hurdaci

Hurdacı Firması Fiyatları Katlıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hurdacı firmaları, talep doğrultusunda aldığı değerli atık maddelerin fiyatını katlamaya başladı. Yaşanan ekonomik gelişmelerle firmalar; bakır, çelik ya da demir gibi metallerin fiyatlarında güncellemeye gittiler. Her şeyin fiyatı şu sıralar artarken hurda malzemelerin kg başı fiyatı da bu durumdan etkilenmişe benziyor.

Hurdacı Fiyatları Neye Göre Belirlenecek?

Hurdacı hizmeti veren firmalar, artan talebi karşılamak için daha fazla malzemeye ihtiyaç duyuyor. Buna bir çözüm arayan sektörde kg başına verilen hurda fiyatlarında güncellemeye gidildi. Artık türü ne olursa olsun geri dönüşebilen tüm metallerin fiyatı artacak. Hurda malzemeleri arasında fiyat değişikliğine etki eden unsurlar ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Hurda metalin türü
  • Hurdanın ağırlığı
  • Stok durumu

Hurdacı firmaları, fiyatları belirlerken bu faktörleri göz önünde bulunduracak.

hurdaci
Hurdacı

Fiyat değişikliğiyle beraber firmalar, en değerli hurdalık malzeme olarak alüminyum, demir, çelik ve bakır alacak. Daha önce bu ana materyale sahip olan ürünlerin fiyatları da diğerlerine göre daha fazlaydı. Ancak gelen güncellemeyle beraber bu ürünlerin kilogram başına hurda ücreti daha artacak.

Hurda alım satımı yapanların bu yükseliş trendi karşısında en çok merak ettiği konulardan biri de bakır kablo hurda fiyatları. En değerli hurdalık malzemeler içinde kabul edilen bu malzeme, talebin yoğun olduğu hurda çeşitlerinin başında geliyor. Geri dönüşümü kolay bir madde olması ve birçok üründe kullanılması sebebiyle bakır materyali daima sektörde en çok aranan çeşitlerden biri. Yaşanan ekonomik gelişmelerle bakıra ve bakır kabloya verilen değer de katlanacak gibi görünüyor.

En Yakın Hurdacı

En yakın hurdacı ile iletişime geçerek siz de güncel fiyatların avantajlarından yararlanabilirsiniz. Piyasadaki artış trendi sayesinde elinizdeki hurdaları çok daha yüksek fiyatlardan satmanız mümkündür. Üstelik nakliye hizmeti de sunan bir firmayla anlaşarak pratik bir şekilde hurda malzemelerinizi elden çıkarabilirsiniz.

Özel olarak müşterileriyle ilgilenen hurdacılar, malzemenin türüne, ağırlığına ve piyasa standartlarına göre bir ücret öder. Gelen fiyat güncellemesiyle hurdanın değerinin katlanması artık malzemelerinizi daha yüksek ücretlerle satmanıza imkân verir. Uzmanların değerlemesi sonrasında nakit ödeme yapan en yakın hurdacı, kullanmadığınız eşyaları bu sayede hızlıca kazanca dönüştürmenizi sağlar.

Hurdacı Fiyatları Hep Aynı Mı Kalacak?

hurdaci

Hurdalık malzemenin kilo bazında fiyatı sıklıkla değişkenlik gösterir. Fakat birkaç yıldır bu değişiklik ne yazık ki istenilen seviyede değildi. Buna karşılık son dönemde hurda borsasında talebin artması, fiyatların daha istenen seviyelere gelmesini sağladı. Artık firmalar, müşterilerinden daha yüksek fiyattan materyal satın alarak geri dönüşüm fabrikalarında satabilecek.

Siz de güvenilir ve yüksek hurda fiyatları ile elinizdeki malzemeleri satabileceğiniz bir hurdacı arayışındaysanız Çınar Hurda ile iletişime geçebilirsiniz. Güncel hurda borsasına göre kg başına değerleme yapan firma, hurdalarınızı tavan fiyattan satın alır. Firmadan bilgi alarak hurdalarınızı çok daha avantajlı bir şekilde elden çıkarabilirsiniz.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!