huawei-shop-indirim-kodu

Huawei Shop İndirim Kodu ile 1500 TL’ye Varan İndirimler!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huawei Shop indirim kodu ile alışveriş yapmak hem ekonomik hem eğlenceli… Dünya genelinde alışveriş yapma çılgınlığı bir alışkanlık haline gelmiştir. Hele de istediğiniz ürünü istediğiniz fiyatlarda alabiliyorsanız… Farz ediniz ki bir tablet ya da bilgisayar almak istediniz fakat gücünüzün yetmeyeceğini düşündünüz. İşte size almanızı kolaylaştıracak bir fırsat, Huawei indirim kuponu!

Teknoloji devlerinden Huawei bu işlemi layıkıyla yapmaktadır. İstediğiniz ürünü Huawei Shop indirim kodu edinerek daha uyguna Huawei Online mağazasından alabilir, teknolojinin sınırsız olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece indirim kod çıkışlarını takip etmek ve kodu zamanı geçmeden kullanmaktır.  

Huawei Shop İndirim Kodu Nasıl Alınır ve Hangi Ürünlerde Kullanılır?

huawei-shop-indirim-kodu

Huawei mağazasında Online alışverişleri sürpriz bir şekilde ucuzlatmak için kullanılan indirim kuponu size ödeme sırasında büyük avantaj sağlar. İstediğiniz bilgisayarı, tableti, cep telefonunu vb. teknoloji ürünlerini özel Huawei Shop indirim kodu ile daha uyguna alabilirsiniz. İndirim kodlarını kullanabilmeniz için yapmanız gereken Huawei’ nin anlaşmalı olduğu siteleri takip etmektir.

Huawei Shop indirim kodu bulduğunuzda yapmanız gereken o kodu alıp Huawei resmi internet sitesine üye olmaktır. Yaptığınız alışveriş sonrası ödemeyi gerçekleştirmeden önce gerekli alana Huawei Shop indirim kodu girmeyi unutmayınız. O şekilde, aldığınız kod tutarı düşecek ve indirimden faydalanmış olacaksınız. Aynı zamanda ürünleriniz ücretsiz kargo olarak Huawei tarafından adresinize gönderilecektir.

Bu kodlar sayesinde internet sitelerinde değişiklik gösterebilecek oranlarla, indirimlerden faydalanabileceksiniz. Şu detayı da atlamamak gerekmektedir. Kullanmak istediğiniz Huawei Shop indirim kodu tarihinin geçerlilik süresine dikkat etmeyi unutmayınız. İşte karşınızda size uygun, aktiflik ve geçerlilik durumu bilinmeyen birbirinden farklı indirim kodları… 

1 – Huawei Shop İndirim Kodu İçinde Huawei MatePad 11 İndirim Kodu Nedir?

Bilgisayar ve tabletler tıpkı cep telefonları gibi günümüzün vazgeçilmezleridir. İş hayatı, eğitim hayatı hatta günlük hayatın büyük bir kısmı onlara bağlıdır. Hangi tableti seçmeliyim kararsızlığı olabilir. İşte, teknolojik ekranı ve sahip olduğu donanımlarla size pratiklik katacak, Huawei MatePad 11 tablet almak Huawei Shop indirim kodu ile daha kolay olacaktır.

huawei-shop-indirim-kodu
Huawei Shop İndirim Kodu

Huawei 11.11 kampanyasında MatePad 11 ile M pencil alışverişinizde 400 TL indirim yapan kupon kodu A400MP11OFF olarak belirlenmiştir. Ayrıca A300MATEPADCPS Huawei kupon kodu ile de 300 TL indirim uygulanmaktadır. Picodi.com sitesinde belirtilen A150ALL Huawei indirim kodu ile de Huawei ürünlerinde 150 TL indirim fırsatını yakalayabilirsiniz.

2 – Huawei D16 İndirim Kodu Var mı?

Huawei, en yeni dizüstü bilgisayarı MatebookD16 İ7’ yi tüketiciyle buluşturdu. Geniş ekranıyla daha geniş bir çalışma alanı sağlayarak, kullanıcıların tablo ve verilerini daha kolay görüntülemesine yardımcı oluyor. Bu ve bunun gibi birçok özelliğiyle dikkatleri üzerine çeken ürünü Huawei Shop indirim kodu AMBD16İ7PR ile 1500 TL ye kadar indirimle alabilirsiniz.

3 – Huawei Akıllı Saat İndirim Kodu Nedir?

Huawei resmi sitesi ile anlaşmalı, Huawei Shop indirim kodu olan A300TLGT ile akıllı saatlerde geçerli 300 TL indirimi kullanarak indirimden faydalanabilirsiniz. Ödeme yapmadan önce bu kodu uygulamayı unutmayınız. İndiriminiz toplam tutara o anda yansıyacaktır. Ayrıca yine anlaşmalı sitelerden, istenilen tutarı geçecek şekilde yapılan alışverişlere belirlenen tutardaki kodları da kullanabilirsiniz.

4 – AVEC Huawei İndirim Kodu Var mı?

Araç kiralama sektörünün öncü kurumlarından ve gerçekleştirdiği kampanya ve işbirlikleriyle adından sıkça söz ettiren AVEC’ ten Huawei App Gallery kullanıcılarına özel indirimleri başlamıştır. Kampanya kapsamında Huawei App Gallery kullanıcıları uygulama üzerinden alacakları Promosyon koduyla yapacağı araç kiralamalarında %35’lik indirim kazanacaktır. İndirim, web sitesi üzerinden yapılacak günlük araç kiralamalarında geçerli olacaktır.

huawei-shop-indirim-kodu

Kampanya kodu, kiralanacak araç seçildikten sonra Şimdi Öde seçeneği üzerinden, ödeme seçimi ekranında yer alan Huawei App Gallery alanına girilerek anında kullanılabilir. Kampanya, tüm AVEC ofislerinde geçerlidir. Kampanya kodları paraya çevrilemez, diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

5 – Huawei Shop İndirim Kodu Seçeneklerinden, Huawei 600 TL İndirim Kodu Nedir?

A600WGT3PRO43CPS Huawei Shop indirim kodu ile Watch GT3 Pro 43 mm Leather ve Ceramic ürününde 600 TL indirim sağlamaktadır. Ayrıca A600TLALL koduyla da 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 600 TL değerinde Huawei indirimden yararlanabilirsiniz. Markanın resmi sitesinde de seçili Huawei ürünlerinde 600 TL değerinde indirim seçenekleri mevcuttur. 

6 – Diğer Huawei İndirim Kodları Nelerdir?

Kupon seçerken aktiflik durumun bilinmediği göze alınarak hareket edilmelidir. Anlaşmalı veya anlaşmasız sitelerden derlenen Huawei Shop indirim kodu seçenekleri;

  • Huawei indirim kodu 100 TL: A100ALL
  • Huawei 150 TL indirim kodu: A150ALL
  • Huawei indirim kodu 400 TL: A400MP11OFF
  • Huawei 450 TL indirim kampanya kodu: A450GDN
  • Huawei 500 TL indirim kodu: A500ALL (10.000 TL ve üzeri için geçerlidir.)
  • Huawei 750 TL indirim kodu: A750ALL (15.000 TL ve üzeri için geçerlidir.)

huawei-shop-indirim-kodu

Huawei Shop İndirim Kodu Haricinde, Huawei Kampanya Önerileri!

Huawei çeşitli teknolojik ürünlerde akla ilk gelen markalardan biridir. Artan ihtiyaçlara yönelik çalışmalar yaparak, tüketiciye yenilikler sunan bu firma, kampanyalarıyla da talebini arttırmayı başarıyor. Huawei Shop indirim kodu olmadan da makul indirimler sunmaya devam ediyor. Daha fazla detay ve daha fazla bilgi için, resmi sitesinden kampanyaları takip edebilir, kaçırmadan faydalanabilirsiniz.

Huawei Yeni yıla özel, Huawei MateBook 16 R7 dizüstü bilgisayarı 31.795 TL’den 23.999 TL’ye düşüren kampanyasıyla göze çarpıyor. Akıllı saat Watch Fit 2 ürün alımında 999 TL değerindeki Bluetooth kulaklık yanında hediye ediliyor. Ayrıca Huawei Mate50 Pro Gümüş cep telefonlarında 1.500 TL ekstra sepet indirimi yapılacaktır. Siteyi ziyaret etmeyi unutmayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!