featured

Fullsineklik, Kalitesiyle İlk Tercih Oluyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda sineklik satışları ve kalitesiyle adını sıkça duyuran Fullsineklik, teknolojik alt yapısı ile alıcılara sağladığı konforla müşterilerinin beğenisini topluyor. Alıcıların web sayfasına girdiği zaman bütün bilgileri bulabileceği, ölçülerini girip fiyat teklifi alabileceği ve doğrudan satın alabileceği bir sisteme sahip olan Fullsineklik, alıcıların zamandan ve fiyattan tasarruf etmesini sağlayarak şeffaf bir satış süreci gerçekleştiriyor.

Aynı şekilde sosyal medya hesaplarından da her türlü bilgiyi içeren fotoğraf ve video yayını yaparak müşterileriyle iletişimde kalıp dijital platformlardan da satışlarını sürdürüyor. Tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri ise, her türlü platformdan her şekilde ulaşılabilir olması.

Fullsineklik, online demonte olarak Plise (Pileli/Akordiyon) Sineklik ve Kedi Sinekliği satışı yapıyor. Fullsineklik, direkt web sayfasına girip camları için Plise veya Kedi sinekliği satın almadan önce alıcıların kendisiyle iletişime geçmesini ve detaylı bilgi almasını öneriyor. Plise sinekliklerin her cam için kullanımı uygundur, geniş camlar için üretimi Duble Plise Sineklik şeklinde çift taraflı açılır kapanır şekilde üretilir. Kedi Sinekliği de evcil dostlarımızın camlardan çıkmasını veya düşmesini engellemek için özel sineklik tülü ile üretilir. Bu sineklikler için ölçülerinizi Fullsineklik’in çektiği “Nasıl Ölçü Alınır?” videosuyla doğru bir şekilde alabilir ve web sayfasında fiyat teklifi tablosuna girerek fiyatı görerek satın alabilirsiniz. Aynı şekilde ürününüz kargoya teslim edildikten ve elinize ulaştıktan sonra “Nasıl Montaj Yapılır?” videosuyla sinekliklerinizi doğru bir şekilde monte edebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Plise Sineklik Üreticisi: Full Sineklik

Camlarınızın fotoğrafını sosyal medya üzerinden Fullsineklik’e atabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu süreçlerde yapamadığınız herhangi bir şey olduğu takdirde veya camlarınıza hangi sineklik sisteminin yapılmasının daha işlevli olacağını sormak için gerekirse görüntülü olarak Fullsineklik ile iletişime geçebilir, sorununuzu çözebilirsiniz.

Ataşehir’deki üretim atölyesinde üretimlerini yapan Fullsineklik, online olarak satmadığı sineklik çeşitlerini İstanbul’da oturan müşterileri için üretip monte etme hizmeti sunuyor. Müşterilerin diledikleri gibi üretim atölyelerini ziyaret edebileceklerini söyleyen Fullsineklik, ürünleri için 2 yıl garanti hizmeti sunuyor. Her türlü sorunuz ve cevabı için Fullsineklik’i web sayfasında bulunan telefon numaralarından arayabilir ya da sosyal medya hesaplarından mesaj atabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!