featured

En Sevilen Dizilerden Outlander Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Outlander dizisi konusu nedir? Geniş izleyici kitlesine ulaşan ve oldukça sevilen Outlander konusu ile ön plana çıkıyor. Peki, izleyiciler tarafından sevilen Outlander dizisi oyuncuları kimlerdir? Outlander dizisi kaç sezon? İşte, merak edilen yönleriyle Outlander…

Outlander Konusu: Zaman Yolculuğu Tadında Bir Aşk Hikayesi

YouTube video

Son zamanların popüler dizilerden biri olan Outlander konusu ve oyuncuları oldukça merak ediliyor. O halde Outlander dizisi konusu nedir hızlıca bir inceleyelim…

1945 yılında evli bir savaş hemşiresi Clarie Randall, esrarengiz bir biçimde kendini 1743 yılında bulur. O yıllarda yaşayan İskoç savaşçı Jamie Fraser ile karşılaşan Clarie, kendini romantik bir aşk hikayesinin ortasında bulur.

Outlander, savaş hemşiresi Clarie ile İskoç savaşçı Jamie’nin zamansız aşk öyküsünü gizemli bir havada işleyen bilim kurgu ve dönem dizisi. 1700 ve 1900’lü yılların dönemsel havası diziye oldukça etkili bir şekilde ambiyans kazandırmış. 

1945’den 1700’lü yıllara Uzanan Bir Hikaye Outlander Dizisi

YouTube video
Outlander dizisi oyuncuları arasında başrollerimizden biri olan Clarie Randall, bitmekte olan İkinci Dünya Savaşı’nın etkilerini üzerinden atmaya çalışırken 1700’lü yıllara yaptığı gizemli yolculuk yüzünden kendini İskoçya’da birkaç sene içinde gerçekleşecek bir savaşın içine giriyor.

1900’lü yıllardan 1700’lü yıllara yolculuk yapan Claire’in, 200 sene öncesinin hayat koşulları ve geleneklerine alışması elbette çok kolay olmuyor. Adapte olmak için büyük gayret gösteren başrolümüzle birlikte o dönemin İskoçya’sının doğal güzelliklerine ve insan ilişkilerine tanık oluyoruz. Dizide etkileyici örnekler kullanılarak 1700’lü yılların İskoçya’sı çok güzel bir biçimde tasvir edilmiş.

Outlander Dizisi Kitapları Uyarlamasından Bir Dizi: Outlander Dizisi

Outlander dizisi ilerleyen bölümlerinde izleyenlere yalnızca 1700’lü yılların İskoçya’sını değil diğer ülkelerin de o dönemlerini tecrübe etme imkanı sağlayacak. Dizinin dönemse havası oldukça başarılı bir şekilde işlenmiş, bu sayede diziyi izlerken kendinizi 1700’lü yıllarda bulmamanız olanaksız. Dilimize İngilizce çevrilmiş aynı isimli bir kitaptan uyarlanan dizide, kitapta betimlenen ögeler mükemmel bir şekilde yansıtılıyor.

Outlander Dizisi Kaç Sezon?

Outlander’ı yeni izlemeye başlayacak olan kişilerin en merak ettiği konulardan bir tanesi; Outlander kaç sezon olduğu… 9 Ağustos 2014 yılında Starz kanalında izleyici ile buluşan Outlander toplamda 5 sezon ve 67 bölümden oluşuyor.

Outlander 6. Sezon İzle

YouTube video

Outlander 6. sezon izle seçeneği henüz yok. Outlander 7. Sezon için onay almış olsa da hala 6.sezonun bölümleri paylaşılmadı. Ancak yapılan açıklamalara göre Outlander 6.sezon 2022 yılının ilk ayında yani Ocak ayı itibari ile izleyiciler ile buluşacak.

Outlander Oyuncuları 

YouTube video

İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan ve 7.sezon onayı da alınan Outlander dizisi oyuncuları da henüz diziyi izlemeyenler için merak konusu… Merak edenler için Outlander oyuncuları şu ünlü isimler:

Caitriona BalfeSam HeughanLaura DonnellyTobias MenziesJames FleetLotte VerbeekGary LewisSophie SkeltonMaria DolleLee Boardman

Outlander Konusu Yorumlar 

Outlander konusu yorumlar bakımından incelendiğinde; tarih ve bilimkurgu sevenlerin bu diziden keyif aldığı görülüyor. Çünkü  Outlander ile iki ayrı zaman ve iki evlilik arasında sıkışan bir savaş hemşiresinin görkemli zaman yolculuğuna şahit oluyoruz.

Bilimkurgu ve tarih dizilerini bir arada izlemeyi seviyorsanız, dönem dizilerinin ambiyansından keyif alıyorsanız Outlander tam size göre bir dizi. Üstelik bunlara bonus olarak bir de kendinizi romantik bir aşk hikayesinin tam ortasında bulacağınızı söyleyebiliriz.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!