featured

En Güzel Fotolarıyla Pınar Dura Kimdir? Cem Özerle Aralarında Kaç Yaş Farkı Var?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Corona Virüs Salgını tedbirleri amacı ile evde kalan çiftler arasında Cem Özer – Pınar Dura çifti de yer alıyor. 7 yıllık beraberliğin ardından evlenen çift, hem magazin hem de ünlü dünyasının ilgisini çekiyor. Peki, Pınar Dura kimdir ? Cem Özerle Aralarında Kaç Yaş Farkı Var? İşte, detaylar!

Önce TV programları ile sonra da Cem Özer’in eşi olması ile gündeme gelen Pınar Dura , eşi ile evden çıkmayan ünlülerimizden. Andolu Ajansı ile yaptıkları telekonferans şeklindeki röportajında halkımızı evde kalmaya davet eden güzel çift şunları belirtti:

Cem Özer:

“İnsanlar hala sokakta, üstelik maskesiz dolaşıyor. Biz Caddebostan’dayız. Kulağımla ilgili bir sıkıntı oldu ve bir tıp merkezine arabayla gittik. Ama baktım ki sokaklardaki insanların sosyal mesafe falan umurlarında değil. Trafik vardı. Maskelerini takmamışlardı. Neyin güvencesi anlamıyorum. Biz neden önlem almayı sevmiyoruz? Tedbir seven bir ülke değiliz. Hangi anda virüsle muhatap olacağımızı bilmiyoruz. O yüzden evde kalalım. Dışarı çıkacaksak maske takalım.”

Pınar Dura:

“Sağlık Bakanımız da açıkladı biliyorsunuz, bir kişinin virüsü kaç kişiye bulaştırdığını, kaç kişinin ölümüne sebebiyet verdiğini, biz her gece izliyoruz. Evimizde görev dağılımı var. Cem mutfak konusunda gerçekten çok başarılı. Yani gurme. Mantıdan yaprak sarmaya kadar her şeyi yapabilir. Mesela Cem, Beşiktaşlıdır. Normalde Beşiktaş maçını izlerken erkekler ne yapar? Arkadaşlarıyla çıkar bir yerde izler. Cem öyle yapmıyor, bir güzel sofrasını kurar. Ondan sonra yapraklarını alır. Yaprak sarar maç izlerken. Yani öyle seviyor mutfağı.”

Cem Özer ile 10 yıllık bir beraberlik geçmişi olan Pınar Dura , birçok kez magazin programlarının hedefinde olsa da evliliği hakkında hiç taviz vermemesi ile takdir edilen ünlüler arasındadır. Hem duruşu hem de güzelliği ile beğeni kazanan Pınar Dura Kimdir ? Pınar Dura Kaç Yaşındadır ? İşte, Pınar Dura Hakkında Bilinmeyenler !

2/14

Pınar Dura Kimdir?

Pınar Dura Kimdir?

Cem Özer ile evlenen Pınar Dura , aynı zamanda bir TV program sunucusu ve köşe yazarıdır.

3/14

Pınar Dura Kaç Yaşında ?

Pınar Dura Kaç Yaşında ?

Cem Özer ile ilişkileri başladığı günden itibaren merak edilen Pınar Dura Kaç Yaşında sorusunun cevabı işte! Pınar Dura 1980 yılında İsanbul’da doğdu. Yani 2020 itibari ile Pınar Dura yaşı 40’tır.

4/14

Pınar Dura Eğitim Hayatı

Pınar Dura Eğitim Hayatı

Pınar Dura eğitim hayatı mercek altına alındığında İstanbul Doğuş Üniversitesi çıkıyor karşımıza. Lisans mezunu olduktan sonra medya dünyasına hızlı bir geçiş yapan Dura, ekranların sevilen yüzlerinden oldu.

5/14

Kime Diyorum Ben

Kime Diyorum Ben

Dura’nın ilk profesyonel çalışma dönemi Kime Diyorum Ben ekibine dahil olması ile başladı. Bu deneyiminde çok şey öğrenen Pınar Dura’nın ikinci iş adresi ise ünlü bir ajans oldu. Ajansta metin yazalığı yapan Dura, oldukça başarılı bir yazarlık serüveninin başlangıcını yapmış oldu.

6/14

Köşe Yazarı Pınar Dura

Köşe Yazarı Pınar Dura

Bir internet sitesinde yaptığı köşe yazarlığı ile yazarlık hayatına başlayan Dura , yaptığı ünlü röportajları ile ilgi çekici çok sayıda konuya değinmeyi başardı.

7/14

Senaryo Yazarlığına Soyundu

Senaryo Yazarlığına Soyundu

Magazin yorumculuğunun ardından kendisini senaryo yazarlığına veren Dura , bu alanda başarılı bir rol üstlenmek için eğitimler alarak senaryo yazarı Pınar Dura olmak için kollarını sıvadı.

8/14

TV Programı Sunucusu Dura

TV Programı Sunucusu Dura

Pınar Dura hem yazarlığı hem de yaptığı ilgi çekici röportajları ile bir anda medya dünyasının ilgisini çekti ve ilk TV programı sunuculuğu işine başladı. Her gün yayınlanan ünlüleri konuk ederek onlarla sohbet eden magazin sunucusu Pınar Dura canlı yayında gerçekleştirdiği programında misafirleri ile birlikte magazin yorumları yaptı.

9/14

Cem Özerle Evlendi

Cem Özerle Evlendi

7 yıllık inişli çıkışlı bir beraberliğin ardından 2017 yılında Cem Özer ile evlenen Pınar Dura eşini çok sevdiğini her fırsatta dile getirmekte.

10/14

Magazinlerin Gözdesi Dura

Magazinlerin Gözdesi Dura

Magazin programlarının ve yorumcularının daima ilgi odağı olan Dura ve eşi , çoğu kez aldatma konusu ile gündeme geldi. Her seferinde anında açıklama yapan çift, birbirini çok sevdiğini ve bunun gibi bir durumun olmayacağını çok kez yineledi.

11/14

Eşinin En Büyük Destekçisi

Eşinin En Büyük Destekçisi

2018 yılında düşme sonucu ağır bir hastalık süreci geçiren Cem Özer’in en büyük destekçisi olması ile ön plana çıkan güzel ünlü, eşini kaybetmekten çok korktuğunu dile getirmişti.

12/14

Sanatçı ile Evli Olmak

Sanatçı ile Evli Olmak

Sanatçı ile evli olmak konusunda kendisine yöneltilen soruları çok naif bir şekilde cevaplayan Dura, şu sözleri ile dikkat çekti:

“Bir sanatçıyla evlilik başka bir şey. Gerçi benim ilk ve son evliliğim. Başka bir deneyimim olmadı, olmasın da. Hem güzel hem de zor yanları var tabi bir sanatçıyla evlenmenin. Evlendiğimde 30 yaşındaydım. Şimdi 40 yaşındayım.”

13/14

“ Bugün Benim Doğum Günüm “

“ Bugün Benim Doğum Günüm “

Cem Özer’in hastanede yoğun bakımdan çıkarıldığı gün olan 28 Ekim 2018 için “28 Ekim’de yeniden doğdum, çünkü aşkım uyandı. Cem’im seninle tek göz odada yaşarım. Mercimek kaynatır yerim. Yeter ki sen yanımda ol” ifadelerini kullanan Pınar Dura vefalı bir eş olduğunu tüm Türkiye’ye gösterdi.

14/14

Huzur Kaynağı Pınar Dura

Huzur Kaynağı Pınar Dura

Cem Özer’e defalarca sorulan evliliği ile ilgili sorulara son noktayı koyan ünlü , Pınar Dura’nın kendisinin huzur kaynağı olduğunu ve hayatında hiç olmadığı kadar evde vakit geçirdiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!