featured

Exelderm Krem Ne İşe Yarar | Exelderm Krem Yüze Sürülür mü? Exelderm Krem Nasıl Kullanılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Exelderm krem ne işe yarar? Dermatolojik bir krem olan bu ürün genel olarak cilt problemlerini gidermede oldukça etkilidir. Son günlerde oldukça kullanılan ve içeriği fazlasıyla merak edilen Exelderm krem ne işe yarar? Exelderm krem prospektüs bilgileri nelerdir? Gelin, birlikte bakalım.

Exelderm Krem Ne İşe Yarar?

YouTube video

Exelderm krem ne işe yarar? Exelderm krem etken maddesi, sulkunazol nitrattır. Ayrıca bu kremde yardımcı maddeler olarak propilen glikol, stearil alkol, askorbil palmitat ve setil alkoldür. 20 gramlık alüminyum tüplerde bulunan bu krem, deride hastalık yapan mantarları öldürmekte oldukça etkilidir. Özellikle ayaklarda, parmak aralarında, ellerde, kasık aralarında ve vücudun diğer bölümlerinde ortaya çıkan mantarı önlemekte etkili olacaktır.

Ayaklarınızda oluşan mantar için doğal yöntemler arayışında iseniz Ayak mantarı ne iyi gelir? Ayak mantarı için ne yapılmalı? yazımıza göz atabilirsiniz. 

1- Exelderm Krem Prospektüs | Kimler Exelderm Krem Kullanamaz?

Exelderm krem ne işe yarar? Exelderm krem prospektüs bilgilerine göre bazı kişiler tarafından kullanılmamalıdır. Özellikle gebelik, emzirme ve alerji durumlarda kullanımı önerilen bir krem değildir. Bu ilacı kullanmadan önce etken madde ve yardımcı maddelere alerjisinin bulunmadığı bilinmelidir.

2- Exelderm Krem Nasıl Kullanılır? Exelderm Krem Yüze Sürülürmü?

Exelderm krem ne işe yarar? Exelderm krem yüze sürülürmü konusunda yapılan açıklamaya göre ilaç yüze sürülmemelidir. İlacın yalnızca mantar bulunan bölgelere sürülmelidir. Sürülecek olan bölge öncelikli olarak temizlenmeli ve sonrasında krem ince bir tabaka halinde uygulanmalıdır. Uygulama sonrasında dairesel olarak masaj yapılarak, cilde yedirilmelidir.

3- Exelderm Krem Kullananlar Ne Diyor?

Exelderm krem ne işe yarar? Exelderm krem kullananlar belirli bir süre sonunda mantar enfeksiyonundan kurtulduklarını ifade etmektedir. Ancak bu ilaçtan maksimum verim alınması isteniyorsa, uygun şekilde ve düzenli olarak kullanılması gerekecektir.

4- Exelderm Krem Yan Etkileri Nelerdir?

Exelderm krem yan etkileri ancak alerji ya da doz aşımı durumunda uygulanmalıdır. Bu krem, ayak mantarı olguları dışında günde bir kez uygulansa yeterlidir. Ancak ayak mantarında günde 2 kez uygulanması yeterli olacaktır. Exeldermin olası yan etkileri şu şekildedir;

El, ayaklar, bilekler, yüz ve dudakta şişmeler,Ağız ve boğazda yutmayı önleyen şişmeler,Nefes almada zorluk şeklindedir.

5- Exelderm Krem Fiyat 2022 | Exelderm Krem Fiyat Bilgisi

Exelderm krem ne işe yarar? Exelderm krem fiyat 2022 yılı itibariyle güncellenmiştir. Şimdilerde bu kremin fiyatı 50.17 TL’dir. Bu ilaç doktor tarafından reçete edildiği takdirde SGK tarafından ödenecektir. Güncel Exelderm fiyat bilgisi için tıklayınız. 

6- Exelderm Krem Eczane Üzerinden mi Temin Edilir?

Exelderm krem ne işe yarar? Exelderm krem yalnızca reçete ile satılmaktadır. Bu nedenle ilaç yalnızca eczane üzerinden temin edilebilecektir.

7- Exelderm Krem Muadili Olan İlaçlar Nelerdir?

Exelderm krem alerji durumu söz konusu olduğunda kesinlikle sürülmemelidir. Bu durumda Exelderm krem muadili olan ilaçlar araştırılmalıdır. Exelderm muadili olan ilaçlar şu şekildedir;

Dermifin,Exoderil,Fundery,Nafderilex,Naxoder,

8- Exelderm Krem Saklanması Nasıl Olmalıdır?

Exelderm krem ne işe yarar? Exelderm krem saklanması 25 derecenin altındaki ısılara sahip kuru ve serin yerlerde olmalıdır. Aksi takdirde ilaçta bozulma söz konusu olabilir. Bu ilaç çocuklar üzerinde denenmemiştir. Bu nedenle, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanması önerilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!