filipinli-bakici-ariyorum

Filipinli Bakıcı Arıyorum – Yabancı Bakıcı Nereden Bulabilirim?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğer siz de ‘ Filipinli bakıcı arıyorum’ diyorsanız, alanında uzman bireyler arıyorsunuz demektir. Şüphesiz dönemin en yaygın bakıcıları arasında Filipinliler bulunmaktadır. Kendileri sahip oldukları tecrübe ve beraberindeki mizaç özellikleri ile çok sık tercih edilir oldu. Yabancı bakıcı kapsamında siz de araştırmalarınızı bu yönde sürdürürseniz memnuniyetle ayrılabilirsiniz.

Yatılı yabancı bakıcı ya da yarı zamanlı bakıcılar yaşlı hastalarınız ya da bebekleriniz ile ilgilenmektedir. Özellikle bu alanda aldıkları eğitim ve tecrübe ile gerekli ilgiyi yansıtacaktır. Söz konusu bebek bakıcılığı olduğunda öne çıkan Filipinliler hükümet tarafından alınan önlemler kapsamında çalışmayı sürdürmektedir. Ülkemizde giderek yaygınlaşan bu hizmet kapsamında ‘Filipinli bakıcı arıyorum’ şeklinde örnekler de yayılmaktadır.

Neden Filipinli Bakıcı ile Çalışmalısınız?

filipinli-bakici-ariyorum

Her şeyden önce bu kadar insanın Filipinli bakıcı arıyorum demesinin nedenini açıklamak gerekir. Günümüzde Türkiye sınırlarında birçok farklı ülkeden birey bakıcılık yapmaktadır. Yabancı bakıcı statüsünde yer alan bu bireylerin her birisi kendi içerisinde avantaj ve dezavantajlara sahiptir. Ancak her iki durumda da Filipinli bakıcılar ön plana çıkacaktır.

Öncelikle bakıcılar sayesinde sorumluluklarınızı azaltabilir, işlerinizi kolaylaştırırsınız. Evde olmadığınız ya da olduğunuz süreçlerde de rahat bir yaşam sürebilirsiniz. Gerek bebeğinizin gerekse yaşlıların bakımı siz adına yapılmaktadır. Filipinliler bu alanda sahip oldukları engin tecrübe, soğukkanlılık ile ön plana çıkar.

Diğer milletlerden olan bakıcılar da elbette tecrübe sahibi olabilir. Ancak Filipinliler sadece bu alana odaklandığı ve ‘meslek’ olarak gördüğü için sizi yarı yolda bırakmaz. Filipinli bakıcı arıyorum diye çıktığınız yolda doğru ajans aracılığıyla eğer anlaşma sağlarsanız uzun süre çalışabilirsiniz. Üstelik herhangi bir güven problemi yaşamaz, güvenle sevdiklerinizi emanet edebilirsiniz.

Filipinli Bakıcı Arıyorum: Nerden Bulabilirim?

Daha önce hiç Filipinli bebek bakıcısı tecrübeniz olmadıysa ya da olumsuz durum yaşadıysanız doğru bir ajans ile çalışmalısınız. İnternette bulunan Filipinli bakıcı şikayet yorumları genelde yanlış ajans ile çalışmaktan kaynaklanır. Halbuki doğru bir yabancı bakıcı şirketi ile anlaştığınızda sorun yaşama olasılığınız da otomatik olarak düşecektir.

Güvenilir, alanında tecrübeli ve farklı fiyat aralıklarında bebek bakıcısı Filipinli arıyorsanız Armoni İnsan Kaynakları firmasına göz atmalısınız. Geniş çalışan portföyü sayesinde ihtiyacınız olan bakıcıyı bulmanız da size yardımcı olacaktır. Her yaş aralığından ve farklı tecrübedeki kişiler sizin için toplanmıştır. Beraberinde size süreç hakkında da bilgi sunacağından avantaj elde edebilirsiniz.

Siteye göz attığınızda bu alanda faaliyet gösteren tüm yabancı bakıcıları listeleyebilirsiniz. Bizzat Armoni İnsan Kaynakları şirketiyle iletişime geçmeniz de etkili olacaktır. Tarafınıza beklenti ve talepleriniz doğrultusunda öneriler yapılacaktır. Yapacağınız görüşme sonrası eğer kabul ederseniz güvenle bir sürece başlayabilirsiniz.

filipinli-bakici-ariyorum

Güncel Filipinli Bakıcı Ajansı Hangileri?

Yabancı bakıcı şirketleri arasında yer alan Armoni İnsan Kaynakları, Filipinli bakıcı arıyorum diyenler için fırsatlar sunmaya devam ediyor. Günümüzde faaliyet göstermeye devam eden bu firma oldukça güvenilirdir. Sahip olduğu imkânlar ve seçenekler ile diğer firmalardan da ayrıldığı görülmektedir. Böylece kişilerin memnuniyet elde etme olasılığı da artış göstermektedir.

Yabancı Bakıcı Çalıştırırken Dikkat Etmeniz Gerekenler Neler?

Var olan Filipinli bakıcı yorumları arasında kişilerin yeni arayışta olanlar için öneriler yaptığı görülmektedir. Halihazırda hükümet tarafından da desteklenen ve sınırları belirlenen bir program olduğundan bazı aşamalara dikkat etmek gerekir. Eğer siz de Filipinli bakıcı arıyorum diyenler arasındaysanız işte dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar:

 

Tecrübe ve Deneyim:

Çalışan bireyin daha önceki deneyimi oldukça önemlidir. Ortaya koyacağı çalışmayı etkileyeceğinden dikkat edilmesi gerekir.
 

Yabancı ve Türkçe Dil Bilgisi:

Her ne kadar bebekler için yabancı dil gelişimi adına İngilizceye dikkat edilse de Türkçesinin de iyi olması gerekir.
 

Sağlık Durumu:

İşe alım sürecinde özellikle bazı salgın hastalıkların testleri yapılmalıdır. Sağlık durumu elverişli olan kişilerle çalışılmalıdır.
 

Çalışmaya Engel Durumun Olmaması:

Günümüzde maalesef kaçak yabancı bebek bakıcıları bulunur. Devlet tarafından takibi yapılan ve para cezası olan konudur. Çalışma izni olan bireylerle süreci ilerletmek bu yüzden önemlidir.
 

Yaşlı Bakımı Hakkındaki Eğitimi:

Sadece bebek bakıcısı değil, yaşlı ve hasta bakımında var olan bilgileri önemlidir. Daha önce varsa aldığı eğitimlere dikkat edilmeli.
 

İkametgah Bilgisi:

Kişinin bulunduğunuz şehirde ikametgahı olması önemlidir. Böylece resmi anlamda buraya kayıtlı olduğunu görebilir, güvenle çalışabilirsiniz.

Siz de burada yer alan bilgiler ışığında içinize sinen, profesyonel çalışma disiplinine sahip Filipinli bakıcılar için Armoni İnsan Kaynakları firmasına göz atabilirsiniz.

filipinli-bakici-ariyorum

Kimler Yabancı Bakıcı ile Çalışma Hakkına Sahip?

Her ne kadar Filipinli bakıcı arıyorum diyenlerin sayısı artış gösterse de çalışma anlamında herkes bunu gerçekleştirememektedir. Kişiler ancak:

  • 15 yaşından küçük bebeğe sahipse,
  • Yaşlı bakım ihtiyacı bulunan birey varsa,
  • Yatalaksa çalışma gösterebilir.

15 yaşın üstündeki bireyler adına bu tarz yabancı statüsündeki bakıcılarla çalışmak mümkün değildir. Yaşlı bakımında ve bebek bakımında ancak ön plana çıktıkları görülür.

Filipinli Bakıcı ile Çalışmanın Avantajları Neler?

Diğer millet ve ırklara nazaran Filipinli bakıcı arıyorum diyenlerin sayısının bu kadar fazla olması elbette bazı avantajlara dayanmaktadır. Sizin de anlaşmanız karşısında elde edebileceğiniz bazı avantajlar şu şekildedir:

A – Yatılı Yabancı Bakıcı Arayışınızı Kolayca Giderebilirsiniz

Türk bakıcılar genellikle yarı zamanlı çalışma göstermektedir. Ülke içerisinde kendi düzeni ve ailesi olmasından dolayı belirli saatler arasında çalışır. Halbuki yabancı bebek bakıcıları ya da yaşlı bakıcıları burada yaşamamaktadır. Yaşasa dahi ailesi olmaması gibi durumlardan ötürü yatılı bakıcılık yapmaya daha sıcak bakarlar.

B – Eğitimleri Neticesinde Güvenli Bakım Sağlanır

Ülkemizde bebek bakımı ya da yaşlı bakımı üzerine eğitimler çok kısıtlı olsa da Filipinli bakıcılar bu konuda bilgili olmaktadır. Filipinli bakıcı arıyorum diye sitelere bakarken özellikle eğitim almış olduklarına dikkat edin. Aldıkları bu eğitim ile birlikte güvenli ve sağlıklı bir gelişim sağlanacaktır.

filipinli-bakici-ariyorum
Filipinli Bakıcı Arıyorum

C – Uzun Süreli Çalışma Elde Edebilirsiniz

Kısa sürede sizi terk eden bakıcılardan sıkılmadınız mı? O zaman Armoni İnsan Kaynakları bünyesinde yer alan Filipinli çalışanlara göz atın. Filipinli bakıcı arıyorum aşamasında size uzun süre rahatlık sunacaktır. Tekrar tekrar işi bırakma noktası neredeyse yoktur. Uzun süreli çalışma prensibine alışık olduklarından özellikle bebekleriniz için sürekli değişim yaşanmaz.

D – Yabancı Dil için ‘Filipinli Bakıcı Arıyorum’ Demelisiniz

Hiç şüphesiz Filipinli bakıcı arıyorum denilmesinin temel sebeplerinden birisi de yabancı dildir. İlk 1-3 yaş arası dil gelişimi gerçekleşir. Bu dönemde Filipinli bakıcı sayesinde İngilizce ya da x bir dil duyan bebeğiniz yeni bir dili de eş zamanlı öğrenmiş olacaktır.

Filipinli Bakıcı Fiyatları 2023 Bilgisi

Güncel yabancı yatılı bakıcı fiyatları diğerlerine göre daha fazladır. Ancak gün içerisinde belirli saatlerde çalışma göstermelerini isterseniz 5.000 TL ile 15 bin TL ve üzerine kadar fiyatlandırmalar değişir. Filipinli bakıcı arıyorum diye başvuracağınız Armoni İnsan Kaynakları firmasında bütçenize uygun profesyonel bir bakıcı bulabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!