featured

Gaga Bulut Öldü mü | Gaga Bulut Kimdir | Gaga Bulut Hapisten Çıktı mı | Gaga Bulut Arda Bektaş Kavgasında Son Durum Ne?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaga Bulut öldü mü diye oldukça merak edilmektedir. Çünkü gündeme düşen yeni olaylar nedeniyle Bulut Altuğ hakkında öldü haberleri çıkmaktadır. Gaga Bulut gerçek adı Bulut Altuğ olan bir gençtir. Sosyal medya fenomeni ve youtuber olmak uğruna memleketi Van’dan İzmir’e gelip yerleşen Gaga Bulut öldü mü haberleri basına sıklıkla yansımaktadır. Ayrıca Gaga Bulut Arda Bektaş nedeniyle de gündemde yer etmektedir.

Günümüzde Bulut Altuğ, çarptırıldığı hapis cezası nedeniyle hapishanede bulunmaktadır. Ancak Gaga Bulut Arda Bektaş isimli sosyal medya fenomeni nedeniyle sıklıkla gündeme gelmektedir. Çünkü Arda Bektaş’ı tehdit ettiği öne sürülen Bulut Altuğ oldukça merak edilmektedir. Gaga Bulut kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularına internette cevap aranmaktadır.

Gaga Bulut Öldü Mü?

Gaga Bulut hakkında yakın zamanda Gaga Bulut öldü mü haberleri çıkmıştır. Bu sebeple de Gaga Bulut öldü mü araştırması internette sık yapılmaktadır. Özellikle de yaygın olarak kullanılan sosyal medya uygulaması olan Twitter’da Gaga Bulut’un öldüğü yönünde haberler çıkmış ve kısa süre içerisinde yayılmıştır. Ancak Gaga Bulut öldü mü yönündeki iddiaların herhangi bir doğruluk payı bulunmamaktadır.

Gaga Bulut öldü mü sorusunun yanıtı, sosyal medya takipçileri tarafından internet üzerinden yoğun olarak araştırılmıştır. Bu iddianın ortaya atılması sonrasında yetkili makamlardan herhangi bir resmi bir açıklama gelmemiştir ancak bu iddiaların ortaya atılmasından kısa bir süre sonra Arda Bektaş, Bulut Altuğ’un kendisini tehdit ettirdiği iddiasında bulunmuştur. Dolayısı ile Gaga Bulut hapis cezasını çekmeye ve yaşamaya devam etmektedir. Youtuber Bulut Aktuğ sıklıkla gündeme geldiği için internet kullanıcılarının Gaga Bulut kimdir, Gaga Bulut öldü mü araştırması yapmasına neden olmaktadır.

Gaga Bulut Kimdir?

Gaga Bulut gerçek ismi Bulut Altuğ olan sosyal medya fenomeni bir gençtir. Günümüz itibari ile henüz 23 yaşında olan genç, YouTube’da yüklediği aşırı videolar ile tanınmıştır. Ünlü olmak amacıyla ve ilgi çekmek adına yüklediği aşırılık dolu videolarla tanınan Bulut Altuğ hapis cezasını da bu içeriklerinden biri nedeniyle almıştır.

Daha fazla yorum almak ve daha fazla tık kazanmak uğruna canlı yayınlar açan, sosyal medya hesabından genel ahlaka aykırı içerikler üreten sanık Gaga Bulut, iki küçük erkek çocuğu cinsel istismara azmettirme suçuyla cezaevine gönderilmiştir. Çıkarıldığı mahkeme, genç fenomenin hapis cezası almasına 17 yıl olmak üzere karar verdi. Ayrıca Gaga Bulut Arda Bektaş tarafından da emniyete şikâyet edilmiştir. Günümüzde çocukları istismara yönlendirdiği için cezaevinde bulunan genç fenomen için Gaga Bulut öldü mü haberleri çıkmaktadır.

Gaga Bulut Nereli?

Gaga Bulut öldü mü araştırması yapan internet kullanıcıları, Gaga Bulut’un nereli olduğunu da merak etmektedir. Gaga Bulut video içeriklerinde aslen Van’lı olduğunu defalarca dile getirmiştir. Ailesinin Van’da yaşadığını belirten genç, ünlü olmak amacıyla Van’dan İzmir’e geldiğini de defalarca söylemiştir. İzmir’e ilk geldiğinde çeşitli işlerde çalıştığını söyleyen Bulut Altuğ, sosyal medya fenomeni olmak için aşırı videolar çektiğini ve YouTube’a yüklediğini defalarca dile getirmiştir. Ayrıca Gaga Bulut Bulut Altuğ, cinsel yönelimi nedeniyle ailesinin peşinde olduğunu ve onu öldürmek istediklerini de defalarca açıklamıştır. Daha fazla konuşulur olmak için Gaga Bulut Arda Bektaş ile polemiğe de girmiştir.

Gaga Bulut’un sosyal medya içeriklerinde ailesi tarafından tehdit edildiği bilgisi de yer almaktadır. Gaga Bulut, ailesinin kendisini cinsel yönelimi ve dış görünümü nedeniyle tehdit ettiğini ve hatta öldürmek istediklerini söylemiştir. Bu sebeple, fenomen hapse girmeden önce de Gaga Bulut öldü mü haberleri çıkmıştır. Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ, defalarca YouTube içeriklerinde ve Gaga Bulut instagram hesabında ağlayarak ailesel sorunlarını da dile getirmiştir. Genç fenomen, abileri tarafından infaz edileceğini de duyuruştur ve bu sebeple Gaga Bulut öldü mü sorusu internette sık sorulmuştur.

Gaga Bulut Neden Hapiste?

YouTube video

Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut’un hapse girmesi gündemdeki yerini almıştı. Gaga Bulut’un hapse girmesinden kısa bir süre sonra da Gaga Bulut öldü mü araştırması oldukça yoğun yapılmıştır. Çünkü Altuğ’un hapse girmesinin hemen sonrasında Gaga Bulut öldü mü haberleri sosyal medyada yayılmıştı. Gaga Bulut’un hapse girme nedeni ise yapmış olduğu bir sokak röportajı. Ayrıca Gaga Bulut Arda Bektaş tarafından da şikayet edilmiştir.

Gaga Bulut hapis cezasını, İzmir Kordon’da yaptığı bir sokak röportajı nedeniyle almıştır. Çünkü Bulut, iki erkek çocuğunu para vaadi ile öpüştürmek istemiştir. Küçük erkek çocuklarına, birbirlerini öpmeleri karşılığında para vereceğini söyleyen Gaga Bulut, bu hareketiyle toplumun tepkisini çekmiştir. Gaga Bulut öpüştürme videosu sosyal medyada yerini aldığı anda tepkileri toplamıştır.

YouTube video

Gaga bulut öpüştürme videosu sosyal medyada yayıldıktan sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapmıştır. Bakan Soylu, Twitter hesabından yayınladığı mesajda şu cümlelere yer vermiştir:

‘Çocuklarımıza cinsel içerikli tacizi yapıp, videoyu çekip yayınlayan kişiler Türk Polisi tarafından gözaltına alınmış. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’

Mesajını Twitter hesabı üzerinden paylaşmıştır. Gaga Bulut, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından hapis cezasına çarptırılmıştır. Genç sosyal medya fenomeni cezaevine girdikten sonra Gaga Bulut öldü mü haberleri çıkmaya başlamıştır. Günümüzde de Gaga Bulut Arda Bektaş kavgasının yankıları sürmektedir.

Gaga Bulut Öpüştürme Videosu

Gaga Bulut hapis cezasını çekmiş olduğu çocuk öpüştürme videosu nedeniyle almıştır. İzmir Kordon’da sokak röportajına çıkan Bulut Altuğ, bir grup çocuğun yanına giderek onlara para vaadinde bulunmuş ve 15 yaşından küçük iki çocuğun öpüşmelerini istemiştir. Gaga Bulut öpüştürme videosu sebebiyle aynı gün gözaltına alınmış, mahkemeye sevk edilmiş ve hapis cezasına çarptırılmıştır. Gaga Bulut youtube videosu oldukça tepki toplamıştır. Türkiye’de çok sayıda vatandaş başta olmak üzere sosyal medya fenomenleri de bu duruma tepkisini göstermiştir.

Gaga Bulut Kaç Yıl Yedi

Toplumun ilgisini çekmek ve sosyal medya fenomeni olmak uğruna hapis cezasına çarptırılan Gaga Bulut tam olarak 17 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. Gaga Bulut öpüştürme videosu nedeniyle, iki çocuğa yönelik olarak ‘cinsel istismara azmettirme’ suçundan yargılanmış ve 8’er yıl ceza almıştır. Ayrıca Gaga Bulut hapis cezasına 1 yıl da ‘müstehcen görüntüleri yaymak’ suçundan eklenmiştir.

Gaga Bulut Hapisten Çıktı mı

Gaga Bulut hapisten çıktı mi sorusu zaman zaman sosyal medyanın gündemine oturmaktadır. Ancak Gaga Bulut öldü mü haberleri gibi Gaga Bulut’un hapisten çıktığı iddiaları da gerçeği yansıtmamaktadır. Çocukları öpüştüren, para karşılığında erkek çocukları bir videoya çeken sosyal medya fenomeni Gaga Bulut 2019 yılında aldığı cezayla tutuklandı ve hala Gaga Bulut’un tutukluluk hali devam etmektedir. Bu nedenle de Gaga Bulut öldü mü haberleri çıkmaktadır.

Gaga Bulut Arda Bektaş Neden Kavga Etti

https://www.youtube.com/watch?v=PzfhuekwH8A

Arda Bektaş Gaga Bulut kavgası da gündeme sıklıkla gelmektedir. Sosyal medya fenomeni olan, yaptığı makyajlarla birlikte gündeme gelen Arda Bektaş ve Gaga Bulut arasında yaşanan ve hala etkileri hala devam eden bir olay bulunmaktadır. Gaga Bulut’la Arda Bektaş’ın yaptıkları paylaşımlar nedeniyle birbirine husumetli olması söz konusudur. Paylaşımları üzerinden bir dönem ikili arasında yaşanan kavga, hala sürmektedir. Gaga Bulut Arda Bektaş olayı daha farklı boyutlara ulaşmıştır. Gaga Bulut Arda Bektaş tarafından emniyete şikayet edilmiştir ve Arda Bektaş kendisi için koruma kararı çıkartmıştır

Gaga Bulut Arda Bektaş Olayı Nedir?

Gaga Bulut Arda Bektaş olayi eskilere dayanmaktadır. Gaga Bulut’un cezaevinden girmeden önce Arda Bektaş ile arasında tartışma yaşanmıştır. Sosyal medya paylaşımları üzerinden birbiriyle tartışan ikilinin kavgası hala devam etmektedir. Çünkü geçtiğimiz aylarda Arda Furkan Bektaş, cezaevinde bulunan Gaga Bulut’un kendisini tehdit ettiği iddiasında bulunmuştur. Arda Bektaş Gaga Bulut hakkında şikâyetçi olmuş ve de uzaklaştırma kararı aldırmıştır. Arda Bektaş’ın aldığını iddia ettiği tehdit mesajı ise şu şekilde:

‘Arda, Bulut’un ailesinden 4 kişi, yasağa rağmen yanlarında devlet memuru ile yola çıktılar seni bulmak için. Ben Bulut’un akrabasıyım, seni çok seviyorum ve bu mesajı yurtdışındaki akrabama attırıyorum. İzini buldular. Sana hesap sormaya geliyorlar. Ben de numaranı sana haber vermek için gizlice amcamın telinden aldım. İkametgâhının Kadıköy’de olup Nişantaşı’nda yaşadığına kadar öğrendiler. Kaç, saklan, ölüm yok. Ama kalıcı hasar yapacaklarını duydum. Kaç kurtar kendini.’

Gaga Bulut Son Hali

Son zamanlarda sosyal medya fenomeni Arda Furkan Bektaş paylaşımları nedeniyle de Gaga Bulut sıklıkla gündeme gelmektedir. Ayrıca Gaga Bulut öldü mü haberleri de sıklıkla sosyal medyada yer almaktadır. Ancak Gaga Bulut cezası nedeniyle hala cezaevinde bulunmaktadır. Ayrıca Gaga Bulut son hali ile de sosyal medya gündemine gelmiştir. Çıkan Gaga Bulut öldü mü haberleri üzerine, sosyal medyada Gaga Bulut’un son hali ve yeni fotoğrafları yer almıştır.

Gaga Bulut Arda Bektaş çekişmesi hala deva etmektedir. Gaga bulut cezaevinde cezasını çekmesine rağmen, Arda Furkan Bektaş tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle şikâyet edilmiştir. Gaga Bulut öldü mü haberlerinden daha çok internette Arda Bektaş ile olan kavgası araştırılmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!