fermuar çeşitleri

Fermuar Çeşitleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fermuarlar giyimin en önemli bileşenlerinden biridir. Aslında dolaplarımızdaki kıyafetlerin çoğunda fermuar kullanılmaktadır. Fermuarlar hemen hemen her türlü giyim ve aksesuarda kullanılmaktadır. Dolayısıyla fermuar çeşitleri sayesinde kıyafetlerimizi çok daha konforlu bir şekilde kullanabiliriz. Bugün piyasada birçok farklı fermuar türü vardır. Her türün, farklı uygulamalar için uygun olmasını sağlayan kendine özgü özellikleri vardır. İşte bazı örnekler:

  • Görünmez Fermuarlar
  • Kilitleme Fermuarları
fermuar çeşitleri

Görünmez Fermuarlar; kumaşın altına gizlenerek dışarıdan görünmez hale gelir. Bu fermuar türü, görünür bir kapatmanın istenmediği eteklerde, elbiselerde ve diğer giysilerde yaygın olarak kullanılır.

Kilitleme Fermuarları; fermuar yolunun her iki tarafında küçük bir sürgü kullanılarak her iki uçtan da kilitlenebilir. Bu, giyilirken veya saklama sırasında yanlışlıkla açılmasını önler. Kilitleme fermuarları, elle açıp kapatmayı kolaylaştırmak için her iki ucunda bir çekme tırnağı ile birlikte tasarlanabilir.

fermuar çeşitleri

Tüm bu bilgiler ışığında fermuar çeşitleri gündeme geldiği zaman karşımıza çok sayıda farklı alternatif seçenekler çıkmaktadır. Siz de https://www.ecefermuar.com.tr/ internet sayfasını ziyaret ettiğiniz zaman bu tarz ürünlere ayrıcalıklı fırsatlarla sahip olabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!