featured

Gökçe Eyüboğlu Kimdir | Evlilik Hakkında Herşey Oyuncuları Arasında Olan Gökçe Eyüboğlu Hangi Dizilerde Oynamıştır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gökçe Eyüboğlu kimdir? Evlilik Hakkında Herşey Sanem olarak ekranlarda gördüğümüz Gökçe Eyüboğlu, şimdilerde magazin gündeminin en popüler isimlerinden biridir.

Güzelliği ile büyüleyen Gökçe Eyüboğlu’nun özel yaşantısı gözler önünde olmadığından, izleyicilerin büyük bir kısmı hakkında bilgi sahibi değildir. Gökçe Eyüboğlu kimdir? Gökçe Eyüboğlu hangi üniversite mezunu? Gökçe Eyüboğlu estetik yaptırdı mı? Gökçe Eyüboğlu’na dair tüm bilgilere yazımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gökçe Eyüboğlu Kimdir? Gökçe Eyüboğlu Kaç Yaşında?

Gökçe Eyüboğlu kimdir? 1 Ağustos 1983 doğumlu olan oyuncu, 38 yaşındadır. Aynı zamanda güzel oyuncu Aslan burcudur.

1- Gökçe Eyüboğlu Nereli? Gökçe Eyüboğlu Ailesi Kimdir?

Gökçe Eyüboğlu nereli konusunda net bir bilgi paylaşımı bulunmuyor. İstanbul doğumlu olan oyuncunun burada büyüdüğü bilinse de ailesinin kökeninin nerede olduğu bilgisi bulunmamaktadır. Magazinsel anlamda ekranlarda yer almaktan hoşlanmayan Gökçe Eyüboğlu ailesi hakkında da detay vermemeye gayret göstermektedir.

2- Gökçe Eyüboğlu Kardeşi Kimdir? Gökçe Eyüboğlu Ezgi Eyüboğlu Kardeş mi?

Gökçe Eyüboğlu kardeşi var mı oldukça merak ediliyor. Özellikle oyuncunun Eser Eyüboğlu ve Ezgi Eyüboğlu ile soyadı benzerliğinin bulunması, kardeşi ya da akrabası iddialarını güçlendiriyor. Ancak bu iddiaların tamamı asılsızdır. Gökçe Eyüboğlu’nun kardeşinin bulunmadığı bilinmektedir.

3- Gökçe Eyüboğlu Ne Mezunu? Gökçe Eyüboğlu Oyunculuk Eğitimi Aldı mı?

Gökçe Eyüboğlu ilk, orta ve lise eğitimine İstanbul’da devam etmiştir. Küçük yaştan beridir oyunculuk ile yakından ilgilenen oyuncu bu dönemde okulunun yıl sonu gösterilerinde oyunlar yazmıştır. Bunun yanı sıra çok küçük yaşta iken okullarının tiyatro kulüplerinde yer alarak, çeşitli tiyatro oyunlarında yer almıştır.

Üniversiteyi İstanbul’da Kamu yönetimi bölümünden mezun olarak tamamlayan oyuncu, ancak kariyerini oyunculuk üzerine şekillendirmek istemiştir. 2009 yılına gelindiğinde Akademi 35.5 Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimleri alarak, tamamen oyunculuğa yönelmiştir. Bu arada oyuncu Murat Atıl, Sungun Babacan gibi duayenlerden diksiyon, seslendirme üzerine eğitimler alarak seslendirme alanında da faaliyet göstermiştir.

4- Gökçe Eyüboğlu Dizileri Nelerdir? Gökçe Eyüboğlu Yalan Dünya Dizisinde Rol Aldı mı?

Gökçe Eyüboğlu dizileri nelerdir? Gökçe Eyüboğlu Mutluyduk belki de, Küçük prens müzikali, Bay kolpert, Havhavlarla Hevhevler adlı tiyatro oyunlarında yer almıştır. Oyuncu ilk olarak 2010 yılında Aşk ve Ceza dizisinde Pınar karakterine hayat vererek, dizi sektörüne adımını atmıştır.

YouTube video

2012 yılında Gökçe Eyüboğlu Yalan Dünya dizisinde kısa bir süre rol almıştır. 2015 yılında Evli ve Öfkeli projesinde yer alan oyuncu, 2 sezon bu dizide yer aldıktan sonra Kadın dizisine dahil oldu. 2017 yılında Kadın dizisinin Ceyda karakterini canlandıran oyuncu, bu dizi ile kariyerinin zirvesini gördü. 3 sezon dizide yer alan Gökçe Eyüboğlu dizinin final yapmasından sonra 2020 yılında Zümrüdüanka proje teklifini kabul etti.

Kadın dizisinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk kimdir, merak ediyorsanız bu yazıyı ziyaret edebilirsiniz. 

Deniz Akbaş rolüyle ekranlara yeniden geri dönüş yapan Eyüboğlu, dizinin reyting uğruna final yapması ile kısa bir süre sektöre ara verdi. Birkaç ay sonra, Evlilik Hakkında Herşey dizisi ile karşımıza çıkan oyuncu, bu dizide Sanem Cevher karakterine hayat veriyor.

Zeki, güçlü ve akıllı bir kadını canlandıran Gökçe Eyüboğlu, dizi henüz çok yeni olmasına rağmen dikkat çekmeyi başardı. Dizi bu başarılı oyuncuları sayesinde Salı günleri en çok izlenen diziler arasında yerini aldı.

5- Gökçe Eyüboğlu Eşi Kim? Gökçe Eyüboğlu Çocuğu Var mı?

Gökçe Eyüboğlu eşi kim sorusunu merak ediyorsanız, hemen söyleyelim. Gökçe Eyüboğlu’nun eşi Selçuk Öner Eyüboğlu’dur. Çiftin bu evliliklerinden bir çocukları bulunmamaktadır.

6- Gökçe Eyüboğlu Boyu ve Kilosu Nedir?

Gökçe Eyüboğlu kusursuz vücut hatları ile de fazlasıyla dikkat çekiyor. Kilo konusunda kontrollü olduğunu açıkça ifade eden oyuncu, kilo almamak adına düzenli spor yapmaya özen gösteriyormuş. Gökçe Eyüboğlu boyu 1.72 iken, kilosu 55’tir.

7- Gökçe Eyüboğlu Kimdir? Gökçe Eyüboğlu İnstagram Hesabı Nedir?

Gökçe Eyüboğlu İnstagram üzerinde oldukça aktif paylaşımlar yapmaktadır. Zaman zaman özel yaşantısını gözler önüne seren oyuncu, bazı zamanlarda sette yaşadıklarına dair paylaşımlarda da bulunmaktadır. Yaklaşık 260 bin takipçisi bulunan oyuncunun İnstagram hesabı @gokceeyuboglu şeklindedir.

8- Bonus: Gökçe Eyüboğlu Saç Modeli Nedir? Gökçe Eyüboğlu Burnu Estetik mi?

Gökçe Eyüboğlu özel yaşantısı dışında izleyicilerin merak ettiği iki farklı konuda bulunmaktadır. Bunlardan ilki oyuncunun burun estetiği yaptırıp yaptırmadığıdır. Burun estetiği yaptırdığını ifade etmekten çekinmeyen oyuncu, geçtiğimiz günlerde estetiksiz halini açıkça gösteren bir fotoğraf paylaşmıştı.

Bu fotoğrafı paylaşması hayranlarının cesareti yüzünden Gökçe Eyüboğlu’nu tebrik etmesine neden olmuştu. Evlilik Hakkında Herşey dizisine başladıktan sonra farklı bir imaj ile ekranlara geri dönem oyuncunun saç modelinin ne olduğu ise merak konusu haline geldi.

Bu dizide saçlarını uzun bırakan ancak en arka kısmını kısacık kazıtan Gökçe Eyüboğlu çok beğenildi. Saçının modelinin isminin ne olduğu bilinmese de oyuncunun bu saç modelini yakın zamanda moda edeceğine kesin gözü ile bakılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!