featured

Geçmişten Bugüne Kenan İmirzalıoğlu Dizileri | En İyi Yapımlar ile Kenan İmirzalıoğlu Oynadığı Diziler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Best Model of Turkey yarışması ile bir anda Türkiye’nin en tanınan erkek ünlülerinden biri olan Kenan İmirzalıolu dizileri ile geçmişten bugüne büyük bir kitleye hitap etmeyi başarmıştır. Miroğlu karakteri ile gönüllere taht kuran yakışıklı oyuncu bir dönemin uzun kaşe mont modasını da Türkiye’de vazgeçilmez hale getirmiştir. Şimdi elinize kahvenizi alın, Kenan İmirzalıoğlu oynadığı diziler listemizi okumaya başlayın. İddia ediyoruz, bu liste sizi geçmişe götürecek!

En Güzel Kenan İmirzalıoğlu Dizileri

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu aşkına şahitlik ettiğimiz son yıllarda, yakışıklı oyuncunun içinde bulunduğu projeler de dikkat çekmeyi başarmaktadır. Zaman zaman Kenan İmirzalıoğlu Bir Zamanlar Çukurova araması ile Google’da gündeme gelse de ünlü oyuncu bu yapımda yer almamaktadır. Daha çok yenil nesil tarafından Murat Ünalmış ile karıştırılan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son dizisi Alef’tir. İşte, Kenan İmirzalıoğlu oynadığı diziler :

Deli Yürek ( 1998 -2002)Hayat Bağları (2000-2003)Alacakaranlık (2003-2005)Acı Hayat (2005-2007)Ezel (2009 – 2011)Karadayı (2012 -2015)Mehmed Bir Cihan Fatihi (2018)Alef (2019)

1 – Deli Yürek – Yusuf Miroğlu

YouTube video

Osman Sınav dizileri arasında önemli bir kült yapım haline gelen Deli Yürek, Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı diziler arasından en sevileni olmuştur. Hem çok duygusal hem de oldukça heyecanlı bir konu ile karşımıza çıkan bu yapım, yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ilk dizisi olarak kayıtlara geçmiştir. Mafya ile mücadele eden bir gence hayat veren yetenekli oyuncu, bu rolü ile Türkiye’nin her yerinden annenin evladı olmayı başarmıştır.

2 – Hayat Bağları – Kenan

YouTube video

Hayat Bağları, Kenan İmirzalıoğlu dizileri söz konusu olduğunda genellikle akla gelmeyen bir yapımdır. Yetenekli oyuncu, ikinci projesi olan Hayat Bağları dizisinde 3 sezon boyunca yer almıştır. Kendi ismi olan Kenan karakterine can  veren yakışıklı oyuncu bu aile dizisinde kendisine oldukça sakin bir rol bulmuştur. Eşinden ayrılan Nruhayat ve tanıştığı iki çocuklu adam Tevfik arasındaki sevginin işlendiği dizi, tipik bir aile komedisidir.

3 – Kenan İmirzalıoğlu Oynadığı Diziler : Alacakaranlık – Ferit

YouTube video

Kenan İmirzalıoğlu oynadığı diziler filmler listesinde önemli bir yere sahip olan Alacakaranlik dizisi, genç oyuncunun Uğur Yücel ile başrol aldığı tek yapımdır. Ferit Çağlayan karakteri ile yer aldığı bu önemli yapımda sıra dışı bir öyküye yer verilmiştir.

4 – Acı Hayat – Mehmet

YouTube video

Kenan İmirzalıoğlu dizileri listemizin 4. Sırasındaki bu yapım bir dönemin en önemli projelerinden biri olmayı başardı. Öyle ki dizinin yakışıklı karakteri Mehmet ile aşkı Nermin’in imkansızlıklarla dolu aşk hikayesine tüm Türkiye ağladı. Maddi zorluklar içerisinde birbirine deli gibi aşık olan iki gencin hikayesinin anlatıldığı dizi, en duygusal Kenan İmirzalıoğlu dizileri listesinde de kendisine yer buldu.

5 – Ezel – Ömer

YouTube video

Sevdiği kadının ihanetine uğrayarak hapse girmek zorunda kalan bir genç adamın hikayesinin anlatıldığı Ezel dizisi konusu ile büyük ilgi topladı. Eyşan ile yaşadığı imkansız aşk, Ömer’in hapisten çıktıktan sonra büyük bir plan ile kendisine tuzak kuranların peşine düşmesine neden olacaktır. Sevdiği kadına evlilik teklifi edeceği o büyük gün polisler tarafından tutuklanan Ömer, hayatının en büyük kazığını yemiş ve bundan sonra intikam için yaşamaya başlamıştır.

6 – Kenan İmirzalıoğlu Dizileri : Karadayı – Mahir Kara

YouTube video

İşlemediği bir suçun üzerine kalması nedeniyle hapse giren babasının intikamını almak isteyen Mahir Kara, bir dönem Türkiye’nin en önemli karakterlerinden biri olmayı başarmıştır. Hayatında hiç silah tutmamış bu adam bir anda kendisini suç örgütlerinin içinde, mafyalarla savaşırken bulacak ve gerçek aşkı bulduğunu da fark edecektir. Kenan İmirzalıoğlu dizileri arasında unutulmaz bir yapım olan Karadayı, yayınlandıktan uzun süre sonra internet dizi platformları aracılığı ile de sıklıkla takip edilmiştir.

7 – Tarih Temalı Kenan İmirzalıoğlu Dizileri : Mehmed Bir Cihan Fatihi – Mehmed

https://www.youtube.com/watch?v=AJ2JWboq_vk

Bu diziyi izlemeye başlayan hemen herkes Kenan İmirzalıoğlu nereli sorusunun cevabının Ankara olduğundan şüphe duymaya başlamıştır. Usta oyuncu öyle güzel bir oyunculuk yapmıştır ki İmirzalıoğlu’nun Fatih Sultan Mehmed döneminde yaşamış olduğundan şüphe edilmeye başlanmıştır. Türkiye’nin en kısa soluklu tarihi dizileri arasında yer alan bu yapım 1 sezondan fazlasına gidememiştir.

8 – Alef – Kemal

YouTube video

İnternet dizileri arasında kendisine yer bulan Kenan İmirzalıoğlu, Alef dizisi ile 2019 yılında seyirci karşısına çıkmıştır. Entellektüel bir polisiye türünde kurgulanmış bu dizide aşk, tarih ve aksiyon bir arada bulunuyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı filmler kadar heyecanlı bir yapım olan Alef bir cinayet ile başlayan kurgusu ile büyük ilgi topladı. İki dedektifin cinayetin peşinde koşarken yaşadığı zor  ve uzun süreç seyirciyi diziye dahil etmeyi başardı.

Hala devam eden Kenan İmirzalıoğlu dizileri arasında yer alan Alef günümüzün en sevilen polisiyeleri arasında olmaya adaydır. Bugünlerde yeni bir dizi projenin içerisinde yer alan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster programı sunucusu rolü ile de çok seviliyor.

Bonus : Kenan İmirzalıoğlu İlk Filmi Nedir?

YouTube video

Türkiye’nin en yakışıklı erkeği ödülüne layık görülen genç oyuncu Kenan İmirzalıoğlu filmler kategorisinde de önemli yapımlarda yer almayı başarmıştır. Türkiye’nin en karizmatik ünlüleri arasında sıklıkla yerini alan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu boyu ile de büyük ilgi toplamaktadır. Yakışıklı oyuncunun ilk filmi Deli Yürek: Bumerang Cehennemi projesidir. Filmde Kenan İmirzalıoğlu dizileri arasında önemli bir yere sahip olan Delik Yürek karakterlerinden Yusuf rolünü canlandıran oyuncu, çok sevilen dizinin sinema uyarlamasında da başrol oynamayı başarmıştır.

Kenan İmirzalıoğlu Filmleri Nelerdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan genç oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Ankara’da yaşayan bir ailenin Ankara’da doğmuş bir evladıdır. 18 Haziran 1974 tarihinde doğan yakışıklı oyuncu çok sayıda film projesinde de yer almıştır. Lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan genç oyuncu üniversiteden sonra oyunculuk sektörüne hızlı bir geçiş yapmıştır.  İşte, Kenan İmirzalıoğlu oynadığı filmler listesi:

Deli Yürek: Bumerang CehennemiSon Osmanlı Yandım AliKabadayıEjder KapanıYazı TuraUzun HikayeCingöz Recai

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!