featured

Ev Dekorasyon Fikirleri mi Arıyorsunuz? İşte Evini Yenileyeceklere Birbirinden Güzel Ev Dekorasyon Ürünleri Önerileri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ev dekorasyon ürünleri, doğru tercihler ile seçildiğinde dekorasyonu tamamlayan ve tüm ev dekorasyonunun bir bütün olmasını sağlayan önemli unsurlardır. Genellikle ev dekorasyon tarzları birbirinden farklıdır. Bunun sebebi ise zevkler doğrultusunda yapılan tercihlerdir.

Zevkiniz ne yönde olursa olsun ister modern ister klasik ya da avangart bir dekorasyon modellerinde ev dekorasyon dergileri gibi birçok kaynaktan ilham alarak öğrendiklerinizi kendi zevkinizle harmanlayabilirsiniz.

Böylece evinizi dekore ederken tarzınıza ve evinizin dekorasyonuna en uygun şık ve estetik dekorasyon ürünlerine karar verebilirsiniz.

Ev Dekorasyon Önerileri İle Evinizi Baştan Yaratın!

Ev dekorasyonu, günümüzde büyük bir öneme sahip olmakla birlikte aynı zamanda sizlere konforun yanı sıra şık yaşam alanları sunar. Bu sebeple de bir dekorasyona bütün olarak baktığınızda mobilya, halı ve perde seçimi ne kadar önemli ise dekorasyon ürünleri de o denli önemlidir.

Yaptığınız ev dekorasyon çalışması ne kadar başarılı olursa olsun eğer doğru aksesuar ürünleri tercih edilmemiş ise dekorasyonunuz eksik kalacaktır.

Bu noktada evinizi değiştirirken ya da yeni dekore ederken ev dekorasyon siteleri ve benzeri gibi yerlerden ev dekorasyon önerilerinden faydalanabilir, en şık aksesuar modellerini tercih edebilirsiniz. Evinizin dekorasyonuna küçük aksesuarlar ile yapacağınız minik dokunuşlar bile evinizde bambaşka bir ambiyans oluşturabilir.

Evinizi Yenilerken Şıklığı Yakalayabileceğiniz Ev Dekorasyon Aksesuar Ürün Önerileri!

Evinizi yenilemeyi düşünüyorsanız mutlaka tercihlerinizde ev dekorasyon aksesuar ürünlerine de yer vermelisiniz. Genellikle mobilya, perde ve halı kadar düşünülmese de aksesuarlar, dekorasyonda bütünlüğü sağlayan önemli parçalardır.

Klasik ya da modern fark etmeksizin tüm dekorasyonlarda kullanabileceğiniz farklı aksesuar modelleri vardır. Özellikle salon süs eşyaları, dekoratif objeler, duvar dekorasyonunda kullanabileceğiniz tablolar ve hem ekonomik hem de şık olan ev aksesuarları, bütün bir dekorasyonun en vazgeçilmez parçalarıdır.

1. Dekoratif Salon Eşyaları

Dekoratif salon eşyaları, ev dekorasyon alanında en fazla seçenek bulabileceğiniz eşyalardır. Salon dekorasyonunda tamamlayıcı özelliğe sahip olan bu eşyalar ile dekorasyonunuzu şık ve kusursuz bir hale getirebilirsiniz.

a. Koltuk Şalı ve Kırlentler

Ev dekorasyonunda özellikle düz renkte koltuklar tercih ettiyseniz dekorasyonunuza renk ve hareket katmak için uyumlu renk ve desenlerde koltuk şalı ve kırlentler kullanabilirsiniz. Sade bir dekorasyonda koltuk şalı ve kırlent modelleri göze batmayan bir şıklık oluşturabilir.

b. Dekoratif Tepsi ve Kaseler

Konsol ve sehpa ya da büyük yemek masası olan mekanlarda vazgeçilmez ev dekorasyon ürünlerinden birisi de dekoratif tepsiler ve kaselerdir. Özellikle büyük bir masanız var ise üzerine dekorasyon ile uyumlu olarak tercih edebileceğiniz tepsi ve kaseler şık bir hava katacaktır.

c. Kitaplar ve Dergiler

Çok fazla bilinmiyor ya da göz ardı ediliyor olsa da kitap ve dergiler ofis gibi mekanlarda olduğu gibi ev dekorasyonunda da dekoratif ürünler arasında yer alıyor.

Özellikle moda, dekorasyon gibi herkesin ilgisini çekebilecek kitap ve dergileri salonunuzda bir rota sehpa var ise buraya koyarak misafirleriniz için de alternatif bir seçenek oluşturabilirsiniz.

d. Ev Dekorasyon Aydınlatma Aksesuarları: Mum, Şamdan ve Abajurlar

Aydınlatma her evin temel ihtiyacı olduğu gibi aslında ev dekorasyonu içinde banko tercihlerdir dememiz mümkündür. Tekken, ailenizle ya da dostlarınızla otururken loş bir ışık tercih ediyorsanız dekorasyonunuza uygun mum, şamdan ya da abajur modellerinden mutlaka tercih yapmalısınız.

Evinizin büyüklüğü, diğer dekorasyon ürünleriniz doğrultusunda boyut tercihinizi değiştirebilirsiniz. Örneğin; küçük bir mekana masa üstü bir abajur ya da şamdan tercih edebileceğiniz gibi geniş ve ferah bir alana sahipseniz ayaklı bir lambader ya da abajur tercihi daha şık olacaktır.

e. Dekoratif Kilim Modelleri

Dekoratif kilim modelleri, özellikle antika ya da klasik dekorasyonların günümüzde en önemli temsilcileridir. Bu kilimleri yer dekorasyonunda kullanabileceğiniz gibi dekorasyonunuzun temasına uygun bir şekilde duvara da asarak adeta bir şark köşesi oluşturabilirsiniz.

f. Vazolar

Çiçekler, yapay ya da doğal hiç fark etmeksizin görüntüleri ile her ortamı güzelleştiren ve her dekorasyona da koşulsuz uyum sağlayan ürünlerdir. Bir de dekorasyona uygun vazolar ile çiçeklerinizi sergilediğinizde ufak bir detay olsa da dekorasyonunuzu fazlasıyla değiştirdiğini göreceksiniz.

2. Ev Dekorasyon Duvar Aksesuarları

Ev dekorasyonunda önemli aksesuar ürünlerinden birisi de duvar aksesuarlarıdır. Uyumlu ve şık bir dekorasyonda duvar aksesuarlarının önemi oldukça büyüktür. Ufak dokunuşlarla duvarlarınızı hareketlendirerek dekorasyonunuzda bütünlük sağlayabilirsiniz.

a. Tablolar

Her boyut ölçülerinde duvarınızın alanına göre tablolar bulabilirsiniz. Zevkinize hitap eden ve aynı zamanda dekor ile uyumlu modeller ile duvarlarınıza farklılık katabilirsiniz.

b. Aynalar

Dekorasyon alanında aynalar, mekâna derinlik katan ve bu sayede mekanın geniş ve ferah görünmesini sağlayan aksesuarlardır. Geniş bir mekanda boş bir duvarınız varsa ayna ile kaplayabilir ya da daha ufak dekoratif aynalar ile daha geniş modern ev dekorasyon örnekleri  oluşturabilirsiniz.

c. Çerçeveler

Anılarınızı çevreleyen dekoratif çerçeveler, ev dekorasyon alanında işinize yarayabilecek aynı zamanda mekana şık bir görünüm katacak aynı zamanda ucuz ev aksesuarları olmaktadır.

3. Dekoratif Objeler

Dekoratif objeler deyince akla ilk olarak biblolar geliyor. Özellikle televizyon ünitesi ya da vitrin gibi mobilyalarınız var ise tercih edeceğiniz minik biblolar, oldukça şık bir görünüm sergileyecektir. Ev dekorasyon modelleri içerisinde biblo gibi dekoratif objelere sıklıkla yer verilmektedir.

Birbirinden Şık Ürünler Bulabileceğiniz Ev Dekorasyon Mağazaları!

Ev dekorasyon markaları sayesinde evinizi güzelleştirecek ve aynı zamanda size işlevsellik sunacak birçok ev dekorasyonları aksesuar ürünü bulabilirsiniz.

a. Madame Coco

Banyo ve mutfak başta olmak üzere Madame Coco’dan birçok ev tekstili ürünlerinin yanı sıra aynı zamanda ev dekorasyon ürünü de bulabilirsiniz. Ev dekorasyonu için alışveriş yapabileceğiniz şık ve aynı zamanda ekonomik bir mağazadır.

b. IKEA

IKEA, en bilinen ev dekorasyon mağazalarından birisi olmakla birlikte aynı zamanda evinizin ihtiyacı olabilecek tüm aksesuarları bulabileceğiniz geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

c. KOÇTAŞ

Bahçe gibi dış mekân dekorasyonunun yanı sıra ev dekorasyon alanında da çeşitlilik sunan KOÇTAÇ mağazalarında banyodan mutfağa, yatak odasından salona kadar birbirinden şık aksesuarlar bulmanız mümkündür.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!