featured

Ferrari Roma 2021 Özellikleri Tanıtıldı : 2021 Ferrari Roma Fiyatı Neden Bu Kadar Yüksek?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Roma’da çekilen muhteşem tanıtım videosu ile bir anda dünyanın en çok konuşulan lüks otomobil markası olan Ferrari Roma 2021 modeli görenleri kendisine hayran bırakıyor. Tanıtım videosunda Roma’nın eşsiz güzelliklerinin kullanıldığı Ferrari Roma 2021 fiyatı ve özellikleri bugünlerin en çok konuşulanlarından biri olmayı başardı. İşte, dünyanın en ünlü otomobil modeli!

Ferrari Roma 2021 Özellikleri Tanıtıldı

Lüks otomobil markaları listelerinin lideri Ferrari Roma 2021 modeli ile tüm dünyada milyonlarca takipçiye ulaştı. Geçtiğimiz yıl tanıtım videosu yayınlanan Ferrari spor otomobil modeli, 2021 yılında asfalta inmeyi planlıyor. 2021 Ferrari Roma fiyatı cep yakıyor olsa da Türkiye için ayrılmış 2 adet stok çoktan tükenmiş bile. İşte, yeni Ferrari Roma özellikleri.

1 – Ferrari Roma 2021 Fiyatı Ne Kadar?

1950 ve 1960 yıllarının Roma’sını temsil eden yeni Ferrari spor otomobil modeli, Türkiye’de dahil dünyanın dört bir yanına yolculuk etmeyi planlıyor. Ünlü otomobil markası Ferrari’nin en lük otomobillerinden biri olması planlanan Ferrari Roma Türkiye fiyatı da dudak uçuklatıyor. Ağustos 2020 tarihinde 3 milyon 981 bin TL ile satılacağı duyurulan 2 Ferrari de Türkiye’ye gelmeden satıldı. İlerleyen zamanlarda Ferrari Roma 2021 sahibi olan ünlü kim birlikte görmüş olacağız.

Ferrari Roma Türkiye Fiyat Listesi

2 – Ferrari Roma Almanya Fiyatı Ne Kadar?

Dünyanın en önemli otomobil markalarından biri olan Ferrari Almanya ülkesinde de büyük bir takipçi kitlesine sahip. Lüks spor otomobiller ile tanınan markanın yeni modeli 2021 Ferrari Roma Almanya fiyatı 250 bin ile 300 bin Euro arasında değişiyor.

3 – Ferrari Roma 2021 Özellikleri Nelerdir?

Zaman zaman dünyanın en hızlı arabaları arasındaki Aston Martin çizgisine sahip olduğu düşünülen, tüm dünyanın büyük bir merakla beklediği Ferrari Roma 2021 modeli, taşıdığı üstün özellikleri ile de dikkat çekiyor. Sadece görüntüsü ile değil sahip olduğu güçlü motoru ve 4 kişilik coupe modeli ile de sıra dışı bir tasarıma sahip olduğu anlaşılıyor. Daha önce paylaşılan Ferrari Roma 2020 Fiyat Listesi ile karşılaştırıldığında yeni listelerin de çok büyük farklılılar taşımadığı görülen yeni Ferrari Roma görenleri adeta büyülüyor. İşte, en dikkat çeken özellikleri ile Ferrari Roma 2021 !

a – Dünyanın En Yeni V8 Motorlu Otomobil Modeli

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan lüks otomobil markası Ferrari, 5 yıl önce tasarladığı ve bu motor ile 5 yıl boyunca yılın motoru ödülü aldığı V8 motorunu kullanma kararı almış. Hal böyle olunca çok güçlü bir makinenin de ortaya çıkacağı biliniyor.

b – Yüksek Beygir Gücü ile Güç Makinesi Ferrari Roma 2021

Dış görünüşündeki agresiflik adeta motor gücüne yansıyan Ferrari Roma 2021 beygir gücü sizi kendisine hayran bırakacak. 620 beygir gücüne sahip olması beklenen bu lüks otomobil 760 Nm çekim gücüne sahip olacak. Çift turbo beslemeli 3.9 litre hacme sahip V8 motoru ile adeta bir güç makinesi olan yeni Ferrari Roma hayallerin ötesinde bir donanıma sahip.

c – Hız Tutkunlarının Yeni Favorisi 2021 Ferrari Roma

Sadece Türkiye’de değil, tüm dünyadan büyük bir fanatik kitlesi bulunan Ferrari markası, bu yeni model spor otomobili ile hız tutkunlarını da düşünmüş. 100 km/s hıza sadece 3.4 saniyede ulaşan bu hız makinesi otomobil, sekiz kademeli yarı otomatik şanzıman sistemine sahip. Ferrari Roma 2021 en yüksek hız limiti ise 320 km/s olarak paylaşıldı.

d – Nuova Dolce Vita ( Yeni Tatlı Hayat ) Tasarımı ile de Çok Beğenildi

https://www.youtube.com/watch?v=OHhvemJ1GEk

Yeni Ferrari Roma modeli Yeni Tatlı Hayat isminin verildiği “ Nuova Dolce Vita “ tasarım çizgisi ile büyük ilgi topladı. Dünyanın yakından takip ettiği otomobil markalarından biri olan Ferrari tasarımcıları bu yeni model ile geçmiş tarzlarından biraz uzaklaşmış görünüyorlar.

e – Ferrari Roma 2021 Şık İç Tasarımı ile Muhteşem Bir Deneyim

2021 Ferrari Roma modeli sahip olduğu iç tasarım ile de farkını ortaya koyuyor. Renk uyumları, dijital medya sağlayıcıları ve içerisindeki yüksek teknoloji ile hem eğlenceli hem de konforlu bir yolculuk yapmak yeni Ferrari Roma ile oldukça kolay. Tabi ki bu özelliklerde bir Ferrari marka otomobil almak için milyonlarınızın olması gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!