featured

En İnanılmaz 5 Farklı Ev Dekorasyonu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ev dekorasyonu birçok insanın yapmak istediği ve bazılarının kendi bütçelerine göre yapabildiği ev görünümünü olarak bilinmektedir. Bugün sizlerle paylaşacağımız 5 farklı ev dekorasyonu ile en inanılmaz ev görünümlerini listelemek istedik.

Birbirinden farklı görünümlere sahip bu ev tasarımlarına büyük bütçeler harcanmış gibi görünse de bazıları farklı bölgelerde ucuz yollu ve tasarım olarak ilginç dekorasyonlar seçmiş diyebiliriz.

İnsanların yaşamak için seçtiği veya hobi olarak kullanmak istediği bu tasarımlara bugün birlikte göz atacağız. Mühendislerin veya hobi olarak yapmak istediği işlere önem gösteren maceracı hayalperest insanların yapmış olduğu bu evleri daha önce görmemiş olabilirsiniz.

Sizler için toparladığımız bu dekorasyonlar belki sizlere de bir istek uyandıracak ve kendi hobi evinizi kendiniz yapabileceksiniz. İlginç ama görünümleriyle ilgi çekmeyi başaran bu evlerde yaşamak isteyebilirsiniz. Kendi bulunduğunuz bölgelerde bu tarz yerleri keşfederek daha ucuz ve daha kaliteli bir ev inşa edebilir ve Türkiye’de bir ilke imza atabilirsiniz.

Beckham Creek Mağara Evi

ABD’nin güney eyaletlerinden biri olan Arkansas bölgesinde inşa edilmiş bu lüks ev, kayalıkların arasına gizlenmiş ve mağara içerisine yapılmış bir dekor evidir. 2.75 milyon dolar değerindeki bu evin tarihi de bulunmaktadır. İlk olarak 1980 yılında nükleer savaş tehditlerine karşı bir sığınak olarak inşa edilmiş.

Yıllar geçtikçe sığınak el değişmiş ve ev olarak tasarım bulmuş diyebiliriz. Bu lüks evin değeri zamanla fiyat artışı görmüş diyebiliriz. İçerisinde teknolojiye uygun bütün ev aletleri bulunmakta ve bir ailenin yaşayabileceği boyutlarda olan bu evde kayalıklar ve dekorasyon çok uyumlu diyebiliriz.

Pensilvanya Şelale Evi

Doğa harikası bir bölgede bulunan bu şelale evi de sizlere tasarım konusunda ön fikir olabilir. Dergi kapaklarında ve yabancı kaynaklarda bu ev tasarımını görmeniz mümkün olabilir.

Pensilvanya bölgesinde ormanların arasında bulunan bu şelale evi tasarımı koruma altına alınmış ve eski tarihe dayanan bir bölge olduğu için turistik bir bölge haline getirilmiş diyebiliriz. 1964 yılından bu yana geliştirilmekte ve turistlerin ziyaretini kabul etmekte olan mekanlardan birisi olarak bilinen bu ev doğa ve çevre dostu materyaller kullanılarak geliştirilmektedir.

Brezilya Orman Evi

2015 yılında sosyal medya‘da tutulmuş ve fotoğrafları yayınlanarak birçok insanın ilgisini çekmiş bir ev olarak bilinmektedir. Tasarım olarak ilginç ve tehlikeli bir noktaya yapılan bu ev modelinde ahşap, cam ve metal gibi basit materyaller kullanılmıştır.

Yapının en ilginç noktası ise çatı kısmının cam ve üzerinde havuz olmasıdır. deniz manzaralı ve orman manzaralı olan bu evin alt kısmına inmek için merdiven veya asansör kullanmanız gerekiyor.

Çatının yapısı cam havuz olarak tasarlandığı için evin tamamı su dalgalarıyla şekillenen desenlerle dolup taşıyor. Evin maliyeti 2.5 milyon dolara geldiği açıklanmış bilgiler arasındadır.

Utah Cliff Haven

Kayalıkların altında bulunan bu mağara evi oldukça dikkat çekici ve güzel görünüme sahip hobi evlerinden birisi olarak bilinmektedir. Utah’ın güney doğusunda bulunan bu evin önü vahşi batı manzarasına uzanan bir görünüme sahip. Evin üç yatak odası, iki banyo, iki araba garajı ve önünde geniş bir bahçesi bulunuyor. Huzurlu bir mekanda yaşamak isteyenler için en uygun bir ev diyebiliriz. Bölgenin iklim şartlarına uygun olarak güneş panelleri ile elektrik ihtiyacı giderilen bu evde, su kanalları ile su ihtiyacı giderilmektedir.

çukur evleri göz önüne alınarak tasarlanan Edgeland House evi dayanıklı malzemeler ile yapılmış ve görsel açıdan oldukça kalite standartlarına uygun olarak tasarlanmış diyebiliriz.

Eko sisteme uygun bir tasarımı sayesinde kışları serin, yazları ılık havayı koruyabiliyor. Çatısındaki bitki örtüsü sayesinde evin içerisindeki hava sıcaklığı için harcanacak para miktarı da düşürülmüş oluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!