featured

Caner Cindoruk Kimdir | Caner Cindoruk Eşi Kimdir? Caner Cindoruk Çocuğu Var mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Caner Cindoruk kimdir? Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı Caner Cindoruk, son günlerde magazin gündeminde fazlasıyla yer almaya devam ediyor. Uzun yıllardır dizi sektöründe yer alan ve başarılı projelerle tanıdığımız oyuncu, şimdilerde Yandaki Oda dizisine dahil oldu.

Sıcak bir aile dizisiyle ekranlarda göreceğimiz Caner Cindoruk kimdir? Peki Caner Cindoruk kaç yaşında? Caner Cindoruk eşi kim? İşte, tüm merak ettikleriniz ve yanıtları…

Caner Cindoruk Kimdir? Caner Cindoruk Kaç Yaşında?

Caner Cindoruk kimdir? 17 Nisan 1980 doğumlu olduğu bilinen Caner Cindoruk kaç yaşında sorusuna 44 yanıtı verilebilecektir. Oldukça genç ve fit bir görünüm sunan oyuncu, yaşı ile hayranlarını hayrete düşürüyor.

1- Caner Cindoruk Biyografi | Caner Cindoruk Hangi Üniversite Mezunu?

Caner Cindoruk kimdir? Sevilen oyuncu, 1980 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir.  Caner Cindoruk nereli? Adana’da dünyaya gelen oyuncunun aslen buralı olduğu bilinmektedir. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamlayan oyuncu, ailesinin de etkisi ile tiyatroya yönelmiştir. Bu sebeple Çukurova Üniversitesi Tiyatro bölümünü okuyan oyuncu, okuldan mezun olduktan sonra kariyeri de resmen başlamıştır.

YouTube video

İlk olarak Adana tiyatrolarında yer alan oyuncu sonra diğer illerdeki pek çok tiyatroda da yer almıştır. Uzun bir süre tiyatro kariyerine devam eden oyuncu sonrasında, dizi projelerine yönelmiş ve kariyerini bu alanda sürdürme kararı almıştır.

2- Caner Cindoruk Boy Kilo Bilgisi Nedir?

Caner Cindoruk’un boy bilgisi 1.85 kilosu ise 74 olarak paylaşılmıştır. Oyuncu düzenli spor yaparak ve sağlıklı beslenerek kilo kontrolünü sağlayabildiğini paylaşmaktadır.

3- Caner Cindoruk Annesi ve Babası | Caner Cindoruk Ailesi Kimdir?

Caner Cindoruk ailesi aslında birçok insan tarafından tanınmaktadır. Caner Cindoruk kimdir kimin oğludur oldukça merak ediliyordu. Annesi Müşerref Cindoruk, babası ise Zafer Cindoruk’tur. Oyuncunun babası çocuk öykü kitaplarının yazarı olmakla birlikte iki kez Orhan Kemal öykü ödülüne layık görülmüştür.

4- Caner Cindoruk Kardeşi Var mı?

Yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk kimdir? Oyucunun kardeşlerinin kim olduğu da araştırma konusu oldu. İki kardeşi bulunan oyuncunun her iyi kardeşi de oyuncudur. Oyuncunun kardeşi Münir Can Cindoruk, Babalar ve Evlatlar adlı film projesinde yer alarak adından söz ettirmiştir. Sonrasında ise kısa bir dönem Elkızı dizisinde bulunmuştur.

Oyuncunun diğer kardeşi Taner Cindoruk ise, ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol almıştır.  Daha sonrasında oyuncu birçok dizi ve tiyatro projesinde yer alarak başarılı kariyerini sürdürebilmiştir. Kısacası üç kız kardeşte dizi sektörünün sevilen ve tanınan yüzlerindendir.

Peki, Erdal Cindoruk ile Caner Cindoruk akrabamı? Evet ikili amca yeğendir. Öncelikle Erdal Cindoruk, sonrasında ise Caner Cindoruk dizi sektörüne adını altın harflerle yazdırmayı başarmıştır.

5- Caner Cindoruk Dizileri | Yaprak Dökümünde Caner Cindoruk Hangi Rolde?

Caner Cindoruk dizileri ile başarılı oyunculuğunu gözler önüne sermiştir. Caner Cindoruk nasıl keşfedildi sorusuna Yaprak Dökümü ile desek yanlış olmaz.  Caner Cindoruk Yaprak Dökümü adlı dizide canlandırdığı Nazmi karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Caner Cindoruk kimdir denildiğinde başka projelerde göze çarpıyor. Oyuncu Yaprak Dökümü öncesinde 2007 yılında Kara Güneş ve Geç Gelen Bahar projelerinde yer almıştı. Hanımın Çiftliği adlı dizide Özgü Namal ile oynadığı başrolde, büyük beğeni toplamıştı.

Bu dizi onun kariyerindeki basamakları hızlı bir şekilde tırmanmasını sağlamıştı. Caner Cindoruk Firar, Ateş Altında Aşk, Aramızda Kalsın gibi dizi projelerinde de yer almıştır. Bir dönem ekranlara ara veren oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mustafa Paşa karakterine hayat vermiştir. 2017 yılında kabul ettiği Kadın projesi, sonrası 2 sezon Sarp Çeşmeli rolünü oynamıştır.

Sonrasında Ayça Ayşin Turan ile başrollerini paylaştığı Zemheri dizisi ise reytinglerde aradığı başarıyı yakalayamaması nedeniyle kısa süre sonra final yapmıştır.

Caner Cindoruk kimdir? Sevilen oyuncumuzun son dizisi ise Sadakatsiz olmuştur. Aldatan bir kocayı canlandıran oyuncu, izleyicilerin sert sözlerine maruz kalsa da başarılı ve gerçekçi oyunculuğu ile takdir toplamıştı. Sadakatsiz dizisinin Asya’sı Cansu Dere kimdir bilgi almak için tıklayınız.

6- Caner Cindoruk Evlimi? Caner Cindoruk Çocuğu Var mı?

Peki, Caner Cindoruk evlimi? Oyuncu hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Ayrıca oyuncunun evlilik dışında kimseden bir çocuğu da bulunmamaktadır. Yakışıklı oyuncu yakın zamanda Selin Şekerci ile 2 yıllık bir beraberlik yaşamıştı. Çiftin evlenmesine neredeyse kesin gözü ile bakılıyordu. Ancak çift yakın zamanda ilişkilerini sonlandırarak, arkadaş kalmayı tercih etmişlerdi.

7- Caner Cindoruk Sevgilisi Var mı?

Caner Cindoruk kimdir araştırmaları göz önünde olan ilişkisi nedeniyle bir hayli popüler olmuştu. Oyuncu yukarıda da belirttiğimiz gibi son olarak Selin Şekerci ile birlikteydi. Çift söylentilere göre Cindoruk’un aldatması sebebiyle ilişkilerini bitirme kararı almış.

Sosyal medyada viral olan söylentilere göre, Cindoruk kendinden yaşça küçük bir kadına görüşme talebinde bulunarak mesaj atmış. Mesaj atılan kişi ise bu yazışmaları sosyal medyada ifşa etmiş. Bu ifşa sonrası arası bozulan çift ise ayrılık kararı almış.

Ancak günümüzde sosyal medya komplolarının hayli yaygın olması nedeniyle bu bilginin doğru olup olmadığı şüphelidir.. Şimdilerde ise yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk sevgilisi var mı yok mu sorusu cevapsız kalmaktadır. Bugünlerde Caner Cindoruk ile ilgili magazin dünyasına yansımış yeni bir beraberlik bilgisi bulunmamaktadır.

8- Caner Cindoruk Yandaki Oda Dizisinde mi Oynuyor?

Caner Cindoruk Kimdir | Caner Cindoruk Eşi Kimdir? Caner Cindoruk Çocuğu Var mı?
Caner Cindoruk Kimdir | Caner Cindoruk Eşi Kimdir? Caner Cindoruk Çocuğu Var mı?

Caner Cindoruk kimdir diye araştıranlara yeni bir müjde verelim. Caner Cindoruk’u çok yakında Yandaki Oda dizisinde göreceğiz. Bu dizide başrol karakterlerinden birine hayat verecek olan oyuncu, yine hayran kitlesini heyecana boğacak. Dizide Fikret karakterine hayat veren Cindoruk, ikinci kez evlenen bir adamı canlandırıyor. Çocukları ve annesiyle yaşayan bu adamın, evleneceği kadında çocukları ve sorunlu bir annesi olan birisidir.

Oldukça kalabalık bir aileye evrilecek bu çifti zorlu, eğlenceli ve bir o kadar sıra dışı günler bekleyecektir. İki farklı fragmanı yayınlanan dizinin Mart 2024 itibariyle yayın hayatına başlaması bekleniyor. Star Tv’nin sevilen dizilerinden olmaya aday bu dizinin günü ve diğer detayları henüz netlik kazanmadı.

9- Caner Cindoruk İnstagram Hesabı Nedir?

Caner Cindoruk sosyal medya hesaplarından oldukça aktiftir. Hem özel yaşantısı hem de set günleri ile ilgili paylaşımlarda bulunan Caner Cindoruk İnstagram hesabında tam 1.1 milyon takipçi kitlesine sahiptir. Oyuncunun İnstagram hesabına @canercindoruk nickname ile ulaşılabilecektir.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!