featured

Havlularda Çamaşır Suyu ile Desen Yapma

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çamaşır suyu ile desen yapma noktasında yeni bir uğraş olarak banyo ve el havluları üzerine istediğiniz deseni verme imkanı sunar. Aynı zamanda geri dönüşüm fikri ile size yeni bir havlu kazandıran hobi olarak yapabileceğiniz bir uğraş.

“Havlularım modelli dursun, elimde uğraşım olsun” diyorsanız farklı boyutlardaki havlularınıza farklı kalıplarla şekiller vererek evinize harika dekor havlular kazandırabilirsiniz. Yapımı oldukça kolay olmakla birlikte maliyeti de azdır.

Yapacağınız işlemle banyo ve el havluları üzerine istediğiniz deseni uygulayabilirsiniz. Havlularınıza yeni bir görünüm kazandırarak sıradanlığın dışına çıkacaksınız ve yeni şeyler üretmenin heyecanını yaşayacaksınız.

Çamaşır Suyu ile Desen Yapma

Çamaşır suyu ile desen yapma işlemi oldukça basit ve ekonomiktir. Yapmanız gereken havlunuzu tercih etmeniz ve kullanacağınız kalıbınızı seçmeniz. Banyo ve el havlularının üzerine istediğiniz deseni uygulayabilirsiniz. Bu çalışmadaki yardımcılarınız ise kurabiye kalıpları ve bir şişe çamaşır suyu…

Zorluk Derecesi: KolaySüre: 30 dakikaMaliyet: 20 TL

Malzemeler

Farklı boylarda havluÇamaşır suyuKurabiye kalıpları (metal ya da plastik)Uygulama tabağıKağıt bantEldivenMaske

Çamaşır Suyu ile Desen Yapma | Çamaşır Suyu İle Baskı

Çamaşır suyu ile desen yapma işlemine geçmeden önce havlunuzu düz bir zemine yerleştirin ve kağıt bant yardımı ile havlunuzun kenarlarını yüzeye sabitleyin. Çamaşır suyu ile baskı işlemine başlamadan önce mümkünse odanızın camını açın ve hava girmesini sağlayın. Eldiveninizi ve maskenizi takarak kendinizi kimyasala karşı koruma altına alın. Alerjik durumlara karşı tedbirli ve dikkatli olun.

İşlemimize kaldığımız yerden devam edelim. Uygulama tabağınıza çamaşır suyunu dökün. Havlumuzda olmasını istediğimiz kurabiye kalıbını seçtikten sonra kurabiye kalıbınızı çamaşır suyuna batırın ve dikkatli bir şekilde havlunuzun üzerine baskınızı yapın.

Farklı boylarda olan havlularınıza istediğiniz şekilleri baskı yaparak havlularınıza yeni bir model katmış olacaksınız ve banyolarınıza yeni bir hava katacaksınız. Sıradanlığın çıkacak ve yeni şeyler üretmenin keyfini yaşayacaksınız.

Çamaşır suyu ile desen yapma işleminiz bittikten sonra yapmanız gereken şey havlularınızın kurumasını beklemek. Kuruma işleminden sonra ortaya birbirinden güzel desenlerin çıktığını göreceksiniz ve havlularınızı kullanmak için sabırsızlanacaksınız. Küçük dokunuşlarla büyük heyecanlar yaşamak ve evinize dekor katmak sizin elinizde.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!