featured

Güvenli Alışverişe Adım Atın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun yıllardır hayatımızda olan online alışveriş son bir yılda yaşadığımız pandemi nedeniyle hiç olmadığı kadar popüler hale geldi. İnsanların evde kalmak istemesi, mağazaların daha kısıtlı şartlarda çalışması gibi nedenlere bağlı olarak her sektör için online alışverişe ilgi fazlasıyla arttı. Bu nedenle neredeyse tüm markalar ağırlığını online mağazalarına vermeye başladı ve buna devam ediyor. İleri vadeli öngörülere bakıldığında bunun pandemi sonrasında da devam edeceği, giderek fiziksel mağazaların yerine geçeceği fikri sıkça dillendiriliyor.

Evinizde Güvenli Alışverişin Tadını Çıkarın

Evde oturduğumuz yerden alışveriş yapmak çok keyifli, çok rahat. Beğendiğimiz her şeyi birkaç tıkla satın alabiliyor, istediğimiz adrese teslim ettirebiliyoruz. Sonrasında ise beğenmezsek yine iade ya da değişim yapabiliyoruz.

Evinizde rahatça alışveriş yapabileceğiniz, güvenle sipariş oluşturabileceğiniz firmaların başında tozlu.com geliyor. Yeni birçok markanın aksine uzun yıllardır online alışveriş hizmeti veriyor. Fiziksel mağaza kuruluşlarıyla yola çıkan markamız; kısa süre sonra e-ticaret sitesini aktif etmiş ve Türkiye’nin ilk online mağazaları arasında ilk sıralarda gelmektedir.

Kurulduğu günden bu yana kaliteyi uygun fiyatlarla müşterisiyle buluşmayı hedefleyen tozlu.com yıllardır bu çizgide devam etmektedir. Geniş kategori yelpazesi, her bütçeye uygun ürünleri ile dikkat çeken firmalar arasında yer alıyor. Gelin markamızı ve ürünleri biraz daha yakından inceleyelim.

Aradığınız Her Şey Tozlu ‘da

Tozlu.com bir kişinin tüm ihtiyacını yerine getirecek ürünleri toparlayıp satışa sunuyor. Giyim, ayakkabı, elektronik ürünler, ev dekorasyonu ve ev tekstili gibi çok geniş ürün gamına sahip. Giyim modellerinde sezonun en trend parçalarını en iyi fiyatlarla sizinle buluştururken yüzlerce alternatif tasarıma da yer vermeyi ihmal etmiyor. Tüm giyim tarzına hitap eden tasarımları bulabilmeniz mümkün. Spor giyim , casual giyim, klasik giyim… Tümüne uygun yüzlerce renk ve desene sahip model bulabilirsiniz.

Kombinlerin tamamlayıcısı ayakkabı ve çanta kategorisi de iddialı ürünlere sahip. Spor ayakkabılar  , stilettolar , günlük ayakkabılar  , botlar  , çizmeler  … Farklı ve sağlıklı materyallerle hazırlanmış yüzlerce ürüne ev sahipliği yapıyor. Tüm ürünlerinde ayak sağlığı ön planda tutuluyor ve buna uygun şekilde seçimler yapılıyor.

İyi ve güzel tasarımın uygun fiyata bulunması neredeyse imkansızken tozlu.com tesettür giyimde bunu başaran nadir firmalar arasında. Tesettür kategorisindeki tüm ürünlerde aradığınız klasikleşmiş çizgilerin dışında yüzlerce model bulabilirsiniz.

İç giyim  ve ev giyim ürünleri de pandemiyle birlikte hayatımızda büyük yer kaplayan parçalardan oldu. Eskisinden çok daha sık alışverişi yapılan bu ürünlerde de birbirinden şık ve çekici modeller yer almakta. Bunlar dışında kozmetik, kişisel bakım, aksesuarlar, küçük ev aletleri, nevresim takımları, havlu gibi bir evin tüm ihtiyacını karşılayacak ürünler de tozlu.com ‘da mevcut. 

Online alışverişte en büyük çekincelerden birisi kredi kartı ile ödeme aşamasında oluyor. Kredi kartı ile alışveriş tamamlama aşamasında kafalara kartın bilgileri kopyalanır mı, kartımdan fazla çekim yapılır mı, ürün gerçekten gönderilir mi gibi yüzlerce soru geliyor. Tozlu.com üst düzey güvenlik önlemleri ile birlikte bu soru işaretlerini kafalardan siliyor. Girdiğiniz kart bilgileri firmamız dahil asla üçüncü kişilerle paylaşılmaz.

Telefon numaralarınız, isminiz, mail adresiniz ve teslimat adresleri birden fazla güvenlik sağlayıcıları ile birlikte korunur. Tüm bunlara rağmen yine de kredi kartı ile alışveriş yapmak istemiyor olabilirsiniz ya da kartınız bulunmuyor olabilir. Bunun için de eft, havale ya da kapıda ödeme seçeneklerinden birini kullanarak sipariş verebilirsiniz. Ürünü kapınıza kadar getiriyor, isterseniz nakit isterseniz de mobil pos cihazı sayesinde kartınızla ödeyebiliyorsunuz.

‘u ziyaret etmeyi unutmayın.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!