featured

Extraction ile Film Chris Hemsworth Macerası Yaşanıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix dijital ortamında yer alan Extraction adlı sinema filmi içerisinde hem macera hem de aksiyon konusunu oldukça etkili biçimde görebiliyoruz. Film izle arasına eklenen bu apımda başarılı aktör bir paralı asker olan Tyler Sake ismine hayat veriyor. Bu karakter aynı zamanda da kaybettiği oğlunun hayaletiyle yaşamını sürdüren ordu mensubu olarak adlandırılıyor. Karakter hakkında tek verilen ve sürekli olarak tekrarlanan bir bilgi olarak da öne çıkıyor. Tyler karakterine verilen yeni göev esnasında yaptığı zorlu girişimlerden bu yapımda söz ediliyor. İyi bir meblağ karşılığında bu görevi kabul eden Tyler’ı zor zamanlar bekliyor.

Extraction filminin ana karakteri olan Tyler, kaçırılan Ovi adlı çocuğu kurtarmak olacaktır. Ancak bu çocuk Bangladeş’in en büyük uyuşturucu baronunun oğlu olarak filmde yer alıyor. Aynı zamanda da ordunun kendisine hizmet ettiği bu kötü adama karşı ciddi bir mücadele içerisine giriyor. 2021 filmleri arasında ayrı bir yer tutan bu projede etkili bir operasyon süreci sinema severleri bekliyor. Çocuğu başarılı bir girişim sonrasında almayı başarsalar da şehirde adeta iç savaş havası yaratmaya da zemin hazırlar türde yer alabiliyorlar. Oldukça aksiyon içeren bir olay örgüsüne sahip olan bu yapım, Netflix platformunda fazlasıyla ilgi gören bir proje olarak da kendini gösterebiliyor.

Chris Hemsworth ile ortaya çıkan bu film içerisinde aksiyon çıtası sürekli olarak yükseliyor. Aynı zamanda da her bir anı tempolu olarak geçen bir yapım olarak görülebiliyor. Korku filmleri izle arasında en heyecan verici yapım olarak göze çarpan Extraction adlı sinema filmi, uzun süre boyunca ana karakterin yaptıklarını gösterebiliyor. Ana karakterin kendine has tavrı ve inatçı yapısı sayesinde aksiyon dolu sahnelerin daha da canlı olması sağlanabiliyor. Tek sorunun ezbere dayanan diyaloglar olması ve herhangi bir aksiyon filminde de kendini göstermesinden ötürü tek olumsuz yanının bu olduğu söylenebiliyor. Filmin gidişatı keyifli bir konumda bulunsa da diyalogların olduğu kısımların zaman zaman sıktığı da dile getirilen bir durumdur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!