featured

İçinizi Isıtacak Netflix En İyi Romantik Filmler Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix içerisinde barındırdığı kaliteli içerikler sayesinde insanların tercih ettiği siteler arasında yerini çoktan aldı bile. Biz de sizler için bugün Neflix en iyi romantik filmleri paylaştık ve en güzellerini sizin için derledik.

Netflix En İyi Romantik Filmler

YouTube video

İşte izlerken duygularınıza tercüman olacak sevdiğinizin kıymetini bir kez daha hatırlatacak Netflix’te en iyi romantik filmler listesi:

1- Bir Aşk İki Hayat

Bir aşk iki hayat, 2019 yılında çekilmiş ve Türk yapımı bir film. Başrollerinde Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’in oynadığı film oldukça sevilmiş ve izleyenler tarafından da olumlu yanıt alınmış filmlerden biridir.

Filmin genel konusu ise adamın yaptığı tercihlerle beraber hayatının farklı yerlere savrulması ve onunla birlikte yaşamaya çalıştığı mücadelelerden ibaret. Umut, kendi filmini çekmeye çalışan ve yaptığı işlerde özgünlük ve farklılık arayan bir yönetmendir.

İstanbul Moda’da köpeği ile birlikte çok sakin bir hayat yaşayan Umut’un hayatı ise bir günde tamamen değişmekte ve hayatına çok farklı heyecanlar girmektedir. Genç adam köpeğini ansızın gezdirmeye çıkarır ve sokak ortasında bir anda hayatının aşkı ile tanışır.

Başarılı bir mimar olan Deniz ise Umut’la ilk başlarda anlaşamasa da tanıştıkça Umut’u sever ve araların bir ilişki başlar.

YouTube video

Ancak Umut bir diğer seçeneğe karar verdiğinde bütün olaylar arka arkaya sıralanır ve onlarda aşkları da bir çok mücadeleden geçmek zorunda kalır. Netflix en iyi romantik filmler arasında izlenebilecek ve zamanın nasıl geçtiğinizi anlamayacağınız filmlerden biri.  (İMDb puanı 6.2)

2- Aşk Sana Benzer | Netflix En İyi Romantik Filmler

Başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ’in paylaştığı Aşk Sana Benzer filmi Türk yapımı olmakla birlikte 2015 yılında çekilmiştir. Bu film size izlerken keyifli dakikalar yaşatacak ve oldukça eğleneceksiniz.

Ege’de kendisine ailesi tarafından bir balıkçı restoranı kalması ile birlikte Ali bu mirası elinde tutabilmek için oldukça büyük bir savaşa girer ve burada yaşamaya başlar.

Bir gün ise kasabaya gelen esrarengiz kız Deniz ile tanışır ve ondan sonrasında ikisinin aşk hikayeleri anlatılır. Öyle güzel aşk yaşarlar ki buna bütün kasaba şahit olur. Netflix en iyi romantik filmler denildiğinde aşk sana benzer bu kategorideki en iyi Türk yapımı filmler arasında sayılabilir. (İMDb puanı 3.8)

3- Romantik Komedi | Aşk Tadında

YouTube video

Eğer kız arkadaşlarınızla toplanıp keyifli vakit geçirmek ve kız kıza bir akşam geçirmek istiyorsanız bu film tam size göre olacak. Adından da anlaşıldığı gibi Romantik Komedi; Aşk Tadında, romantik komedi türünde.

2010 yılında çekilmiş bu filmin daha sonrasında Romantik Komedi 2; Bekarlığa Veda da çıktı. Bu filmden sonra mutlaka ikinci filmine de göz atın. Metropolde yaşayan insanların kadın ve erkek ilişkilerinin ele alındığı ve bu anlatımında oldukça samimi ve gerçek bir şekilde işlendiği filmlerden.

Konusunda dostluğun, aşkın, şehir yaşamının zorluklarını anlatırken kendinize çok ortak nokta bulacak ve filmi bu sebeplerden çok seveceksiniz. (İMDb puanı 5.4)

4- Tatlım Tatlım

YouTube video

Netflix en iyi romantik filmler denildiğinde Tatlım Tatlım romantik komedi türünde olan 2017 yılında çekilmiş oldukça sevilen bir film. Filmde aynı partide çalışan 4 kişi 2 çiftin aşk hikayeleri ele alınıyor ve baştan sona kadar komik hikayeleri gözler önüne seviliyor.

Yapımcılığını Yılmaz Erdoğan ‘ın yaptığı Türk yapımı bu filmin çekildiği günden bu yana fazlasıyla sevildiği ve bir hayran kitlesine ulaştığı da tartışılmaz bir gerçek.

5- İncir Reçeli

Bu film 2011 yılında vizyona girdiğinde büyük bir sevgi kazandı ve izleyenler tarafından da oldukça sevildi. İncir reçeli Türk yapım olan romantik dram türünde bir filmdir. Konusu; Metin’in sevdiği kadını bir anda kaybetmesinden sonra büyük bir yas dönemine girmesi ve hayata karşı hiçbir arzusu kalmamış bir adamın hayat hikayesinin anlatılmasıdır.

Metin her akşam bara giderek orda geceyi sabah eder ve burada her gece sahne alır, şarkı söyler. Metin’in yolu ise bir anda Gizem’le kesişir. Gizem artık çalıştığı barda barmendir. Ve devamında Gizem kendini Metin’e sevdirebilecek midir? Birbirine çok yakın şeyler yaşayan bu insanların arasında bir bağ kurulabilir mi? Gibi soruların cevaplarını anlatan izlerken oldukça hoşunuza gidecek filmler arasında. (İMDb puanı 6.5)

6- Evim Sensin

Başrollerinde Fahriye Evcen ve Özcan Deniz’in oynağı bu film 2012 yılında vizyona girmiş bir romantik dram filmidir. Leyla başından geçen ayrılık sonrasında baba evine dönüş yapar ve kalbide oldukça yara almıştır. Çocukluğundan beri ilişkilerini hep sorunlarla halletmeye çalışan babaları Selim ile aralarını düzeltip anlaşmaya çalışırlar.

 İskender ise hayatı boyunca sokaklarda ve yetimhane de büyümüştür. Yuva sıcaklığını tadamamış ve hep bir aile ortamı olmasını isteyen bunlara hasret bir adamdır. Beklenmedik bir şekilde yolları kesişen ve birbirlerini tanıma fırsatı bulan bu iki kişi bir aşkın içine girecek ve oldukça mutlu bir aşk hikayesi yaşarken başlarına gelen olaylarla da mücadele etmek zorunda kalacaklar. Evim Sensin oldukça sevilen ve bir hayran kitlesine ulaşmış filmler arasındadır.

7- Seni Seviyorum Adamım

Seni Seviyorum Adamım 2014 yılında çekilmiş romantik dramatik komedi türünde olan bir filmdir. Berk Ataman müzik kariyerini artık sonlandırıp Kıbrıs’da bir sahil kasabasına yaşamaya karar verir.

Gönül işlerinde de pek başarılı olduğunu düşünmeyen Berk artık hayatına kimseyi almak istemediği konusunda emindir ve burada sakin, huzurlu ve yalnız yıllar geçirmektedir. Artık Berk’in hayatındaki en önemli iki şey evi ve teknesi olmuştur. Kendisine ise başka hiçbir şeyi dert edinmez.

Taa ki Ezel ile tanışana kadar. Ezel her saniyesini bile dolu geçiren, mutlu, enerjik ve çok yetenekli bir kızdır. Berk’in bu karamsar ve sakin hayatına bir anda ışık katar ve hayatına neşe getirir.

Ancak bu aydınlık kısa zamanda bir sınava tabi tutulacaktır ve alacağı bir karar ile ikisi bir karar vermek ve mücadele etmek zorunda kalacaklardır. Netflix en iyi romantik filmler arasında olan Seni Seviyorum Adamım’ı mutlaka izlemeli ve keyifli vaktin tadını çıkarmalısınız. (İMDb puanı 5.1)

8- Netflix En İyi Romantik Filmler| Dönerse Senindir

YouTube video

Dönerse Senindir filminde Mehmet, uzun süredir aşık olduğu sevgilisi Selin’i çok seven ve ona çok aşık olan genç bir adamdır. Selin ise aklında hep şarkıcı olma hayali olan ve hazırladığı demolar ile birlikte sürekli şarkılarını tanıtıp kendini ünlü yapmaya çalışan bir kadındır.

En sonunda Selin’in bu isteği gerçek olur ve bir yapımcı ile anlaşma yaparak şarkılarını çıkarır. Ancak Selim ve Mehmet bu süreçte Mehmet’in ona çok fedakarlık göstermesine rağmen yine de ayrılırlar ve Mehmet ayrılıĞI kabul etmede çok zorlanır. (İMDb puanı 4.7)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!