featured

İncinur Daşdemir Kimdir?  Annemizi Saklarken Sevim Aydın Kimdir? İncinur Daşdemir Biyografi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnci Daşdemir kimdir? Annemizi Saklarken Sevim kimdir? Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan İnci Daşdemir, şimdilerde ise Annemizi Saklarken dizisindeki Sevim Aydın rolü ile izleyicilerin dikkatini ve merakını çekmeye başladı.

Doğduğun Ev Kaderindir ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde de yer alan İnci Daşdemir, başarılı oyunculuğu ile son dönemlerde konuşulan oyuncular arasında yer alıyor. İşte İnci Daşdemir ve Annemizi Saklarken’in Sevim’i hakkında merak edilen detaylar…

İncinur Daşdemir Kimdir?

22 Ocak 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen İnci Daşdemir, başarılı bir dizi ve film oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda oyunculuk üzerine lisans eğitimini tamamlamış ve ardından oyunculuk hayatına ilk adımlarını atmıştır.

Oyunculuk eğitimini başarıyla tamamladıktan hemen sonra dizi ve film projelerinde yer almaya başlayan İnci Daşdemir, şimdilerde ise yeni bir dizi projesi olan Annemizi Saklarken dizisinde Sevim Aydın karakteri ile ekranlarda olmaya devam ediyor.

İncinur Daşdemir Evli mi? İncinur Daşdemir Eşi Kim?

Birçok farklı açıdan merak edilen ve araştırılan İnci Daşdemir sevgilisi olup olmadığı konusunda da fazlasıyla merak ediliyor. Aşk hayatını ve aile hayatını çok fazla gözler önünde yaşamayı tercih etmeyen güzel oyuncuyu her projesinde izleyiciler olarak hayranlıkla izliyoruz.

Bu denli başarılı ve sürekli ekranlarda göz önünde olan İnci Daşdemir, evli değildir. Evli olmamakla birlikte adının aşk konularına karışmasına da mümkün olduğunca müsaade etmeyen güzel oyuncu, özel hayatı hakkında pek fazla bilgi paylaşmıyor.

İncinur Daşdemir Oynadığı Diziler ve Filmler

38 yaşındaki oyuncu, kariyer hayatı boyunca birçok dizi ve film projesinde başarısıyla göze çarpmış bir oyuncu olmuştur. Son olarak Annemizi Saklarken Sevim karakterine hayat vermeye başlayan İnci Daşdemir, halen dizide Sevim karakterine hayat vermeye devam ediyor.

İncinur Daşdemir, sayısız dizi ve film projesini oyunculuk hayatına sığdırmış olsa da şuan hala dizi ve film projelerinde yer alıyor.

İncinur Daşdemir Dizileri

İncinur Daşdemir, dizi oyunculuğu kariyerine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle adım attı. Bu diziyle oyunculuğunu kanıtlayan güzel oyuncu; Bana Artık Hicran De, Firuze, Ağır Roman, Annemin Şarkısı gibi dizilerde de rol aldı.

İnci Daşdemir Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile daha fazla tanınırken ayrıca bu dizide kendisini daha fazla ispatlama imkanı buldu. TV8 ekranlarında yayınlanmış olan başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizinde Benal karakterine hayat verdi.

Bu diziden sonra bir dönem kameralardan uzak kalan güzel oyuncu, şimdilerde ise ekranların yeni dizisi olan Annemizi Saklarken Sevim Aydın karakteri ile ekranlarda olmaya devam ediyor.

Annemizi Saklarken Sevim Aydın Kimdir?

Annemizi Saklarken kadrosunun Sevim’i; Sevim Aydın, Handan’ın sırdaşı ve çocukluk arkadaşıdır. Anaç bir karaktere sahip olan Sevim Aydın; samimi ve içten olmakla birlikte aynı zamanda kendi ayakları üzerinde durabilen ayrıca mantığı ile hareket eden örnek bir kadındır.

Sevim’in tam tersine Handan da deli dolu bir kişiliğe sahip olduğundan Sevim, Handan’ın hayatında adeta yol gösterici misyonunu üstlenmiş gibi görünüyor. Adeta kardeş gibidirler ve Sevim her daim Handan’a ve diğer yandan Handan’ın çocuklarına ablalık yapmaktadır.

Ayakları yere basan bir kadın olsa da Annemizi Saklarken Sevim, ilişkilerinde istikrarı tutturamadığı için genellikle kısa ilişkiler yaşıyor. Bu nedenle de hayatındaki en uzun ve en gerçek varlıkları Handan, Handan’ın çocukları ve makyaj stüdyosu oluyor.

İncinur Daşdemir Filmleri

Dizi oyunculuğu kadar sinema filmi oyunculuğunda da aynı başarıyı yakalamış olan İncinur Daşdemir, birçok film projesinde yer almıştır.

Güzel oyuncu 2009 yılında Dabbe 2 filminde Melis karakteri ile sinema filmi deneyimini yaşadı.

2014 yılında Annemin Şarkısı filminde Merve karakterini canlandıran Daşdemir; 2016 yılında Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok sinema filminde de Hülya karakterini canlandırdı.

Yine aynı yıl Murtaza sinem filminde Elif karakteri ile rol alan İncinur Demirbaş, sonrasında dizi projelerine yoğunlaşmaya başladı.

İncinur Demirbaş’ın Sosyal Medya Hesabı Var mı?

Hayranlarıyla sık sık paylaşım yapmayı seven güzel oyuncu, hem instagram hem de twitter hesabı kullanıyor. İncinur Daşdemir instagram kullanıcı adı @incinurdasdemir’dir.

Aynı zamanda İncinur Daşdemir twitter hesabını da aktif olarak kullanan güzel oyuncuyu da twitter üzerinden @incinurdasdemir kullanıcı adıyla bulabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!