en-iyi-video-indirme-programi

En İyi Video İndirme Programı Hangisi? 10 Ücretsiz En İyi Video İndirme Programı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi video indirme programı sayesinde kısa sürede videoları telefon ya da bilgisayarınıza indirmek istemez misiniz? Videoları kaybetmeden kalıcı olarak saklamanın yolu indirmekten geçer.

Eğer beğendiğiniz ya da daha sonra ihtiyacınız olan bir video denk geldiyseniz araştıracağınız ilk konu en hızlı video indirme programı olacaktır. Bu noktada hem telefon hem de bilgisayarlarda kullanabileceğiniz çeşitli programlar bulunur.

Her bir video indirme programı kendi içerisinde çeşitli avantajlara ve dezavantajlara sahip olmaktadır. Bu noktada tamamen ihtiyacınıza bağlı olarak programı seçerek denemeniz gerekir.

Yalnız internet kullanımının bu kadar yaygınlaşması internetten video indirme programı açısından da seçenekleri arttırmıştır. Siz de kısa sürede en iyi video indirme programı artıyorsanız, listeden yer alan seçenekler arasından birisini deneyebilirsiniz!

En İyi Video İndirme Programı Hangisi? Her Siteden Video İndirme Programı İsmi Ne?

Videoların süreleri ve çözünürlükleri değişiklik gösterir. Kişiler video indirme programı ararken öncelikle buna dikkat etmelidir.

Çünkü her en iyi video indirme programı ortak çözünürlükte indirme sağlamaz. Eğer üst düzey çözünürlük hedefliyorsanız işinizin biraz zor olduğunu söylemek mümkün.

Ancak kısa ve çözünürlüğü 4K- 8K olmayan videoları indirmek için daha şanslı olduğunuzu söylemek yanlış olmayacaktır.

İşte her siteden video indirme programı olarak sunulabilecek, en iyi video indirme programı isimleri!

en-iyi-video-indirme-programi
En İyi Video İndirme Programı Listesi!

1- ByClick Downloader

Günümüzde en iyi video indirme programları listesi içerisinde ilk sırada yer alanlardan birisidir. Tek program sayesinde çeşitli sitelerden videolarınızı kısa sürede indirebilirsiniz.

Bahsedilen bu program sayesinde başta Youtube olmak üzere Dailymotion ya da Facebook gibi diğer sitelerden de videolarınızı indirebiliyorsunuz.

Üstelik bu program en hızlı video indirme programı olarak anılmakla birlikte; 720p, 4K ve 8K gibi yüksek çözünürlüklü video indirme programı olarak da kullanılabiliyor.

Tek video indirmek sizi biraz zorlayacak ve toplu video indirmek istiyorsanız playlist indirme seçeneği ile toplu indirme işlemlerinizi de tamamlayabilirsiniz.

en-iyi-video-indirme-programi

2- 4K Video Downloader

Yüksek çözünürlüklü video indirme programı olarak bahsedilmesine gerek yok herhalde! İsminden de anlaşılacağı üzere 4K video içeriklerini kısa sürede indirme imkânı sunuyor.

Hatta 360 dereceye sahip açılı videolarında indirilmesine herhangi bir sorun yaşatmıyor. Sadece Youtube değil her siteden video indirme programı olarak bulunması da diğerlerinden ayrılmasını sağlıyor.

En iyi video indirme programı listesi içinde yer almasının sebebi de çok pratik bir kullanıma sahip olmasıdır. Bu uygulamada sadece indirmek istediğiniz video linkini programa yapıştırmanız yeterli olacaktır.

Yalnız bahsedilen bu uygulama ücretsiz video indirme programı olarak biraz kısıtlıdır. Çünkü ücretsiz versiyonu üzerinde indirme limitiniz sadece 24 video olarak belirlenmiştir.

en-iyi-video-indirme-programi

3- Free Youtube Download

Youtube ücretsiz video indirme programı olarak yer alan Free Youtube Download, kısa sürede toplu video indirmenizi sağlayacak.

En iyi video programı listesi kapsamında sadece Youtube’a hizmet etse de günümüzde birçok videonun kaynağının Youtube olduğu düşünülünce aslında bir sorun da yaratmıyor.

Video linklerini (URL kısmını) programa yapıştırdıktan sonra istediğiniz çözünürlükte en hızlı video indirme programı olarak kullanabilirsiniz.

Üstelik sadece kalite ve görüntüsünü ayarlamıyorsunuz. En iyi video indirme programı olarak dilediğiniz formatta video indirme seçeneğinizde sizler için bulunuyor.

en-iyi-video-indirme-programi

4- All Video Downloader

Eğer video ındırme programı kullanma konusunda fazla tecrübe sahibi değilseniz ve kullanma konusunda problem yaşıyorsanız, bu program tam size göre!

Oldukça basit ve göz almayan tasarımı sayesinde çok kolay kullanım alanını sizler için sunuyor. Diğer programlardan çok bir farkı bulunmasa da basit oluşu aslında kullanıcıların dikkatini çekiyor.

En iyi video indirme programı listesi içinde yer alan bu uygulama sayesinde listede yer alan videoları toplu indirebilir ya da tek tek indirme yapabilirsiniz.

En hızlı video indirme programı olmasının yanı sıra aynı zamanda farklı çözünürlük seçebilirsiniz. Videoların formatını değiştirebilirsiniz. Ve hatta videoda yer alan sesi ayrıştırarak ses dosyası olarak bile alabilirsiniz!

en-iyi-video-indirme-programi

5- ClipGrab

En iyi video indirme programı pc önerileri arasında diğerlerinden ayrılan temel özelliği ekstra bir video araştırmanıza gerek yoktur.

Bahsedilen diğer video programlarında tarayıcı üzerinden link kopyalayıp yapıştırmanız gerekiyordu. Fakat bu uygulamada tarayıcıdan değil doğrudan program üzerinden videolarınızı araştırabilirsiniz.

Böylece birden fazla panel açmaya gerek kalmadan tek bir alandan internetten video indirme programı olarak kullanarak işinizi halledebilirsiniz.

en-iyi-video-indirme-programi

6- WinX Youtube Downloader

Her siteden video indirme programları listesi içinde ilk sıralarda yer alacak uygulamalardan birisidir. Bilgisayarınıza indirdikten sonra Youtube ilk sırada olmak üzere 200’ü aşkın siteden videolarınızı indirebiliyorsunuz.

Yüksek çözünürlüklü video indirme uygulaması olması da bir diğer artılarındandır. 8K çözünürlüklü video indirmektedir.

Bunun dışında birden fazla video formatı desteklemesi de uygulamayı en iyiler arasına taşımayı sağlamaktadır. Farklı çözünürlükte videoları tek ya da toplu indirebilirsiniz.

en-iyi-video-indirme-programi

7- Video Downloader

Chrome video indirme programsız seçenekleri arasında Video Downloader eklentisi bulunuyor. Bilgisayar ya da tabletinize ekstra bir program indirmenize gerek yok!

Eklenti olarak indirdikten sonra Chrome üzerine kurulan bu program sayesinde Chrome, Firefox ve diğer internet tarayıcıları üzerinden video izlerken video indirebiliyorsunuz.

Herhangi bir videoya girdiğinizde sağ üst tarafta yer alan eklentiler alanından programı bulabilirsiniz. Uygulamayı seçtiğinizde video indirme butonuna tıklamanız yeterli olacak.

en-iyi-video-indirme-programi

8- All Video Downloader: En İyi Video İndirme Programı Android!

Android en iyi video indirme programı olarak All Video Downloader seçeneğini kullanabilirsiniz. Google Play üzerinden temin edeceğiniz bu uygulama sayesinde sayısız uygulamadaki videoları indirebilirsiniz.

Üstelik telefondan indirme yapmanıza rağmen 4K ve 8K desteği sizlere sunulmaktadır. Telefon hafızanız uygunsa rahatlıkla yüksek çözünürlüklü videolar indirebilirsiniz.

Sadece tek bir video formatı olan mp4 ile sınırlı kalmayan uygulama çeşitli format desteğini de ücretsiz bir şekilde sizlere sunuyor. Üstelik gün içinde ya da uygulamayı kullanım süresinde herhangi bir şekilde indirme sınırı bulunmuyor.

en-iyi-video-indirme-programi

9- ISky Soft Video Downloader

Ücretsiz internetten video indirme programı olarak değerlendirebilirsiniz. Ücretsiz olarak indireceğiniz bu programı diğer programlardan keskin olarak ayıracak bir durum bulunmamaktadır.

Diğer programlarda olduğu gibi ücretsiz aşamaları izleyerek videolarınızı indirebiliyorsunuz. Ara yüz tasarımı dışında farklılaşan bir noktası bulunmamaktadır.

en-iyi-video-indirme-programi

10- Fastest Tube: En İyi Video İndirme Programı

En iyi video indirme programı listesi içerisinde son olarak önerilecek programlardan birisi Fastest Tube olmaktadır. Adından da anlaşıldığı üzere Youtube üzerinden videolarınız indirebiliyorsunuz.

Programı bilgisayarınıza indirmenize gerek yoktur. Çünkü bir eklenti olarak kullanma avantajınızı sizlere sunmaktadır. Eklentiyi elde ettikten sonra 1080p kalitesinde videoları indirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: 15 Farklı Edit Programları Ücretsiz Pc için Neler Var? 

YouTube video

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!