Uygun Fiyatlı League of Legends RP Nereden Alınır?
Uygun Fiyatlı League of Legends RP Nereden Alınır?

Uygun Fiyatlı League of Legends RP Nereden Alınır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

League of Legends’da bildiğiniz üzere oyuncular için özel olarak her güncelleme ile birlikte yeni oyun içi içerikler gelmektedir. Bu oyun içi içerikler de oyun ile doğrudan alakası olmadığından ve sadece aksesuar olarak tanımlayabileceğimiz içerikler olduğu için oyuncuların ayrı olarak özel bir şekilde bunları satın almaları gerekmektedir. Bu satın alımları da oyuncular League of Legends’ın özel para birimi olan Riot Points ile gerçekleştirmektedirler. 

Riot Points, League of Legends oyununda kullanılan bir diğer para birimi olan Mavi Öz gibi elde edilmemektedir. Oyuncular RP’ye sahip olmak istiyorsa gerçek para ile RP’yi satın almaktadırlar. Hatta ülkemizde yüksek enflasyon olduğu için RP’nin bile bir yatırım aracı olduğunu söylersek yalan olacağını düşünmüyoruz. Bunun haricinde RP ile gerçekten özel içerikler satın alabildiğiniz için RP’yi de bir şekilde ucuza alabilir miyiz diye soruyor olabilirsiniz. Burada da Kopazar.com karşımıza çıkmaktadır. 

Kopazar.com üzerinden LoL RP’yi indirimli bir şekilde alabilirsiniz. League of Legends’da oyun içerisinden almak isteseniz daha fazla ödeyeceğiniz RP’ye, Kopazar sayesinde çok daha az ödeyerek sahip olabilirsiniz. Kopazar nasıl ucuz RP sağlıyor diye soracak olursanız da Riot Games ile anlaşması olduğundan bu indirimleri sağlayabildiklerini söylemek gerekir. Peki Kopazar.com’dan RP nasıl satın alınır?

Uygun Fiyatlı League of Legends RP Nereden Alınır?
Uygun Fiyatlı League of Legends RP Nereden Alınır?

Kopazar’dan RP Nasıl Alınır?

Öncelikle Kopazar.com’dan çoğu oyunun e-pin’ini alabileceğini söylemek gerekir. Kopazar 15 yıldır oyun sektöründe hizmet sunan bir sitedir. Bundan dolayı güvenirlik açısından herhangi bir şüpheniz olmasın. Kopazar.com hakkında internette de dilediğiniz kadar referans bulabilir, hakkındaki yorumları okuyabilirsiniz. Peki RP nasıl alınır:

  • Öncelikle ne kadar RP’ye ihtiyacınız olduğunun tespitini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
  • Ardından Kopazar.com adresine girip, hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir(hesabınız yok ise kolayca üye olabilirsiniz).
  • Üye girişi de yaptıktan sonra LoL RP sayfasını ziyaret ediyoruz. Burada bulunan seçeneklerden hangisini alacak isek Kopazar’a bakiye yükleme işlemini gerçekleştiriyoruz.
  • Bakiyeyi de yükledikten sonra LoL RP sayfasında bulunan seçeneklerden hangisini almaya karar verdiyseniz onun yanında bulunan “Satın Al” butonuna basarak satın alma işlemini gerçekleştiriyoruz.
  • Satın alma işleminin ardından sitenin bizi yönlendirmesi ile birlikte LoL RP kodumuza ulaşıyoruz. 
  • Lol Riot Points kodunuzu da oyunu açıp hesabımıza tanımlayarak dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Evet! İşte Kopazar’dan LoL RP satın almak işte bu kadar kolay!

Güvenilir, Bonuslu, Hızlı Alışveriş

Kopazar.com üzerinden güvenilir ödeme aracıları ile ödemenizi tamamlayabilir ve hizmetinizi satın alabilirsiniz. Kopazar’ın 15 yıllık tecrübesi ile sizlere her zaman en iyi satın alma deneyimi sunmak için çalıştığını vurgulamamız gerekir.

Kopazar.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde bonus kazanırsınız ve bu bonusları da bir sonraki alışverişlerinizde ekstra indirim olarak kullanabilirsiniz. Bu gibi avantajlar ile zaten uygun fiyatlarla almış olduğunuz e-pin’lerinize, ekstra indirimlerle erişebilirsiniz.

E-pin alışverişleriniz de ve anında teslimat olarak vurgulanan ürünlerde Kopazar.com’da anında teslimat mevcuttur. Bundan dolayı e-pin kodum “ne zaman gelecek, acaba gecikir mi” gibi endişelere kapılmamanız gerektiğini hatırlatmak gerekir. Kopazar’dan alacağınız e-pin kodlarınız hemen teslim edilir ve hemen etkinleştirilebilir. 

Hemen sen de Kopazar.com’u ziyaret et ve e-pin alışverişlerini indirimli bir şekilde gerçekleştir!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!