featured

Huawei Matebook X Pro 2021 Özellikleri | Huawei Matebook X Pro Fiyatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huawei Matebook X Pro 2021 özellikleri ile iyi bir laptop arayışında olanlara hitap ediyor. Fark yaratan deneyim vaadiyle piyasaya sunulan Huawei Matebook X Pro laptop, 3K FullView ekrana ve metalik ince tasarıma sahip. Gelişmiş özelliklerle donatılmış Matebook X Pro ayrıca dörtlü hoparlör ile sarmal ses sistemine sahip. İşte, Huawei Matebook X Pro özellikleri, Huawei Matebook X Pro fiyatı ve hakkında merak edilenler…

Huawei Matebook X Pro Özellikleri

YouTube video
Huawei Matebook X Pro 2021 laptop gelişmiş özelliklere sahip ve Huawei’nin en üst seviye laptopı olma özelliğini koruyor. 13.9 inç ekrana sahip olan bu laptopın diğer laptoplardan öne çıkan özelliği ise; 3K FullView ekrana sahip olması. İşte, yeniliklerle donatılmış Huawei Matebook X Pro özellikleri

1 – Huawei Matebook X Pro Ekran Özellikleri

Klavyenin içine konumlandırılmış olan webcam, laptop ekran çerçevesinin herhangi bir yerinde bulunmuyor. Böylelikle alandan da tasarruf sağlanmış oluyor. Bu sayede Huawei Matebook X Pro 2021 ince çerçeveyle sunuluyor ve 3000×2000 piksel ekran çözünürlüğü ile öne çıkıyor. 135 dereceye kadar açılabilen Huawei laptopın kapağı tek bir parmak hareketi ile açılabiliyor.

2 – Huawei Matebook X Pro 2021 Görüntü Özellikleri

Huawei Matebook X Pro 2021 görüntü özellikleri açısından da kullanıcılarına kaliteyi vaad ediyor. Matebook X PRO sRGB renk uzayının tamamını kapsıyor ve 450 nit ekran parlaklık seviyesi sunuyor. Bu sayede de bu Huawei laptop her ışık koşulunda rahatlıkla kullanılabiliyor, ekrandaki görüntüler rahatlıkla seçilebiliyor.

3 – Yeni Huawei Matebook X Pro İşlemci Özellikleri

YouTube video
11.nesil Core i5 ile Core i7 işlemci seçenekleriyle sunulan Huawei Matebook X Pro 2021, dört çekirdek ve sekiz yürütme birimine sahip; 10nm mimarisini temel almış. Ayrıca Intel’e ait dahili Iris Xe grafik işlemci birimi de donanım paketi içinde bulunuyor.

4 – Huawei Matebook X Pro 2021 Pil Özellikleri

2021 model yeni Huawei Matebook X Pro 56 Wh kapasiteli pile sahip. Huawei tarafından belirtildiğine göre bu pil, basit kullanımda 11 saate kadar çalışma süresi sunuyor. Ayrıca bu güçlü pil, hızlı şarj yeteneği ile de destekleniyor. Huawei Matebook X Pro laptop kutusunda 65W Huawei SuperCharge güç adaptörü ile USB-C kablosu yer alıyor.

5 – Huawei Matebook X Pro Tasarım Özellikleri

Huawei’nin yeni ve güçlü donatılarla beslenmiş laptopı Matebook X Pro tasarım açısından da oldukça başarılı. Hafif ve ince bir tasarıma sahip olan bu Huawei laptopın en ince kısmı tam olarak 4.99 mm. Bu laptopın ağırlığı ise yalnızca 1.33 kg. Kısacası, taşıma açısından oldukça konforlu.

6 – Huawei Matebook X Pro Fiyat

İki farklı işlemci seçeneği ile satışa sunulan Huawei Matebook X Pro fiyatı 10.799,00 TL ile 18.939,00 TL arasında değişiyor. Huawei Matebook X Pro i5 işlemci fiyatı 10.799,00 TL iken, Huawei Matebook X Pro i7 işlemci fiyatı ise 18.799,00 TL.

A – Huawei Matebook X Pro Epey Fiyatı

Huawei Matebook X Pro Epey fiyatı araştırıldığında ise; i7 işlemcili fiyatı 17.999,00 TL olarak karşımıza çıkıyor. 16 GB bellek, 512 GB sabit disk boyutu, parmak izi okuyucu ve dokunmatik ekranıyla özellikleriyle öne çıkan Huawei notebook, Vatan Bilgisayar ve Media Markt gibi kurumsal mağazalarda satışa sunuluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!