featured

En Panik Burçlar Sıralaması | 12 Burcun Panik Atak Olma İhtimalini İnceliyoruz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En panik burçlar aslında her olayda kendilerini hemen belli ederler. Bazı kişiler çok heyecanlıdır ve bu heyecanı bir türlü durdurmazlar.

Bazıları ise büyük tepkiler verme konusunda ilk sıradadır. Bazı kişiler de vardır ki sürekli bir korku ve endişe halinde yaşarlar.

İşte burada karşımıza çıkan panik tepkilere karşı 12 burç içinde kimin hangi sırada olduğunu inceliyoruz. İşte en panik burçlar sıralaması!

En Panik Burçlar Sıralaması 12 Den Geriye Doğru Sayım Başlasın!

Burçlara göre hastalıklar söz konusu olduğunda belki de hepsinde ortak olan bir sorundan bahsetmek mümkün. Aslında insanların yaşamlarında karşılaştıkları olaylar tepkilerinin temelini oluşturmaktadır.

Zodyak ailesinin üyesi olan 12 burç da olaylara karşı tepki verirken farklı düzeylerde panik yaşamaktadır. İşte biz de burada hangi burcun daha panik olduğunu hatta bunun sonucu panik atak olmaya çok daha yakın olabileceğine bir bakalım dedik….

İşte en panik burçlar sıralaması! Burçların ruh halleri 2021 !

12- Kova

En panik burçlar listesi içinde son sıra elbette kovaların! Kova burcu soğuk kanlılığı ve analitik zekası ile panikleme konusunda profesyonel denilecek bir duruşa sahiptir. Bu nedenle panik ve telaş terimleri kovaların yanında pek geçmez. Ortalama panik atak olma ihtimali %10 dur.

11- İkizler

Zekası ile meşhur ikizler her zaman bir B planına sahip olduğu için panik ve stres yönetimi konusunda Zodyak ailesinin en iyileri arasında 2. Sıradadır. Bir ikizlerin panik atak olma ihtimali yükseleninde yay, balık ya da aslan olmadığı müddetçe % 10 -15 civarıdır.

10- Yengeç

Panik atak olan burçlar sıralamasında 10 . sırada olan soğuk kanlılığını koruyan yengeçler aslında duygusal zekayı kontrol etmede oldukça ustalardır. Bu nedenle panik atak olma ihtimalleri % 20 ve altındadır.

9- Koç

Şizofreniye en yatkın burç olan koç burcu panik atak konusunda 9. Sırada yer alır. Aslında şizofreniye yatkın olması bir anlamda ne kadar soğuk kanlı olabileceğinin de göstergesidir. Bu nedenle koçların panik atak olma ihtimali %30-40 arasında denilebilir.

8- Boğa

En depresif burç ya da en çok depresyona giren burç diye bildiğimiz boğaların çok panik oldukları söylenemez. Onların derdi kendileri iledir. Kendileri konusunda depresyona girme sebepleri kaygılar değil sahip olamadıkları olduğu için de panik atak olma yüzdeleri %60 üstüne çıkmaz.

7- Oğlak

İş kolik ve iç dünyasında zenginlik sahibi olan oğlaklar aslında panik atak konusunda en dengeli burçlardır. Panik atak olma ihtimalleri her zaman %50-60 aralığında seyreder.

6- Akrep

Sinir hastası olan burçlar sıralamasında yerini daima koruyan akreplerin sağlam takıntılı ve egoist olduklarını bilmeyen yoktur. Bu nedenle sürekli kafalarında bir şeyler kurmaları panik olmalarına ve sürekli plan yapmalarına sebep olmaktadır. En panik burçlar sıralamasında %60-70 oranı ile 6. Sırayı alırlar.

5- Terazi

Terazi ismini alsalar da bir türlü dengeyi bulamayan terazi burçları dengesizlikleri yüzünden daima panik halinde olurlar. Eğer kıvrak şekilde de olayı kontrol edemezlerse vay hallerine! Bu yüzden %70 ve üzeri oranla 5. Sırayı teraziler almaktadır.

4- Başak Burcu

Başak burçlarının en büyük panik sebepleri temizlikten yana olan takıntılarıdır. Hoşlarına gitmeyen bir durum oldu mu elleri ayaklarına dolaşır. Bu yüzden bir başağın panik atak olma ihtimali %75-%80 civarındadır.

3- Aslan Burcu

En ruh hastası burçlar listesinde narsist kişiliğe yakın olan aslanlar aslında sağlam bir panik atak hastası olma adayıdır. Çünkü bir aslanın panik yapacak pek çok konusu vardır.

Sürekli dışa iyi görünme, en iyisine sahip olma ve onda olan eksilerin ortaya çıkması büyük korku sebebidir. Bu yüzden %85 ve üzeri oranla en panik burçlar sıralaması 3. Sü aslanlardır.

2- Balık Burcu

Balık burçları denilince aslında çok şey söylemek mümkün. Telaşe memurları olan balıklar aslında panik atak hastalığı haricinde fıtraten paniklerdir.

Sürekli telaşlı yapıları, bıcır bıcır hallerine bir de şu engel olamadıkları duygular eklenince olanlar olur. Bir balık burcunun panik atak olma ihtimali %85-90 civarıdır.

1- En Panik Burçlar Zirvesi | Yay Burcu

Gelelim en panik burçlar zirvesinde yer alan yay burçlarına! Yay burcu kadar panik ve geleceği merak eden bir burç yoktur. Sürekli merak etmesi, sorgulaması, sonuca hızlı ulaşmak istemesi yayın başına çok iş açar.

Özellikle sevdikleri konusunda içten içe aşırı bağlılığı bir çeşit kaygı bozukluğuna dönüşmektedir. Burçların psikolojik hastalıkları konusunda yay burcunu direkt tanımlayan hastalık da panik ataktır. Buradan yola çıkarak bir yayın panik atak olma ihtimali %90 ve üzeridir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!