featured

Gaga Bulut Hapis Anılarını Anlattı: “Cezaevine Girdiğim İçin O Kadar Mutluyum ki, Allah’a Teşekkür Ediyorum”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Erkek çocuklarını para karşılığı öpüştürdüğü suçlaması ile cezaevine kapatılan Gaga Bulut hapis anılarını anlatırken göz yaşlarına boğuldu. Mutluluğu hem sözlerinden hem de vücut dilinden anlaşılan ünlü fenomen Gaga Bulut hapisten çıktıktan kısa bir süre sonra kendisini ifade edebilmek için Gaga Bulut Youtube kanalında bir video paylaştı.

Gaga Bulut Hapisten Çıktı mı | Gaga Bulut Hapis Anılarını Paylaşıyor

Türkiye’nin en ünlü fenomenlerinden biri olan Gaga Bulut öpüştürme videosu suçlaması ile gözaltına alınarak 17 yıl hapse çarptırılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda tahliye olan Bulut’un mahkeme sürecinin devam ettiği bilinmektedir. Ünlü YouTuber hapisten çıktıktan kısa bir süre sonra YouTube kanalında paylaştığı video aracılığı ile sevenleri ile buluştu. Çektiği videoda hem mutluluğu hem de yaşadığı olayların etkisinin yoğunluğu anlaşılan Gaga Bulut hapis deneyimlerini anlatırken gözyaşlarına engel olamadı.

1 – Gaga Bulut : “Cezaevine Girdiğim İçin O Kadar Mutluyum ki, Allah’a Teşekkür Ediyorum”

YouTube kanalında paylaştığı yaklaşık 20 dakikalık videoda cezaevine girdiği için mutlu olduğunu ifade eden Gaga Bulut, şaşırtıcı söylemlerde bulundu. Yayınlandıktan 2 gün sonra 54 bin kişi tarafından beğenilen videoda Gaga Bulut cezaevi anılarını anlatırken, hapse girdiği için Allah’a teşekkür ettiğini anlattı:

“Ben iyi ki cezaevine girmişim. Cezaevine girdiğim için o kadar mutluyum ki Allah’a teşekkür ediyorum. Her gün Allah’a minnettar olduğumu O’na en içten duygularımla ve dileklerimle söylüyorum. Yani iyi ki oraya girdim.”

2 – “Orası Beni İyileştirdi”

Cezaevi deneyimini aktarırken zaman zaman zorlukla konuşan ünlü fenomen, cezaevinin kendisine iyi geldiğini iddia etti. Cezaevinde iken kendisini fark etme ve tanıma fırsatı bulduğunu ifade eden Bulut o dönemi şu sözlerle aktardı:

“Yaptığım ahlaksızlıkları, dansları, o küfürleri, çıplaklığı, cinselliği… Yani cezaevine girince çok düşünecek zamanım oldu biliyor musunuz arkadaşlar? Çünkü orada kendinizle yalnız başınasınız ve hiçbir şeyiniz olmuyor yani. Bir bedeniniz, bir ruhunuz. Uzun bir süre kaldığınızda ne yazık ki onlar da sizi terk ediyor.

3 – “Dışarıda Sanki İçime Bir Şeytan Kaçmıştı”

Gaga Bulut hapishane süresince yaşadığı psikolojik değişimlerden bahsederken, Gaga Bulut’un tutuklandığı video ve görüntülerden rahatsızlık duymadığına dikkat çekmektedir. Hatta yaptığı paylaşımda, hapse girmeden önce “sanki içine bir şeytan kaçtığını ve yaptığı hiçbir şeyi göremediğini” ifade eden Bulut, yaptığı milyonlarca tıklama alan paylaşımlardaki hallerine “cinselliği kullanıp prim kasmalar” şeklinde yorumladı.

4 – Gaga Bulut Hapis Kararı İçin  “Hiç Pişman Değilim” Dedi

Gaga Bulut, cezaevine girmeden önce siyah poşetten elbise yaparak giydiği, küfürlü videolarını ve cinsel eğilimli videolarının doğru davranışlar olmadığını algıladığını ifade ederken,

“Cezaevine iyi ki girmişim. Orası benim aklımı başıma getirdi. Onun için hiç pişman değilim. Aksine minnettarım. Beni oraya sokan, beni yargılayan, yani herkese teşekkür ediyorum. ”

 diyerek cezaevinin kendisine getirdiği faydaları anlattı.

5 – Gaga Bulut “Ben Bunu Hak Ettim. Kendimden Utanıyorum, Midem Bulanıyor Hatta İğreniyorum”

Cezaevine girdikten sonra kendi kişiliğini gördüğünü ifade eden Gaga Bulut hapis anılarını anlatırken, cezaevinde daha olgun bir insan haline geldiğini aktardı. Bundan sonra önceki yaptığı şeyleri yapmayacağını “Asla” kelimesi ile vurgulayan genç fenomen, kendisinden iğrendiğini dile getirdi.

 “ Resmen benim yaptığım bir şaklabanlık, insanlık onuruna sığmayan ve insanlığın doğasına aykırı şeyler yapıyormuşum meğer ben. Onun için cezaevine girmem tabiki de iyi oldu. “

6 – “Ben Kimseye Taciz Tecavüz Etmedim.”

Gaga Bulut kendisi hakkında söylenen “pedofili, sapık, tecavüzcü, tacizci” suçlamalarını göz yaşları içerisinde kabul etmezken, kendisini savundu.

 “Ben kimseye taciz tecavüz etmedim. Ben elimi bile kimseye sürmedim. Ondan dolayı ben orayı daha fazla hak etmiyorum. Siz diyorsunuz ya “Tekrardan oraya girsin çıkmasın” işte “itiraz edeceğiz” falan filan. Siz emin olun orada 2 gün değil 2 saat bile kalamazsınız.”

7 – Gaga Bulut Hapis Kararının İlk Anlarını Anlatıyor

Buca cezaevine götürüldüğü ilk hapis anlarında “6 gün boyunca tuvalette yerde yattığını” ifade ederken, yatağının dahi olmadığını iddia etti. Buca Cezaevi’nde farelerin içinde yattığını iddia eden Bulut, hücre ismini de paylaştı. Cezasını en ağır şekilde çektiğini ifade eden ünlü YouTuber hatalarının bedelini ödediğini söyledi.

8 – Gaga Bulut Hapis Süresince Her Şeyini Kaybettiğini İddia Etti

Cezaevinde sağlığından olduğunu iddia eden Bulut, beslenemediğini söyleyerek sağlık hizmetlerinden faydalanamadığını açıklarken; travmatik bir süreçten geçtiğini söyledi. Kendisi yüzünden cezaevine giren kameramanı konusunda vicdan azabı çektiğini ifade eden Gaga Bulut, kameramanının hala cezaevinde olduğunu söyledi.

9 – Gaga Bulut Tekrar Hapse Girmekten Korktuğunu Söyledi

Gelecek aylarda yapılacak olan yeni mahkeme sürecinde tekrar hapse girmekten korktuğunu söyleyen Gaga Bulut, yayınladığı video için herkesten özür diledi. Yayınladığı videoyu neden çektiğini açıklarken, hata olarak gördüğü bu paylaşımın temelinde milyonlarca insan tarafından gördüğü yoğun ilgiyi belirtmektedir. Bir daha yapmayacağı konusunda “Asla” kelimesi ile seyircilerine söz veren Bulut, devlet büyüklerinden ve herkesten özür diledi.

10 – Pişman Olduğunu Söyleyerek Özür Diledi

Hem takipçilerinden hem de devlet büyüklerinden özür dileyen Bulut çok pişman olduğunu ifade etti. Özgürlüğün ve yaşamanın çok güzel bir şey olduğunu söyleyen ünlü YouTuber, elindekinin kıymetini anladığını söylerken, dost ve düşmanlarını da ayırt ettiğini belirtti.

11 – Yaptığım Her Şey Çocukluktu Diyen Bulut Bir Daha Aynı Hataları Yapmayacağına Söz Verdi

2 günde 54 bin kişi tarafından beğeni kazanan Gaga Bulut hapis anıları videosunda, daha önce yaptığı hataları “çocukluk” olarak nitelendirirken, bir daha aynı hatalara düşmeyeceğinin sözünü verdi. Cezaevindeyken 1.5 yıl boyunca sakinleştirici kullandığını ifade eden Bulut, sağlık sorunları ile boğuşmak zorunda kaldığını da belirtti. 

12 – Sosyal Medyadan “ Hapse Dönmesi İçin” Kampanya Düzenlenmemesini İstedi

Yaptığı hataların cezasını sonuna kadar çektiğini söyleyen Gaga Bulut hapis hayatının çok zor olduğunu anlatırken, tüm Türkiye’den sosyal medyada kendisi için hapse gönderilme konusunda kampanya düzenlenmemesi için adeta yalvardı.

13 – “Beni Pedofili İlan Etmeyin” Diyerek Şiddet Olayları Karşısında Yaptığı Paylaşımları Hatırlattı

Kendisi hakkında “pedofili” söylemlerinin olmasından rahatsız olduğunu ifade eden Bulut, cezaevine girmeden önce hayvan hakları, kadın cinayetleri ve çocuk ölümleri hakkında herkesten daha çok ses çıkardığını iddia etti. Sosyal medya paylaşımlarında köpek kılığına girerek hayvan haklarını savunduğunu hatırlatan YouTuber, hazırladığı ve yayımladığı öpüşme videosundan çok pişman olduğunu tekrarladı.

14 – Gaga Bulut : “Hayata Sıfırdan Başlayacağım. Hiçbir Şeyim Yok. Her Şeyimi Kaybettim”

Hapse girdikten sonra her şeyini kaybettiğini söyleyen Bulut, cezaevinde binlerce mektup geldiğini belirtti. Takipçilerden bir süreliğine kendisini toparlaması ve yeniden yayın hayatına devam etmesi için müsaade isteyen Bulut, çok ağır bir dönemden geçtiğini anlattı. Bir daha asla eski video tarzında içerikler üretmeyeceğini belirtti.

15 – Siyasi Parti Eleştirileri Konusunda “ Ben O Yaptığım Hiçbir Şeyi İsteyerek Yapmıyordum. Birileri Beni Buna Zorluyordu” Dedi

https://www.youtube.com/watch?v=iapsEH0bCV4

Gaga Bulut hapis anıları paylaşımlarının yer aldığı Youtube videosunda siyasi eleştiriler konusunda da asla bir daha yorum ya da paylaşım yapmayacağını dile getirirken, birilerinin kendisini zorladığını iddia etti. Artık kendisini zorlayan kişilerden de kurtulduğunu söyleyen Gaga Bulut,

 “Şu an temizim. Hayata yeniden başlıyorum. Şu an zaten hiçbiri arkamda değil. Sadece şunu bilin. Bazı muhalif kişiler benim üzerimden oyun oynuyorlardı. Algı yaratıyorlardı. ‘Sen çok cesaretlisin, sen şöylesin, sen böylesin’. Bana bunları yaptırıyorlardı. Benim aklım da öyle keskin değildi. Ben zaten ilkokul mezunuyum. Ben daha şu an liseye gidiyorum. Bana bunları yaptırıyorlardı. Ben 100 lira için yaptım biliyor musunuz bazı şeyleri? Artık kimsenin oyununa gelmeyeceğim. “

derken, konuşmasını takipçilerine olan sevgisini belirterek bitirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!