Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazar Ergüçlü Kimdir | İnci Taneleri Dizisinin Dilber’i Hazar Ergüçlü Nasıl Ünlü Oldu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazal Ergüçlü kimdir? Hazal Ergüçlü İnci Taneleri adlı dizinin tanıtımının paylaşılması ile yeniden gündeme düştü. Oldukça farklı bir rol ve görünüm ile hayranlarını şaşırtan Hazar Ergüçlü kimdir? Hazal Ergüçlü yaş bilgisi nedir? Hazal Ergüçlü dizileri nelerdir? Pek çok sorunun yanıtını yazımızda bulabilirsiniz. O halde, gelin başlayalım!

Hazar Ergüçlü Kimdir? Hazar Ergüçlü Kaç Yaşında?

Hazar Ergüçlü Kimdir
Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazal Ergüçlü yaş bilgisi ile detay vererek başlıyoruz. 1 Ocak 1993 doğumlu olan oyuncunun yaş bilgisinin 31 olduğu söylenebilecektir. Hazal Ergüçlü kimdir araştırmaları yapan binlerce hayranı oyuncunun yaşını göstermemesi sebebiyle büyük şaşkınlık yaşıyor.

1- Hazar Ergüçlü Nereli? Hazar Ergüçlü Babası Nereli?

Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazar Ergüçlü aslen nereli? Hazal Ergüçlü Lefkoşa doğumludur. Bir Kıbrıs Türkü olduğu bilinen oyuncu aslen de buralıdır. Uzun yıllar Lefkoşa’da yaşamış, sonrasında ise işi gereği Türkiye’ye tamamen yerleşme kararı almıştır.

2- Hazar Ergüçlü Kimdir? Hazar Ergüçlü Biyografisi Nedir?

Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazar Ergüçlü 31 yaşında olup Kıbrıs Türkü’dür. Küçük yaşlardan itibaren tiyatro ile ilgilenen oyuncu sonunda büyük bir üne kavuşmayı başarmıştır.

3- Hazar Ergüçlü Hangi Liseden Mezun? Hazar Ergüçlü Üniversite Mezunu mu?

Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü Lefkoşa’da bir lisede eğitimini tamamlamıştır. O dönemde tiyatroya ilgi duyması burada bulunan kulüplerde yer almasını sağlamıştır.

Türk Belediyesi’nde önemli tiyatro çalışmalarına imza atan oyuncu, kariyerini bu yönde şekillendirmek istemiştir. Sonrasında ise Haliç Üniversitesi tiyatro bölümünü kazanarak, ülkemize yerleşmiştir.

4- Hazar Ergüçlü Evli mi? Hazar Ergüçlü Sevgilisi Var mı?

Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazar Ergüçlü hangi üniversiteden mezun sorusu kadar merak edilen bir diğer soru medeni durumudur. Oyuncu hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Bir dönem yaşamış olduğu ilişki ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Oyuncunun kendisinden yaşça büyük bir ilişkisi olmuştu.

Buda Hazar Ergüçlü kimdir, Hazar Ergüçlü’nün sevgilisi kaç yaş büyük sorularının gündeme gelmesine neden olmuştu. Onur Ünlü ile yaklaşık 5 yıllık bir ilişki yaşayan oyuncu yakın zamanda ayrılmıştı.

İkili arasında tam 19 yaş bulunuyordu. Mayıs ayında ayrılan ikili henüz ayrılığın üzerinden çok geçmeden yeni aşklara yelken açmıştı. Hazal Ergüçlü şimdilerde hem oyunculuk hem de müzisyenlik yapan Kutay Soyocak ile birliktedir.

5- Hazar Ergüçlü Nasıl Ünlü Oldu?

Hazar Ergüçlü Kimdir
Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü ailesi kim, ailesinde ünlü isimler var mı net olarak bilinmiyor. Oyuncunun Kıbrıs’ta yaptığı tiyatro çalışmaları ile tanındığı ve ülkemizde de büyük başarılara imza attığı söylenebilecektir. Oyuncuyu ünlü yapan projenin ise Kuzey Güney isimli Kanal D yapıtı olduğu biliniyor.

6- Hazar Ergüçlü Filmleri ve Tv Dizileri Neler? Hazar Ergüçlü Oynadığı Diziler

Hazar Ergüçlü Kimdir

Oyuncu ilk olarak 2010 yılında Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı eserde yer almıştır. Sonraki ve ona ün kazandıran büyük projesi ise Kuzey Güney olmuştur. Bu dizide Simay karakterine can vererek, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

2013-2015 yılları arasında yer aldığı Medcezir ise ona büyük bir popülarite sağlamıştır. Eylül karakteri büyük bir hayran kitlesine ulaşmasını sağlamış, yapımcılarında markajına girmesine yardım etmiştir.

2015 yılında Analar ve Anneler dizi kadrosunda yer bulan oyuncu 2016 yılında bir başka dikkat çeken proje içerisinde yer aldı. Yüksek Sosyete o dönemin oldukça sevilen dizilerinden biriydi. Oyuncu ise bu dizide yardımcı oyuncu olarak Cansu rolünde bulunuyordu. Bu dizide Hazar Ergüçlü kimdir sorularının sorulmasını sağladı.

Oyuncu daha sonra Hayat Sırları, Alev Alev ve Menajerimi Ara projelerinde bulundu. Son dizisi ise Hayat Bugün olmuştur. 8 bölüm süren bu dizi reyting nedeniyle Aralık 2022’de final yapmıştı. Hazar Ergüçlü kimdir sorularını sorduran film projeleri ise şu şekildedir;

  • Açlığa Doymak (2012- Sena)
  • Benim Dünyam (2013- Ayla)
  • Cebimdeki Ayna (2017- Demet)
  • Kar (2017- Müzeyyen)
  • Gerçek Kesit: Manyak (2018- Leyla)
  • Ahlat Ağacı (2018- Hatice Karasu)
  • Her Şey Seninle Güzel (2018- Melisa)

7- Hazar Ergüçlü Netflix Dizi Projelerinde Yer Aldı mı?

Hazar Ergüçlü Kimdir

Sevilen oyuncu Hazar Ergüçlü kimdir, Netflix dizilerinde yer aldı mı? Oyuncu çok fazla Netflix dizisinde yer almamıştır. Yer aldığı diziler ise şu şekildedir;

  • Dudullu Postası (2018- Melis)
  • Hakan: Muhafız (2018- Zeynep)
  • Saklı (2021- Aslı)
  • Gönül (2022- Sümbül)
  • Sadece Arkadaşız (2022- Ece)

8- Hazar Ergüçlü Son Dizisi Ne? Hazar Ergüçlü Dansı Nereden Öğrendi?

Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazar Ergüçlü kimdir sorularını sorduran yepyeni proje ise hiç kuşkusuz İnci Taneleri olacak. Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin yakın zamanda fragmanı yayınlanmıştı.

Yayınlanması ile sosyal medyaya düşmesi bir olan dizinin senaryosunu ise Yılmaz Erdoğan üstleniyor. Önemli isim dizinin yalnızca senaryosunu üstlenmediği gibi dizide Azem Yücedağ karakterini de canlandıracak.

9- Hazar Ergüçlü Pavyon Kadınını mı Canlandırıyor?

Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazar Ergüçlü yayınlanan fragmanda yaptığı başarılı dans şovu ile izleyiciden tam not aldı. Dizide pavyon kadını olan Dilber’e hayat veren oyuncu fragmanda Dilber olarak Sincanlı Erkal Evin Barkın Yok mu şarkısında oynamıştı.

Adeta bir pavyon kadını gibi oynayan ve Evin Barkın Yok mu dendiğinde Yok diye bağıran Hazar Ergüçlü, arka planda milyonlarca yorumun yapılmasını sağladı. Dizi henüz fragmanı ile dahi büyük ses getirirken, arka planda oyuncunun başarılı oyunculuğu alkış topladı.

Hazar Ergüçlü kimdir? Kanal D’nin ses getirecek dizisinin ne zaman başlayacağı ise adeta merak konusu oldu. Şubat başı yayınlanması beklenen dizinin hangi gün yayınlanacağına ise henüz karar verilmedi. Detaylar geldiğinde yazımız üzerinde güncelleme yapacağız.

Sezonun sevilen dizilerinden olan Yalı Çapkınının konusunun esinlenildiği Yalı Çapkını kitabı kimin eseri bilgi almak için yazımıza göz atabilirsiniz.

10- Hazar Ergüçlü Instagram Hesabı Nedir?

Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazar Ergüçlü kimdir? Dansı sonrasında sosyal medyada büyük ilgi gören oyuncunun da hesapları araştırılmaya başladı. Öyle ki son 10 gün içerisinde oyuncuyu 300 binden fazla kişi takip etti.

Şimdilerde 3 milyon takipçi sınırını aşmayı başaran oyuncunun hesabı @hazarerguclu şeklindedir. Oyuncunun paylaşımlarını incelemek isterseniz bu hesap üzerinden takip edebilirsiniz.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!