featured

Hamza Yazıcı Kimdir | Camdaki Kız Dizisi Tako Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hamza Yazıcı kimdir? Camdaki kız dizisinin Tako’su Hamza Yazıcı, şimdilerde magazin gündeminde sıkça bahsedilen ünlülerden yalnızca bir tanesidir. Daha önce Çok Güzel Hareketler Bunlar, Güldür Güldür Show gibi eğlence programlarından tanıdığımız Hamza Yazıcı, Camdaki kızda Tako karakteri ile de bir hayli beğeni topladı. Peki, Hamza Yazıcı kimdir? Hamza Yazıcı kaç yaşında?

Hamza Yazıcı Kimdir? Hamza Yazıcı Kaç Yaşında?

Hamza Yazıcı kimdir? Son olarak Camdaki Kız dizisinde yer alan Hamza Yazıcı yaş bilgisinin 29 olduğu bilinmektedir. Şubat 1992 doğumlu olan oyuncu kısa boyu sebebiyle yaşını katiyen göstermiyor.

1- Hamza Yazıcı Boyu Kaç? Hamza Yazıcı Boyu Neden Kısa?

Hamza Yazıcı boyu 128 cm olarak paylaşılmıştır. Peki, Hamza Yazıcı boyu neden kısa? Hamza Yazıcı’nın çocuklukta geçirdiği bir hastalık sonucunda cüce kaldığı ve gelişimini tamamlayamadığı bilinmektedir. Bu nedenle boyu uzamamış ve kısa kalmıştır. İstanbul’da doğan büyüyen oyuncu kısalığı hiç sorun etmediğini de ifade ediyor.

2- Hamza Yazıcı Nereli?

Hamza Yazıcı İstanbul’da doğmuş büyümüştür. Ancak oyuncunun babası ve annesinin Antakyalı olduğu bilinmektedir. Oyuncu yaşamının büyük çoğunluğunu İstanbul’da geçirmiştir.

3- Hamza Yazıcı Annesi Kimdir? Hamza Yazıcı Babası Kim?

Hamza Yazıcı annesi kimdir konusu da oldukça merak ediliyor. Oyuncunun ailesinin kim olduğunun merak edilmesinin esas nedeni ise oyuncunun annesi ya da babasının da cüce olup olmadığını öğrenmektir. Paylaşılan verilere göre oyuncunun annesi ve babası cüce değildir. Hamza Yazıcı küçüklükte yaşadığı ciddi bir hastalık sonrası gelişimini tamamlayamamış, kemik ve boy gelişimi yarıda kalmıştır.

4- Hamza Yazıcı Ailesi Kim? Hamza Yazıcı Kardeşi Var mı?

Hamza Yazıcı ailesi kim konusunda hiçbir bilgi kaynağı bulunmamaktadır. Oyuncunun kardeşi olduğuna dair bir bilgi ya da fotoğraf paylaşımı bulunmamaktadır.

5- Hamza Yazıcı Hangi Üniversite Mezunu? Hamza Yazıcı Oynadığı Diziler Neler?

Hamza Yazıcı ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Lise eğitimi sonrasında oyuncu hayalini kurduğu oyunculuğa yönelmiştir. Bunun için belli başlı kurumlardan oyunculuk eğitimi almıştır. Özellikle BKM Mutfak ekibiyle çalışması sonrasında tanınan isimlerden biri haline gelmiştir. Oyuncu ilk kez 2005 yılında Çılgın Kamp dizisinde rol almıştır.

YouTube video

Bu proje sonrasında sevilen Hamza Yazıcı, Piyasadan Büyük Alacağımız Var ve Kolonya Cumhuriyeti gibi filmlerde rol almıştır. 2019’da Organize İşler filminde yer alan oyuncu, bu film sonrasında Camdaki Kız projesini kabul etmiştir. Dizinin orijinalinde yer almayan Tako, renkli bir karakter olması nedeniyle kısa zamanda fazlasıyla sevildi. Camdaki Kız dizisi hakkında bilgi almak için tıklayınız.

6- Hamza Yazıcı Evli mi? Hamza Yazıcı Çocuğu Var mı?

Hamza Yazıcı evli mi? Sevilen oyuncu hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Bir ilişkisinden meydana gelen bir çocuğu da bulunmamaktadır. Oyuncu evlilikten korkmadığını, doğru insanı bulduğu takdirde evlenebileceğini ifade edebilmektedir.

7- Hamza Yazıcı Sevgilisi Kim?

Hamza Yazıcı geçtiğimiz günlerde bir hayli üzülmüştü. Bilindiği üzere Hamza Yazıcı sevgilisi, Şenay Forbes’tir. Oyuncu bir süredir sosyal medya üzerinden sevgilisi ile sıkça paylaşımlarda bulunuyor. Bu paylaşımlar sosyal medyada iğrenç diyebileceğimiz yorumların yapılmasına neden oldu. Güzel ve alımlı bir genç kadın Şenay Forbes’in, Tako ile beraberliği tamamen para ve şöhret nedeniyle olduğu iddia edilmişti. Bu duruma bir hayli kırgın olduğunu belirten Hamza Yazıcı, yapılan yorumlar hakkında söylemlerde bulunmaktan da kaçınmıştı.

8- Hamza Yazıcı Ayrıldı mı? Hamza Yazıcı Çghb Neden Ayrıldı?

Bilindiği üzere Camdaki Kız dizisinin Tako’su, Hamza Yazıcı Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Güldür Güldür Show gibi eğlence programlarında yer almıştır. Aldığı tiyatro eğitimleri sonrasında bu alanda da oldukça başarılı bir oyunculuk sergileyen Hamza Yazıcı, ÇGHB’den dizi sebebiyle ayrılmak durumunda kalmıştır. Hamza Yazıcı, set günlerinin oldukça yoğun geçmesi sebebiyle, skeçlere vakit ayıramadığını ve bu programdan ayrılmak durumunda kaldığını belirtmektedir.

9- Hamza Yazıcı Kimdir? Hamza Yazıcı İnstagram Hesabı Nedir?

Hamza Yazıcı kimdir? Hamza Yazıcı renkli karakteri ve kişiliği sayesinde birçok kişinin gönlünde taht kurabilmeyi başarmıştı. Oyuncu sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanarak, hayranları ile irtibat kurabilmeye çalışmaktadır. Hamza Yazıcı İnstagram hesabı üzerinden 300 bin takipçi kitlesine sahiptir. Oyuncunun İnstagram hesabına ulaşmak isteyen kişiler ise platform üzerinden @hamza_yazici şeklinde arama yapabileceklerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!