpürge Önerileri

En çok tavsiye edilen elektrik süpürgesi ve en çok satılan elektrik süpürgesi hangisidir? Evet, elektrik süpürgesi markaları ve modelleri oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu nedenle elektrik süpürgesi alırken tereddüte düşülmesi gayet normaldir. Bu tereddütleri en aza indirgemek için hazırlanan bu liste ile elektrikli süpürge alımınızı gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz!

1 – Dyson Elektrikli Süpürge

Elektrikli Süpürge

Bilindiği üzere yalnızca elektrikli süpürge kategorisinde değil elektronik çoğu cihazda Dyson kalitesi ile öne çıkan popüler olan bir markadır. Kullanıcı memnuniyeti ve önerilenler arasında da ilk sırayı uzun ömürlü olmasıyla Dyson marka almaktadır. Ancak, Dyson hem kalitesi hem de sunduğu hizmetler nedeniyle diğer markalara nazaran daha yüksek fiyatlar ile satılmaktadır.

Dyson markası elektrik süpürgesi kategorisinde dikey ve şarjlı süpürge modelleriyle bilinir. Dyson’ın en çok önerilen şarjlı dikey elektrikli süpürge modeli “Dyson V8 Absolute” iken hazneli elektrikli süpürge modelinde en çok önerilen ise “Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2” modelidir. Dyson’ın listeye eklenebilecek diğer en çok tercih edilen modelleri ise aşağıdaki gibidir.

  • Dyson V15 Detect Absolute
  • Dyson V12 Detect Slim
  • Dyson V11
  • Dyson V10

2 – Philips Elektrik Süpürgesi

Elektrikli Süpürge

Philips de Dyson ürünlerinde olduğu gibi yalnızca elektrik süpürgesi modellerinde değil diğer elektronik aletler arasında da oldukça iyi bir marka olarak bilinmektedir. Philips Dyson’a göre daha çok fiyat/performans markası olarak görülür. Uzun ömürlü ve birçok modele sahip olan Philips markası, elektrikli süpürge modelleri konusunda tasarım olarak da hizmet olarak da  geliştirmektedir.

Philips markasının en çok memnun kalınan ve tavsiye edilen modelleri aşağıdaki gibidir;

  • Philips XB9125/07 Premium Toz Torbasız
  • Philips Maraton
  • Philips AquaTrio Cordless
  • Philips FC9750/07 PowerPro Max
  • SpeedPro Max
  • PHILIPS XC8349/01 Şarjlı Dik Süpürge

 

Önerilebilecek daha diğer bütçe dostu markalar ise Xiomi, Fantom, Bosch ve Fakir markalarıdır. Bunlara da göz atabilir dikkat etmeniz gereken detayları ele alarak inceleyebilirsiniz.

Elektrikli Süpürge Fiyatları

Elektrik süpürgesi fiyatları, modellere ve markalara göre değişiklik göstermektedir. Ancak uygun fiyatlı olanları bulmak için bakabileceğiniz birçok adres bulunmaktadır. Kıyaslamalar ve en ucuz olan yeri bulmak için Akakçe üzerinden arama yapabilir ve oradan bakabilirsiniz.

Bir diğer yandan ise elektrikli süpürge– A101’e de gelmektedir. Uygun fiyat ile çok iyi olan elektrik süpürgesi modellerini burayı takip ederseniz eğer bu şekilde de temin edebilirsiniz. Belirli bir aralık verilecek olunursa eğer fiyatlar 1.500 bandında başlayıp 20.000’in üstüne kadar çıkarak değişiklik göstermektedir. Bu fiyatlar da tamamen özelliklerine göre değişmektedir.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!