featured

Göz Altı Morluğu Nasıl Geçer? En iyi 7 Kremle Morluklara Elveda!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göz altı morlukları bu sorunu yaşayan herkesin kabusu. Destek ürünleri kullanmadan geçmeyen morluklara 7 en iyi krem tavsiyesi ile çözüm getiriyoruz. İşte, detaylar!

Göz Altı Morlukları

Çevresel faktörler, yanlış beslenme alışkanlıkları ve stres gibi unsurlar göz altı morlukları sorununu tetikliyor. Özellikle kadınlar da çok fazla görülen morluklar bir süre sonra rahatsız edici boyutlara ulaşıyor. Biz de sizler için bu morluklara neler iyi gelir araştırdık, bulduk. Haydi başlayalım!

1. Fenomenlerin Tavsiyesi: Origins Ginzing Eye Cream

Konu göz altı morlukları olunca akıllara hemen Origins Ginzing Eye Cream geliyor. Üstelik bu krem birçok fenomeninde tavsiyesi. Özellikle son zamanlar da adını sıklıkla duymamız da bundan kaynaklanıyor. Meşhur Kore ginsengi içeren krem barındırdığı kahve çekirdeği özü ile de göz çevresine enerji vererek yorgunluk izlerini siliyor. Koyu morlukları hedef alan krem nemlendirme konusunda da oldukça iddialı. Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

2. 15 Günde Etki Ediyor: Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex

En sevilen kremlerden biri olan Advanced Night Repair Eye göz çevresine aydınlık vermesiyle ünlü olan bir krem. Göz çevresini onaran ve yaşlılık belirtileri ile savaşan ürün oldukça iddialı. Tam 24 saat boyunca nemlendirme vadeden krem, koyu halkalar ile en iyi şekilde savaşmayı da ihmal etmiyor. Alanında oldukça iddialı olan bu kremi buradan satın alabilirsiniz.

3. Renk Açıcı Herbaderm Göz Altı Torba ve Morluk Karşıtı Göz Altı Kremi

Herbaderm göz altı kremi içeriğinde bolca C vitamini barındırıyor. En sevilen kremlerden biri olan Herbaderm cildin rengini açarken sıkı ve genç bir görünüm vadediyor. Morluklarınız için bu kremi kullanmak isterseniz ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

4. Blogger Gözdesi Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

Dermatolog onaylı olan göz kremi kendi alanında oldukça iddialı ve bloggerlar tarafından da sevilen bir ürün. Yoğun nemlendirme özelliği göz çevresine aydınlık verirken aynı zamanda morluklar ile savaşarak genç bir görünüm kazandırıyor. Eğer siz de bıktım bu morluklardan! Diyorsanız buraya tıklayarak kremi satın alabilirsiniz. Ha unutmadan, ürün içerdiği avokado sayesinde göz çevresinde ipeksi bir his bırakıyor.

5. Metal Aplikatörlü: La Roche-Posay Pigmentclar Yeux Göz Bakım Kremi

Göz altı kremleri deyince akla ilk gelen isim olan La Roche-Posay Pigmentclar Yeux alanın gerçekten en iyisi. İçerisinde ki kafein ekstresi göz altı maviliklerini ve morluklarını geçirmede ciddi derecede başarılı. Metal aplikatörü de göz çevresine ferahlık veriyor. Bazı kullanıcılar bu üründen sonuç almak için çok uzun süre kullanılması gerektiğini söylese de kremin seveni çok. Satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.

6. Vichy Mineral 89 Kaynaklı Hyaluronik Asit ve Saf Kafeinli Göz Kremi

Hyaluronik asit içeren krem bu özelliği ile rakiplerinin bir adım önüne geçiyor. Özellikle hassas ciltlerin kullanımına uygun olan Vichy göz kremi, göz altı torbaları ve morlukları ile savaşırken ince mimik çizgilerine de iyi geliyor. Bazı kişiler de yağlanmaya neden olduğu söylesen de bunu kullanmadan bilmezseniz. Ürünü denemek, incelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.

7. Hafif Formüllü Clinique All About Eyes Eye Cream

Göz makyajının kalıcılığını da arttıran Clinique Eye Cream hafif içeriği ile kullanıcıların beğenisini topluyor. Göz altı morlukları nasıl geçer, sorusunun ilk cevaplarından biri kesinlikle bu krem olabilir! İçinde bulundurduğu üzüm ve dut kökü ekstreleri göz çevresine derinlemesine bakım yapıyor. Kremi satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Göz altı morluklarına iyi geldiği bilinen kremleri sizler için paylaştık. Eğer göz altı kırışıklığına ne iyi gelir merak ediyor iseniz  buraya, göz yorgunluğuna ne iyi gelir, yazısına ulaşmak içinse buraya tıklayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!